Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 89

Добави коментар

Прерна се извинява на г-н Баджадж! Шокиращата изповед на г-н Баджадж пред Анураг Вижте какво ще се случи в епизод 89 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг пита Прерна за чувствата ѝ към него. Тя казва, че той не е същият Анураг, в когото се е влюбила. Тя заявява, че ще остане с г-н Баджай, независимо от всичко. Прерна заминава за полицейския участък. Тя чувства, че е направила нещо нередно.

Шивани казва на Анураг и Анупам, че е трябвало да я включат в плана си. Тя казва, че просто иска да види Анураг щастлив.

Г-н Баджадж пита Прерна защо е толкова разстроена. Тя му се извинява, че не му е повярвала и че е разбрала, че той е невинен. Г-н Баджадж казва, че е чакал този момент.

Анураг казва, че г-н Баджадж няма да излезе от затвора, тъй като той не смята да признае каквото и да било.

Прерна казва на г-н Баджадж, че е чула Анураг да говори с Анупам и така е разбрала цялата истина. Г-н Баджадж вижда как Прерна плаче и си мисли да ѝ предложи ръката си, но се колебае дали да го направи. Прерна обещава, че ще измъкне г-н Баджадж от затвора. Г-н Баджадж напомня на Прърна за разговора, който е искал да проведе с нея. Тя казва, че си спомня. Той ѝ казва, че е чул разговора на Анураг след партито. В разговора Анураг е планирал да излезе пред колата му и да се нарани. Той ѝ казва, че е записал всичко. Прерна пита г-н Баджадж дали все още разполага със записа.

Г-н Баджадж казва, че връзката им се основава на честност и че се разбират. Прерна казва, че той не трябва да остава зад решетките. Той я моли да се обади на г-н Мехра.

Анураг казва на баща си, че има нужда от него. Никой не може да го разбере, дори и Прерна. Тогава Анураг усеща ръката на баща си върху главата си. Той се чувства щастлив, че баща му се възстановява.

Пускат под гаранция г-н Баджадж. След това той казва на Прерна, че всичко, което тя пожелае, ще се случи. След това той моли Прерна да види записаното видео. Г-н Баджадж изтрива видеото, като казва, че то вече не му е нужно. Той казва на Прерна, че нещо се е случило с него. Колата на г-н Баджадж и на Прерна спира по средата на пътя. Шофьорът им казва, че колата не иска да запали и ще отнеме време, докато дойде механикът и я поправи. На връщане към дома си те споделят едно такси. Имат момент на близост.

Анураг чува звънеца и отваря вратата. Той вижда г-н Баджадж и Прерна заедно и се разочарова. Анураг пита Баджадж как се е измъкнал от затвора. Той моли Анураг да спре да се прави на невинен и допълва, че има доказателства срещу него. Прерна разказва на Анураг за записа.

Мохини изпада в шок, гледайки Ришаб. Тя го пита как е получил гаранция. Прерна спира г-н Баджадж да каже каквото и да било на Мохини за Анураг.

Шарда благодари на Прерна за това, че е измъкнала Ришаб от затвора. След това казва на Ришаб, че става невъзможно да остане под един покрив със семейство Басу. Мохини казва, че ще разбере как Ришаб се е измъкнал от затвора. Ришаб моли Шарда да се погрижи за Танви.

Прерна казва на г-н Баджадж, че не може да застане срещу Анураг, въпреки че той е постъпил неправилно. Тя казва, че не съжалява, че е майка на Куки или че е част от семейството Баджадж. Господин Баджадж ѝ казва, че се чувства зле, когато я вижда да страда, и я моли да не говори за Анураг, тъй като това го кара да се чувства неудобно. Той дори настоява да се срещне със семейството ѝ.

Анураг си мисли, че в главата на г-н Баджадж се върти нещо голямо.

Прерна казва на майка си, че г-н Баджадж иска да се срещне с тях. Прерна се чуди какво се е случило с Анураг.

Г-н Баджадж се възхищава на Прерна, докато тя спи. Г-н Баджадж твърди пред себе си, че на всяка цена няма да загуби семейството си. Анураг вижда инспектора, който се занимава със случая на г-н Баджадж, да говори с някого. Анураг пита г-н Баджадж дали този инспектор е дошъл да се срещне с него. Г-н Баджадж казва, че е извикал инспектора, за да държи Анураг под око. Анураг казва, че ще заведе Прерна далеч от него. Г-н Баджадж казва, че Прерна е негова съпруга.

В тази словесна битка г-н Баджадж признава на Анураг, че той е причинил катастрофата му и че се е молил той да е загинал при тази катастрофа, защото сега Прерна е важна за него. Той казва, че когато е разбрал, че Анураг планира фалшива катастрофа, е намислил да я превърне в истинска.

Анураг казва, че ще разкрие истината пред Прерна. Г-н Баджадж го предизвиква. Г-н Баджадж признава, че инспекторът е негов човек и че го е подкупил след инцидента.

Епизод 89 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 8 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153