Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 98

Добави коментар

Комолика подпалва къщата на Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 98 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини се обажда и проверява Анураг. Пита го кога ще се приберат със Соналика. Анураг казва, че ще закъснее малко, тъй като Прерна се е блъснала в колата му по пътя. Разярената Мохини смята, че срещата на Прерна с Анураг не е случайност, а част от плана на Прерна.

Прерна благодари на Соналика, че е спасила живота на Анураг. Точно когато Анураг и Соналика планират да се приберат у дома, Анураг моли Соналика да изчака малко, тъй като иска да види Прерна, преди да си тръгне. Прерна и Анураг споделят емоционален момент, когато той я разпитва за миналото им и за промените в поведението ѝ. Анураг избърсва сълзите на Прерна и в съзнанието му се появяват спомени от миналото им. Прерна е напрегната, че тези спомени могат да повлияят на здравето на Анураг. Двамата споделят момент на съкрушение. Прерна не може да спре да плаче.

Соналика се преструва на идеална снаха, за да впечатли семейство Басу. Анупам обаче усеща, че нещо се крие в главата на Соналика. На масата за хранене Анураг споделя, че се е чувствал много странно в къщата на Шарма и че има някаква негова връзка със семейство Шарма. На което Мохини го прекъсва и му казва, че той няма никаква връзка с тях, нито преди две години, нито дори сега.

Анураг не може да се спре да не попита родителите си какво се е случило през последните две години. Той казва, че има нещо голямо, което семейството крие от него. От другата страна Шивани и Веена се утешават взаимно, докато споделят огорченията си за разбития живот на Прерна.

Prerna разказва за момента, в който е разкрила новината за бременността си на Анураг. Анураг спи в спалнята си, а между него и мястото където Комолика ще спи има стена от възглавници. Комолика се разгневява и решава, че окнчателно ще отстрани Прерна от пътя си. Комолика си мисли, че макар Анураг да е изгубил паметта си, подсъзнателно той все още е заинтересован и се грижи за Прерна. За да отстрани Прерна от пътя си, Комолика съставя план и наема няколко души с помощта на баща си.

Главорезите подпалват къщата на Прерна, докато тя спи със сестра си. Тя се събужда, когато усеща горещината, и не знае какво да прави. Цялото семейство изпада в паника, когато вижда как къщата им гори. Майката на Прерна изпада в безсъзнание, когато вижда внезапното нещастие.

Анупам и Анураг гледат към луната, докато Анураг се опитва да си спомни нещо. Анураг се чувства добре и казва на Анупам, че е хубаво да гледаш луната. Той също така пита Анупам от кога му е харесало да гледа луната. По-късно Анураг продължава да задава въпроси на себе си и на семейството си, например защо е отишъл на моста Хугли онзи ден. Докато това продължава, Прерна и семейството търсят убежище в дома на чичо си. Докато те смятат, че пожарът може да е предизвикан от ракета, Комолика изглежда щастлива, след като вижда как къщата им изгаря.

Комолика влиза в празна стая и се ядосва, когато открива, че Анураг е изчезнал. Анураг се връща и заспива. Това кара Комолика да изпадне в ярост и тя се заклева да изтрие Прерна от съзнанието на Анураг. На следващата сутрин Анураг започва деня с молитви и семейството му е щастливо да види, че той се връща към старите си навици.

Майката на Прерна е съсипана, след като къщата им изгаря при пожар. Тя се чуди как ще се справят с кризата.

Прерна казва на майка си, че ще си намери работа. Въпреки че майка ѝ не е съгласна, Прерна остава твърда в решението си. В къщата на Басу Анураг също изразява желанието си да работи отново и баща му Молой му предлага да се присъедини към тяхната компания. Но Анураг иска да направи нещо по-добро и разпитва за различните отдели в тяхната компания.

Междувременно Прерна посещава старата си къща и се заклева да я възстанови на всяка цена. По-късно тя започва да чисти бъркотията в къщата.

Ниведита съобщава на Мохини за промените, които е забелязала у Анураг, и отдава заслуженото на Комолика.

Епизод 98 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 21 юли 2021 по NOVA.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153