Актуално Какво ще се случи...

“Свободна да избира" еп. 152 - Пахи нарича Анупама лоша майка!

Добави коментар

Пахи не иска да се прибира у дома с Ванрадж и се скарава с Анупама. Кинджал решава да роди в дома на Шах. Вижте какво ще се случи в епизод 152 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ванрадж си спомня думите на Лила, Кавия и Анупама за Пахи. Барха казва на Пахи, че се радва, че тя ще остане при тях. Пахи казва, че се нуждае от разрешението на Ванрадж. Адхик и Барха се опитват да убедят Пахи в противното, като Адхик предлага да донесе вещите ѝ от къщата на Шах. Барха предлага да си направят заедно маникюр.

Ану си играе с Ануж, а Анупама го наблюдава, размишлявайки върху различните емоционални реакции на бащите и майките. Тя се включва в играта, а Ану решава да раздели сладкишите с всички. Ануж се извинява на Анупама, че е позволил на Пахи да остане, като обяснява, че се е почувствал безпомощен. Анупама се тревожи за напрежението между Пахи и Адхик, ако живеят заедно. Ануж я успокоява. Ванрадж се прибира у дома и научава от Кавия, че Пахи не се е върнала. Адхик пристига, за да вземе вещите на Пахи.

Кавия казва на Лила, че Ванрадж не е прав да ограничава толкова много Пахи. Лила си тръгва. Адхик иска от Кавия дрехите на Пахи, като се притеснява за реакцията на Ванрадж.

Ануж и Анупама споделят момент, в който Ануж я целува. Ану разказва за почти станалата катастрофа, което притеснява Ануж, който се кара на Анупама, че не е използвала колата. Ану защитава Анупама, като казва, че Хасмук и Ванрадж също са ѝ се карали. Ануж се извинява и предлага да не води Ану при Ванрадж заради неговите крясъци.

Ванрадж разпитва Кавия за събирането на чантата на Пахи и казва на Адхик да си тръгне, като обещава сам да донесе нещата на Пахи. Анупама се опитва да убеди Пахи да се прибере у дома, като предупреждава за гнева на Ванрадж. Барха се намесва, като засилва злобата на Пахи към Анупама. Лила се кара на Кавия, че е позволила на Адхик да вземе вещите на Пахи, но Кавия настоява, че не е правилно да се налагат ограничения на Пахи.

Барха казва на Анупама да не се притеснява, като обещава да се грижи за Пахи. Анупама казва на Барха да не се намесва и настоява Пахи да се прибере у дома. Пахи обвинява Анупама, че е единствената, която се противопоставя на това тя да остане в къщата на Кападия, оставяйки Анупама раздразнена.

Адхик съобщава на семейство Кападия, че е отишъл в дома на Шах, изненадвайки Анупама, Ануж и другите. Пристига Ванрадж, което изненадва Ану, която пита дали предстои нова кавга. Ануж и Анупама успокояват Ану и я изпращат вътре, като подчертават, че децата не трябва да се месят в делата на възрастните.

Ванрадж настоява Пахи да се прибере у дома и Анупама подкрепя това. Ванрадж обвинява Анупама, че се преструва, което кара Ануж да каже на Ванрадж да понижи гласа си, за да не плаши Ану.

В къщата на Шах Хасмук и Лила се притесняват за действията на Ванрадж. Барха и Анкуш подкрепят Пахи да остане при майка си, докато Ванрадж твърди, че би и позволил, ако Адхик не живееше там. Ануж казва на Ванрадж да не крещи на прага му, но Ванрадж отвръща, че Ануж е създавал сцени и в неговата къща.

Пахи отказва да тръгне с Ванрадж, което кара Лила да обвини Кавия, че е опаковала нещата на Пахи. Кавия ядосано се защитава, критикувайки Лила за осъдителното ѝ отношение.

Ануж, Ванрадж, Анупама и Барха спорят за ситуацията с Пахи. Пахи отстоява правото си да взема собствени решения, сравнявайки положението си с действията на родителите си, като например да отглеждат дете и да имат връзки. Ванрадж казва, че ако тя не се прибере с него, той ще затвори вратите на къщата на Шах за нея завинаги. С неохота Пахи се съгласява да си тръгне.

Пахи обвинява Анупама, че предпочита Ану пред нея, и я предупреждава, че може да съжалява, ако се върне в къщата на Кападия за постоянно. Анупама остава зашеметена, а семейство Шах се притеснява за Пахи и Ванрадж. Ануж утешава Анупама, докато Лила се кара на Пахи, че е посетила Анупама без разрешение. Разочарована, Пахи изразява презрението си към постоянната драма в дома на Шах и желанието си да избяга от нея.

Ванрадж прегръща Пахи и изненадва всички. Семейство Шах са шокирани. Анкуш пита дали Анупама и Ануж са добре. Барха предполага, че те може да са разстроени заради ненужния гняв на Ванрадж. Ануж казва на Анупама, че няма проблем с децата ѝ, а с гнева на Ванрадж, който засяга Ану. Адхик се опитва да каже нещо, но Ануж го прекъсва.

Ануж се ядосва на Адхик, че е посетил семейство Шах без разрешение, като спира опитите на Барха да го защити. Той критикува Барха, че се забъркала с делата Анупама и Ванрадж, заявявайки, че само те трябва да вземат решения за децата си. Думите на Ануж карат Барха и Адхик да погледнат към Анупама, която се намесва, за да спре по-нататъшното напрежение.

Ванрадж изразява разочарованието си от това, че винаги е възприеман като злодей, въпреки усилията му да бъде добър баща. Анкуш се извинява на Ануж от името на Адхик и Барха, като го пита дали е ядосан на Анупама. Ануж казва, че никога не е ядоса на съпруфата си. Анупама споделя огорчението си при мисълта, че може да загуби някое от децата си.

Пахи се извинява на Ванрадж за поведението си, като предполага, че Анупама вече няма нужда от тях след пристигането на Ану. Кинжал се опитва да опровергае Пахи. Пахи казва, че Анупама и Ануж не са ѝ попречили да си тръгне. Ванрадж и семейството са изумени.

Ануж утешава Анупама и я пита дали го обича, а тя му отговаря, че го обича. Ануж се опитва да я успокой, но случайно се наранява на една от играчките на Ану.

Анкуш се ядосва на Барха и Адхик, че използват Пахи за собствените си цели, докато те се опитват да убедят Анкуш, че правят всичко за семейството им. Анкуш се ядосва и на двамата.

Кавия се ядосва на Ванрадж, че не е защитил Анупама, когато Пахи я обвинява, че я е изоставила, като му напомня, че Анупама винаги го е защитавала пред децата им. Ванрадж запазва мълчание. Анупама се обажда на Пахи, но Ванрадж ѝ казва, че е заспала.

Анупама сънува, че е разделена от семейството си и Ануж. Ануж я утешава. Той се моли за нейното щастие и я моли да сподели болката си. Анупама и Ану извършват заедно пуджа и Ануж е доволен да види как се сближават.

Анупама се моли семейството ѝ да остане заедно. Ануж ѝ предлага да посети Шах.

Пахи се извинява на Адхик. Адхик я успокоява, изразявайки готовността си да изтърпи всичко заради нея. Той нежно я нарича "Паху" и признава, че му липсва. Пахи моли Адхик да продължи да я нарича с този прякор, на което той с радост се съгласява. Адхик споделя колко му харесва нейното присъствие в къщата и споделя опасенията си, че тя може да спре да го посещава заради Анупама и Ванрадж. Пахи го уверява в любовта си, а Адхик ѝ отвръща, признавайки чувствата си към нея. Двамата се уговарят да се срещнат след часовете ѝ.

Анупама прекарва време с Ану и по-късно информира Ануж и Анкуш, че ще организира пуджа през месец Саван. Барха пита каква е причината за това, а Анупама обяснява, че е за доброто на всички. Барха започва да говори за дъщерите на Анупама, като набляга на Пахи. Ануж уверява Барха да не се притеснява за Пахи, тъй като Анупама може да се справи с децата си. Той също така я моли да не се намесва в живота им.

Анкуш съветва Ануж да не тълкува погрешно намеренията на Барха и Адхик. Ануж уточнява, че не е споменавал Адхик. Барха казва на Ануж да не се държи грубо с Адхик, на което Ануж пита дали Адхик не се смята за част от семейството. Освен това той предлага на Анкуш да включи и Адхик в работата им. Кинжал прави прическа на Пахи, а Ванрадж позволява на Пахи да отиде сама в колежа, което разстройва Лила.

Анупама се противопоставя на Ануж за това, че е обсъждал личния им разговор пред Барха и Адхик. Анкуш подслушва. Рахи посещава семейство Шах, което води до спор с Лила относно плановете за раждане на Кинджал. Кинджал заявява решението си да роди в дома на Шах, изненадвайки всички. Рахи научава за Ану.

Пахи грубо се изправя срещу Анупама и изисква тя да напусне къщата. Ванрадж се намесва, като настоява Пахи да се държи прилично. Кинжал също се намесва, като иска от Пахи да прояви уважение към Анупама, тъй като тя е нейна майка. Пахи обаче обижда Анупама, наричайки я позор като майка. Анупама е натъжена от обидните думи на Паки. Рахи казва, че забавленията са започнали в къщата на Шах.

Кавия казва на Ану да отиде да играе вътре, но Ану настоява да остане с Анупама. Тогава Паки казва на Ану и Анупама да си тръгнат, но Ану казва, че къщата е и нейна. Паки грубо казва на Ану да мълчи. Анупама, Кавия и Кинжал се ядосват на Паки. Паки се държи лошо с Кинджал. Рахи се ядосва на Пахи за поведението ѝ към Кинджал и очаква Лила да ѝ се скара. Ванрадж се намесва и казва на Пахи да се държи прилично.

Анупама моли Ану да отиде да си поиграе и търси помощта на Хасмух. Ану казва на Пахи, че в сиропиталището са я научили да се отнася с уважение към майката. Хасмух казва, че Бог никога не търпи неуважение към майката, което дразни Пахи. Паки се държи лошо с Анупама и Ануж решава да предприеме действия, за да помогне на Анупама, виждайки, че тя страда. Пахи предупреждава, че ако каже още нещо, Анупама ще се разплаче, и също така обижда Лила. Кавия се надява, че Ванрадж ще спре Пахи.

Анупама обяснява на Пахи защо ѝ е казала да си тръгне с Ванрадж. Пахи казва на Анупама да спре да се преструва. Кавия отново сигнализира на Ванрадж, което го подтиква да помоли Пахи да спре. Пахи моли Ванрадж да не я спира днес. Анупама моли семейството да не се намесва, защото иска да изслуша Пахи. Тя насърчава Пахи да изкаже мислите си. Пахи казва на Анупама, че е обсебена от властта и любовта. Тя обвинява Анупама, че е разрушила дома им. Анупама моли Пахи да не я наранява толкова много, но Пахи продължава да излива разочарованието си върху нея.

Кавия се опитва да подкрепи Анупама, като застава на нейна страна, но Пахи обвинява Анупама, че се опитва да контролира живота на всички. Анупама казва, че Пахи мисли като дете. Пахи критикува Анупама, като твърди, че тя винаги предизвиква конфликти между членовете на семейството. Рахи подкрепя Пахи, като казва, че думите ѝ са жестоки, но верни. Тя оправдава реакцията на Пахи, като казва, че всяко дете би се разстроило, когато научи, че родителите му са осиновили друго дете. Кинжал не е съгласна с Рахи, заявявайки, че майка ѝ не може да разбере гледната точка на Анупама, защото самата тя е имала трудности с отглеждането на Кинжал.

Хасмук предлага бонбони на Ану, но тя ги отказва, като казва, че Анупама е разстроена и за това не може да яде. Хасмук разсъждава за това как понякога емоционалните връзки са по-силни от кръвните и се чувства тъжен, че Пахи не разбира болката на Анупама, както Ану. Паки продължава да обвинява Анупама за всичко, което кара Ануж да се притеснява за съпругата си. Лила казва на Анупама да спре да посещава дома им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 180 - Изборът на Анупама предизвиква разногласия!

“Свободна да избира" еп. 179 - Анупама е решена да потърси справедливост!

“Свободна да избира" еп. 178 - Ануж и Анупама защитават Димпъл от бандити!

“Свободна да избира" еп. 177 - Анупама и Ануж в опасност!

“Свободна да избира" еп. 176 - Анупама отменя сватбата!