Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 95

Добави коментар

Г-н Баджадж се сбогува с Прерна! Анураг изчезва! Вижте какво ще се случи в епизод 95 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна казва на Анураг, че иска сватба с ритуали. Анураг казва, че всички нейни мечти и желания ще бъдат изпълнени утре.

Ронит пита Комолика колко време ще остане в стаята си. Тя казва, че дори й се иска да излезе от стаята и да се върне при Анураг. Ронит я пита дали все още е хлътнала по Анураг. Комолика казва, че е жива благодарение на него и че един ден ще го хване.

Мохини дава сватбеното облекло на Прерна като подарък. Г-н Баджадж казва на Анураг, че му връща сватбения ден и че е взел всички необходими мерки.

Танви казва на г-н Баджадж, че е казала истината за главорезите на Анураг. Шарда казва на г-н Баджадж, че вижда колко трудно е всичко това за него. Той казва, че ще го търпи, докато може.

Ронит съобщава на Комолика, че г-н Баджадж се е развел с Прерна. Комолика казва, че Прерна заслужава всички мъки. След това той казва на Комолика, че Прерна и Анураг ще се оженят един за друг. Комолика казва, че не може да позволи това да се случи и че Анураг е нейната любов. Тя казва, че ще разкрие самоличността си пред Анураг и ще му каже, че все още е негова съпруга. Ронит моли Комолика да не забравя, че заради нея Молой е претърпял злополука. Той казва, че всички в семейство Басу я мразят и че може да я арестуват. Комолика казва, че няма да си седи мирно и се заклева да спре брака.

Текст от potv.bg

Господин Баджадж казва на Шарда, че няма сърце да гледа как Прерна се омъжва за друг и че би искал да си тръгне възможно най-скоро. Той казва на Прърна, че трябва да си тръгва, защото му предстои полет. Казва, че тя ще му липсва много, както и на Куки. След това ѝ дава едно писмо и я моли да го прочете, след като си тръгне. Господин Баджадж моли Анураг да се грижи добре за Прерна, защото в противен случай ще трябва да се върне в живота му. Анураг моли г-н Баджадж да не се тревожи за Прерна.

Анураг казва на Прерна, че ще отиде в храма и ще се върне възможно най-скоро. Прерна казва на Анураг, че е бременна и че той ще стане баща. След като чува това, Анураг не може да контролира вълнението си.

Анупам пита Нивидеита дали е добре. Тя казва, че скоро ще се оправи. Комолика казва, че знае, че Анураг я обича. Ронит си мисли, че не е трябвало да казва на Комолика за Анураг и Прерна. Докато се прибира от храма, Анураг попада в задръстване. Комолика вижда Анураг и започва да го следва. Прерна усеща, че ще се случи нещо лошо. Комолика блъска колата на Анураг толкова силно, че автомобилът му пада във водата. Комолика казва, че е предупредила Анураг, че няма да му позволи да бъде с друга.

Текст от potv.bg

Минава един месец. Прерна изпълнява се моли в дома на семейство Басу. Молой пита Мохини защо днес отново е закъсняла. Тя казва, че ако синът ѝ е бил тук, е щяла да дойде навреме. Мохини казва на Молой, че е минал месец, откакто Анураг е изчезнал, но сякаш е минала година. Молой казва на Мохини, че полицията е открила мястото, където колата му е паднала във водата. Мохини казва, че не се интересува от нищо друго и иска само да знае къде е сина ѝ. Молой моли Мохини да не се паникьосва и да мисли за Прерна, тъй като тя е бременна. Мохини казва, че той изглежда е много притеснен за Прерна. Тя казва, че всичко това се е случило заради нея.

Прерна усеща присъствието на Анураг около себе си. Всички чуват звънец на вратата. Молой се изправя, за да провери кой е на вратата, и с изненада вижда Анураг. Молой пита Анураг къде е бил през последния един месец. Анураг казва, че е дошъл на себе си едва вчера и че е бил в болница в продължение на един месец. Той разказва, че е претърпял инцидент и е много благодарен на жената, която е спасила живота му. Казва, че я е оставил пред къщата. Комолика влиза в дома на семейство Басу.

Епизод 95 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 16 юли 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153