Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 93

Добави коментар

Г-н Баджадж се опитва да убие Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 93 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна се чувства безпомощна. Тя се чуди защо всичко това се случва на нея и не може да понесе повече. Тя не разбира защо не може да бъде с любовта на живота си.

Анураг казва на Шивани, че Прерна се е изложила на риск заради него. Той казва, че тя е можела първо да поговори с него. Шивани се разплаква и се обвинява за станалото. Анураг казва, че вината не е нейна, а само на Прерна, която е взела това глупаво решение. Той се разплаква, че през цялото време се е чудил какво лошо е направил, че тя го е напуснала. Той моли Шивани да се прибере вкъщи и я моли да не се обажда и да не изпраща съобщения на Прерна. Казва, че ще говори сам с нея и влиза вътре.

Анураг намира Прерна и я пита защо е направила всичко това. Пита я как е могла да скрие от него такова голямо нещо. Казва, че през всичките тези месеци е бил с погрешно впечатление, за да разбере, че тя прави всичко само за да го запази жив и да го спаси от затвора. Как е могла да вземе такова важно решение без него. Той ѝ вика само за да я намери спяща. Тя спи върху него и Анураг си припомня всички моменти с нея. Той също заспива.

На следващата сутрин Прерна се събужда само за да открие, че е близо до Анураг. Анураг също се събужда и тя тръгва, но Анураг я извиква. Той казва, че вече нищо не може да ги раздели, дори и Баджадж. Прерна просто си тръгва. Анураг си обещава да докаже, че не той стои зад нападението.

Комолика е съсипана, гледайки как се е променило лицето ѝ. Брат ѝ Ронит се опитва да я успокои и ѝ казва, че се радва да я види. Тя казва, че се притеснява, че любовта на живота ѝ Анураг няма да я разпознае. Ронит моли Комолика да се смята за щастливка, тъй като животът ѝ е спасен, и поема отговорността за промяната на лицето ѝ. Ронит казва на Комолика, че може да се омъжи отново за Анураг, тъй като той и Прерна вече не са заедно.

Анураг казва на г-н Баджадж, че не е трябвало да ги разделя. Той му казва, че сега знае истината защо Прерна се е съгласила да се омъжи за него. Той казва, че тя се е съгласила да се омъжи за г-н Баджадж, защото е влюбена в него. Той казва на г-н Баджадж, че е принудил Прерна да се омъжи за него. Анураг казва на Баджадж, че ще провали пъкления му план и ще го докаже пред всички, че е невинен.

Танви е тормозена от някакви главорези. Анураг вижда всичко това и идва да спаси Танви. Анураг пита Танви за какво си мисли. Тя казва, че иска да му каже нещо. Тя му казва, че е видяла как г-н Баджадж е наел някакви главорези, за да му навредят в деня на танца. Анураг и Анупам отиват да се срещнат с човека, нает от г-н Баджадж. Анураг започва да го удря жестоко и го моли да каже истината. Той казва истината и Анураг записва признанието му.

Прерна пита г-н Баджадж дали може да вземе Куки със себе си в дома на семейството си. Г-н Баджадж я пита дали е уверена, че нищо няма на да се случи на дъщеря му. Прерна казва, че всички ще обичат Куки.

Комолика пита Ронит за Анураг и неговото местонахождение. Тя разглежда снимките му и казва, че желанието ѝ към него се е удвоило и че се връща в живота му.

Анураг казва на г-н Баджадж, че днес ще бъде победен и че иска да разкрие нещо много важно на Прерна. Г-н Баджадж го пита защо изглежда толкова раздърпан.

Мохини казва на Анураг, че усеща, че ще се случи нещо лошо. Анураг я моли да не се притеснява за него. Анураг казва на Анупам, че Прерна е преживяла много заради него и че сега цялото ѝ семейство я мрази. Той казва, че ще покаже на Прерна всички доказателства, които има срещу г-н Баджадж. Г-н Баджадж подслушва целия разговор. Анураг си казва, че доколкото знае, г-н Баджадж иска да го накара да замълчи и може би ще се опита да го убие тази вечер.

Комолика казва, че този път Анураг сам ще дойде при нея и ще я моли за любов. Тя казва, че съвсем скоро ще се срещне с Анураг.

Г-н Баджадж казва, че знае за какво доказателство говори Анураг. Той смята, че му остава само една възможност - да убие Анураг.

Г-н Баджадж заключва всички в стаите им, за да не може никой да дойде да помогне на Анураг. Той изключва камерите за видеонаблюдение. Молой се чуди защо прави всичко това. Г-н Баджадж му казва, че не разполага с много време и ще трябва да убие Анураг, и завързва Молой за стола си. Той бута безмилостно инвалидната му количка, от което Молой пада на пода. Г-н Баджадж влиза в стаята на Анураг с маска на лицето. Той намушква Анураг с ножа си, но Анураг се спасява. Двамата се сбиват. Анураг избутва г-н Баджадж на леглото и започва да го удря.

Прерна и Анупам някак си успяват да избягат от стаята и намират Молой на пода. Молой сочи към стаята на Анураг. Двамата тичат да спасят Анураг.

Анураг сваля маската от лицето си и открива, че г-н Баджадж се е опитал да го убие.

Епизод 93 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 14 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153