Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 96

Добави коментар

Анураг се жени за Комолика! Мохини моли Прерна да напусне имението на Басу! Вижте какво ще се случи в епизод 96 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика се представя на семейство Басу като Соналика. Анураг казва, че тя е тази, която е спасила живота му. Тогава Анураг шокира всички, като съобщава, че се е оженил за Соналика. Молой казва на Анураг, че това не е възможно, тъй като той е трябвало да се ожени в деня, в който е заминал. Комолика моли Молой да не се кара на Анураг, тъй като той все още не се е възстановил напълно и е загубил частично паметта си. Тя казва, че той не си спомня нищо от това, което му се е случило през последните две години.

Анураг моли баща си да му помогне да си спомни всичко от миналото. Двамата се опитват с всички сили да го накарат да си спомни, но не успяват, тъй като здравето му започва да се влошава. Комолика казва на Молой, че е трябвало да я послуша и да не казва нищо на Анураг. Тя казва, че всички трябва да разберат, че ако нещо се случи с Анураг, тя ще бъде съкрушена. Тя разказва на всички фалшива история за това, че е била принудена да се омъжи за политик. Казва, че е избягала от дома си и е карала много бързо и тогава е открила Анураг в нестабилно състояние. Тя разказва как Анураг е дошъл в съзнание и Комолика го е попитала дали си спомня, че тя е негова съпруга. Комолика казва на всички, че Анураг се е оженил за нея, за да я спаси от насилствен брак с онзи политик. Тя казва, че е добре, че е загубил паметта си само за две години. След това им показва сватбените снимки на нея и Анураг. Комолика си мисли, че Басу са големи идиоти, тъй като не могат да разберат, че Анураг е в безсъзнание на снимките.

Мохини казва на Комолика, че е спасила живота на сина ѝ и никога няма да може да ѝ се отблагодари за това.

Прерна сяда до Анураг и казва, че онзи ден го е помолила да не си тръгва, но той не я е послушал. Тя го моли да се събуди и да я погледне. Лекарят казва на Басус, че състоянието на Анураг не е стабилно, и ги моли да не му напомнят нищо от миналото.

Мохини казва на Прерна, че ще трябва да напусне къща. Прерна пита Мохини дали я моли да напусне Анураг и казва, че няма да отиде никъде. Мохини казва, че не може отново да изложи на риск живота на сина ѝ. Молой се обръща към Прерна и я моли да напусне къщата. Прерна казва, че дори Бог да слезе и да я помоли да напусне Анураг, тя също няма да го напусне. Комолика прегръща Прерна, моли я да не се натъжава и ѝ казва, че Анураг ще се оправи.

Комолика пита Мохини дали може да остане в стаята на Анураг, за да се чувства по-удобно. Мохини казва, че разбира и че трябва да остане в стаята на съпруга си.

Прерна казва на Анураг, че той я е помолил да не взима решения сама. Тя казва, че ще трябва да наруши обещанието, което ѝ е дал, тъй като няма да може да живее, ако нещо се случи с него. Прерна казва на Мохини, че знае, че Анураг ще се възстанови и паметта му ще се върне. Тя казва, че не иска да му навреди, и заявява, че е готова да напусне къщата. Комолика пита Прърна дали работи в тази къща. Прерна казва, че баща ѝ е работил за семейство Басу. Комолика смята, че след като Прърна е напуснала къщата, имението на Басу ще бъде управлявано от нея. Мохини казва, че Бог винаги постъпва правилно и затова Соналика се появява в живота на Анураг. Комолика се замисля дали да не убие Прърна. След това казва, че щом тази мисъл е минала през главата ѝ, може и да го направи.

Епизод 96 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 19 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153