Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 86

Добави коментар


Полицията не арестува Баджадж! Г-н Баджадж се чувства несигурен за Прерна и Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 86 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Баджадж предупреждава Мохини да не докосва Прерна и че именно неговата кола е ударила Анураг и Прерна не е отговорна за това. Докато всички продължават да спорят помежду си, полицията пристига в болницата и пита Мохини за катастрофата на Анураг, на което тя им казва, че Баджадж е отговорен за инцидента. Мохини казва още на полицията, че Шивани е била очевидец на инцидента. Полицията пита Шивани дали е видяла произшествието. Шивани отрича да е видяла инцидента, в резултат на което полицията не арестува Баджадж. Но молят Баджадж да се яви в полицейския участък, за да отговори на някои въпроси, свързани с произшествието.

След известно време Мохини води Анураг вкъщи за по-нататъшно лечение. Малой идва да го види и се разчувства. Лекарят вижда, че жизнените показатели на Анураг се променят на монитора, и извиква медицинската сестра.

Шарда хвали Прерна за услужливия ѝ характер. Но я моли да прекъсне всички връзки със семейство Басу. Прерна се среща с лекаря на Анураг, който ѝ съобщава за критичното му състояние. Междувременно Шарда се опитва да убеди Баджай да не позволява повече на Басу да живеят при тях.

Прерна се среща със себе си. Другата Прерна я пита какво иска да направи. Тя казва, че иска да бъде с Анураг. Прерна решава да отиде и да види Анураг, но по средата среща г-н Баджадж. Тя пита г-н Баджадж дали си спомня защо се е омъжила за него. Тя казва, че се е омъжила за него, защото е искала Анураг да живее. Тя казва, че не може да гледа Анураг в това състояние.

Когато Прерна се опитва да се срещне с Анураг, Мохини я спира. Прерна упреква Мохини, че ѝ е попречила да се срещне с него. Прерна ѝ казва, че тя може да я обижда колкото си иска, но все пак ще продължава да я уважава като майка. Прерна изтръгва ръката си и тича да види Анураг. Прерна започва да разговаря с Анураг. Тя го моли да стане. Подобно на очакването на Прерна, състоянието на Анураг започва да се подобрява. Лекарят моли Прерна да остане за малко.

Г-н Баджадж пита Мохини какво е искала да го попита. Мохини пита дали Прерна може да остане с Анураг още малко време. Той казва, че Прерна не се нуждае от неговото разрешение. Тя е негова съпруга. Танви казва на Шарда, че е чула Ришаб да казва, че не го интересува дали Прерна иска да остане с Анураг. Шарда се притеснява дали Ришаб е влюбен.

Лекарят съобщава на всички, че Анураг е вън от опасност. Когато Прерна се опитва да стане, Анураг я хваща за ръката и я вика по име. Той я моли да остане с него.

Г-н Баджадж започва да се чувства малко несигурен и да се притеснява за Прерна и Анураг. Куки идва при Баджадж и желае да види Прерна, затова Баджадж се съгласява да я заведе в стаята на Анураг.

Шарда и Танви се крият в стаята на Мохини. Анупам идва в стаята заедно с Малой. По-късно Шарда намира снимката и писалката. Докато двамата излизат от стаята, Мохини ги вижда да си тръгват, но няма сили да ги разпита. Баджадж завежда Куки в стаята на Анураг. Тя целува Анураг по бузата.

Лекарят нарича Прерна съпруга на Анураг, но тя го поправя, като казва, че е г-жа Баджадж. Мохини, от друга страна, все още е разстроена от Прерна и я обвинява, че си играе с чувствата на Анураг, докато Анураг я обича толкова много. Междувременно Шарда разказва на Танви как Баджадж е искал да унищожи Басу, но не ѝ казва причината.

Танви се среща с Баджадж и се опитва да го провокира срещу Прерна, докато той иска да бъде оставен на мира. Но Баджадж се опитва да защити Прерна, когато Танви го заговаря и се чуди защо изпитва ревност, вместо да се ядоса.

Куки иска да спи близо до Анураг, а Анупам моли Прерна да си почине. Докато си тръгват, Анупам пита Прерна дали е доволна от брака, на което тя отговаря, че е получила всичко, което е искала от брака. Баджадж изпитва чувства към Прерна и започва да се държи странно, когато тя е наблизо.

Епизод 86 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 5 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153