Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 87

Добави коментар

Арестуват г-н Баджадж! Вижте какво ще се случи в епизод 87 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна пита г-н Баджадж дали е вечерял. Той ѝ казва, че не е гладен. Казва ѝ, че през последните няколко дни нещата за него са станали малко трудни.Прерна му казва, е не разбира защо хората си мислят, че тя няма да се грижи за Анураг, което кара г-н Баджадж да се чувства неудобно.

Шарда моли Танви да флиртува с Анураг, за да накара Прерна да ревнува и за да може да я изхвърли от живота на Ришаб. Танви се съгласява да флиртува с Анураг.

Ришаб упорито се опитва да се самоубеди, че не се интересува от това дали Прерна обича Анураг и че се е оженил за Прерна само заради Куки. Той не разбира защо се чувства толкова неспокоен и трябва да обсъди чувствата си с някого. Ришаб моли Прерна да спре да бъде толкова мила с него и че това нейно поведение го кара да се чувства виновен за сделката. Той я моли да ограничи връзката им до дъщеря му и да не излиза извън рамките ѝ.

На сутринта полицията идва да арестува г-н Баджадж. Полицията им съобщава, че г-н Баджадж е признат за виновен за умишлено причиняване на произшествие. Прерна и Ришаб казват, че произшествието не е било умишлено. Тогава разбират, че Анураг е този, който се е обадил в полицията. Анураг казва на всички, че това е планирано произшествие и че г-н Баджадж го е направил умишлено. Анураг казва на Прерна, че г-н Баджадж не е споделил пълната информация с нея и че нарочно е искал да го убие.

Анураг казва на полицаите, че г-н Баджадж умишлено се е опитал да го убие. Прерна се разстройва и излиза оттам. Г-н Баджадж казва на полицаите, че ще им съдейства, но му трябва време. Той отива при Прерна и ѝ казва, че Анураг лъже. Господин Баджадж казва на Прерна, че не се е опитал да го убие умишлено. Прерна казва на г-н Баджадж и му каза, че е научила, че Анураг го е предизвикал и му е казал, че ще върне Прерна в живота си.

Мохини отива при полицаите и ги пита дали работят за г-н Баджадж. Шарда казва на полицаите, че Мохини ревнува от г-н Баджадж. Анураг казва на всички да не се месят в случая. Шарда казва на Анураг, че няма да го забрави, ако г-н Баджадж пострада. Мохини се ядосва на Анураг и го отвежда в стаята му. Мохини казва на Шарда, че разполага с доказателства, които показват, че тя се е опитала да навреди на г-н Баджадж, като е прерязала въжето. Шарда казва на Мохини да се грижи по-добре за вещите си. Мохини се ядосва на Шарда, че е изтрила снимките.

Господин Баджадж се опитва да обясни на Прерна, че не е виновен. Но Прерна не го слуша. Тя го нарича безмилостен и егоистичен. Тя го обвинява, че се е опитал да убие Анураг. Прерна му казва, че няма да наеме никакъв адвокат, за да го освободи от затвора.

Веена и Шивани идват да видят Анураг. Шарда казва на Веена, че трябва да подкрепят г-н Баджадж, тъй като той е от тяхното семейство. Веена казва, че Анураг е член на тяхното семейство, а г-н Баджадж току-що е влязъл в живота им. Анураг казва на полицаите да арестуват г-н Баджадж.

Прерна казва на г-н Баджадж, че той е искал да си отмъсти на Анураг и се е оженил за нея. Но той ѝ казва, че е имал някакви лични причини да си отмъсти на семейство Басу. Влиза Куки и прегръща Прерна. Полицаите отвеждат г-н Баджадж в полицейския участък.

Г-н Баджадж се среща с адвоката си г-н Мехра. Той го моли да подпише документите за освобождаване под гаранция. Ришаб Баджадж казва, че не иска да напуска затвора. Казва, че не може да оцелее с това чувство за вина.

Прерна казва на майка си, че никога не е очаквала, че г-н Баджадж ще постъпи така с Анураг и че той ѝ е обещал, че няма да навреди на Анураг.

Мохини казва на Анураг, че господин Баджадж е причинил злополуката нарочно, защото ревнува от него и от Прерна. Тя казва, че Прерна е отговорна за всичко това. Анураг ѝ казва, че той е жив благодарение на Прерна. Мохини пита Анураг дали я обича. Той казва, че я обича и тя не бива да се съмнява в това.

Шарда казва на Мохини, че е очаквала тя да застане на страната на Ришаб по същия начин, по който той е застанал на нейната страна. Тя разпитва и Прерна и казва, че няма нищо лошо, ако мисли, че Перна ще вземе страната на съпруга си. Прерна казва, че не греши, като мисли по този начин, но не може да подкрепи нищо нередно. Шарда казва на Прерна, че Ришаб е добър човек по душа и че в него има човечност. Г-н Мехра казва на Шарда, че г-н Баджадж е отказал да подпише документите за освобождаване под гаранция.

Прерна казва на Анураг, че се чувства щастлива, като го гледа в добро здраве. Той ѝ отговаря, че тя е причината той да оцелее. Г-н Баджадж се чувства виновен, че е застанал между Прерна и Анураг. Анураг разпитва Прерна за загрижеността ѝ към него. Анураг си обещава, че ще открие причината, поради която Прерна се е омъжила за г-н Баджадж.

Епизод 87 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 6 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153