Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 90

Добави коментар

Господин Баджай предизвиква Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 90 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Г-н Баджадж казва на Анураг, че е трябвало да се обади на комисаря, вместо да заплашва. Анураг казва, че е признал за много неща и че ще разкрие истинската си същност. Прерна ги чува и пита за какво си говорят. Анураг казва, че е говорил за видеозаписа на инцидента.

Анураг казва на Анупам, че г-н Баджадж се е опитал да го убие. Анупам е шокиран, когато чува това. Анураг казва, че г-н Баджадж се е превърнал в герой в очите на Прерна. Анупам пита Анураг за плана му. Анураг казва, че утре сутринта трябва да се срещне с един специален човек.

Г-н Баджадж казва на Шарда, че той и Прерна ще се видят със семейството на Прерна. Шарда го пита защо, а той отговаря, че за него е важно да се срещне с тях. Г-н Баджадж и Прърна посещават семейството на Прърна. Г-н Баджадж казва, че иска да поговори с тях. Той им казва, че не е престъпник и се извинява за обстоятелствата, при които са се оженили. Точно в този момент Анураг. Той моли Прерна да му направи чаша чай. Анураг се намесва в разговора на г-н Баджадж със семейството на Прърна. Прърна вика Анураг и го моли да не създава сцени пред майка ѝ. Господин Баджадж казва, че разбира защо Анураг е дошъл тук. Поведението на Анураг кара г-н Баджадж да се разгневи. Прерна прави забележка на Анураг за поведението му. Анураг казва, че няма да позволи на г-н Баджадж да се извини на никого. Прерна казва на Анураг, че е омъжена. Анураг казва, че знае, че тя все още е влюбена в него.

Г-н Баджадж казва на Анураг, че каквото и да е направил с него, е било напълно неприемливо. Той предизвиква Анураг, че ще види някаква друга негова страна. Анураг казва, че е щастлив да види истинското му лице. Господин Баджадж казва на Анураг, че заедно с него страната ще напусне и Прерна. Г-н Баджадж казва на Прерна, че разбира, че семейството ѝ е по-близко до Анураг. Тя казва, че семейството ѝ много обича Анураг. Анураг кани семейството на Прерна за празника Дурга Пуджа.

Г-н Баджадж признава, че изпитва чувства към Прерна и че иска да изхвърли Анураг от ума ѝ. Г-н Баджадж казва на Анураг, че го притеснява и че Прерна е само негова. Анураг казва, че обича да го вижда несигурен. Г-н Баджадж казва, че сега Прерна е част от живота му. Анураг казва, че любовта е нещо като мания за г-н Баджадж, като състезание.

Братът на Молой и семейството му идват да го посетят. Прерна и Анураг споделят момент на близост. Тя не може да скрие истинските си чувства. Г-н Баджадж прави комплимент на Прерна и нейното сари. Семейство Басу посреща богинята Дурга в дома си. Анураг казва на Прерна, че господарката Дурга отново ги е обединила. Шарда си мисли, че ако Ришаб види Анураг и Прeрна заедно, няма да може да се овладее.

Прерна казва на Молой, че за една година много неща са се променили. Тя му казва, че баща ѝ много ѝ липсва, и се разчувства. Молой слага ръка на главата на Прерна и я благославя. Анураг казва на Прерна, че баща му обича най-много него и Прерна. Анураг кара Прерна да си спомни за последното им Наваратри. Той казва, че през цялото време е имал чувството, че богинята се опитва да ги събере. Казва, че не знае кога Прерна е станала негов живот. Тя му казва да не казва нищо повече. Той я пита защо. Г-н Баджадж ги вижда заедно.

Господин Баджадж вижда, че Прерна плаче, и ѝ предлага носната си кърпичка. Тя отказва да я вземе. Г-н Баджадж казва на Анураг, че той много го тормози. Казва му да свикне с него.

Шарда се притеснява, че Анураг е лудо влюбен в Прерна, а Ришаб се влюбва до уши в Прерна. Танви се замисля за следващата им стъпка.

Г-н Баджадж пожелава любовта на Прерна. Той казва на Прерна, че иска да поговори с нея. Тя моли г-н Баджадж да изчака малко. Господин Баджадж си мисли, че си губи ума и че не може да си позволи да загуби Прерна. Прерна и Анураг изпълняват аарти заедно.

Епизод 90 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 9 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153