Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 85

Добави коментар

Прерна се скарва с г-н Баджадж! Мохини открива истината за инцидента! Вижте какво ще се случи в епизод 85 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Лекарят моли Прерна да пусне ръката на Анураг. Тя си спомня думите на г-н Баджадж, че вече е омъжена за него. Изведнъж вижда Шивани в болницата и тя се ядосва на Прерна. Шивани обвинява Прерна, че е съсипала живота на Анураг и му е създала проблем. Прерна удря шамар на Шивани. Тя ѝ казва, че я е грижа за Анураг и иска той да бъде щастлив.

Прерна казва на Шивани, че Анураг трябва да знае, че тя не е предопределена за него. Тя дори казва, че г-н Баджадж я е приел с нейните недостатъци и не се обижда, когато вижда, че тя и Анураг живеят под един покрив. Шивани изведнъж казва на Прерна, че г-н Баджадж се е опитал да убие Анураг. Прерна е шокирана. Тя казва на Шивани, че е сигурна, че г-н Баджадж никога не би убил някого. Шивани разказва какво се е случило на Прерна и твърди, че е видяла г-н Баджадж в колата, която е прегазила Анураг. Шивани обвинява Прерна за всичко и ѝ казва да избере между Анураг и г-н Баджадж.

Г-н Баджадж си спомня, че е блъснал Анураг с колата си, и се чувства виновен, че го е оставил ранен. Връща се, за да закара Анураг в болницата, и научава, че той вече е откаран в болница. Господин Баджадж стига до дома си и си мисли, че Ниведита може да го е завела в болницата. Той решава да признае всичко пред Прерна. Шарда казва на г-н Баджадж, че Прерна е излязла извън къщата. Той се притеснява и отива да говори с нея.

Прерна се прибира и пита г-н Баджадж дали е ударил Анураг с колата си? Той признава за стореното от него и Прерна е шокирана. Той казва, че инцидентът е станал по негова вина, но е бил непреднамерен.

Анупам се опитва да се свърже с Анураг, а Ниведита обвинява Прерна, че е променила брат си. Анупам и Ниведита се скарват. Ниведита казва на Анупам, че според нея Прерна стои зад всичко, което се случва в живота им. Анупам ѝ казва, че именно тя е накарала Прерна да се срещне с г-н Баджадж. Ниведита казва, че се чувства благодарна, че Прерна не се е омъжила за Анураг, след като е видяла истинското ѝ лице.

Лекарят моли Шивани да доведе член на семейството, за да се срещне с Анураг. Шивани се сеща за Прерна. Но вместо това тя се обажда на майката на Анураг.

Шарда се пита дали инцидентът не е поредният опит да бъде убит Анураг. Г-н Баджадж пита Прерна защо смята, че инцидентът е станал нарочно. Тя му отговаря, че той мрази Анураг. Тя му казва, че няма да му позволи повече да наранява Анураг. Г-н Баджадж разказва на Прерна целия инцидент. Тя му казва, че Анураг е говорил с нея по телефона и че го е чула да крещи. Тя казва на г-н Баджадж, че Анураг е в болницата. Шарда и дъщеря ѝ подслушват целия разговор.

Мохини, Ниведита и Анупам стигат до болницата. Лекарят им казва, че Анураг се нуждае от човек, с когото да е наистина близък, за да дойде в съзнание. Г-н Баджадж казва на Прерна, че ще разкаже на Мохини всичко за инцидента. Тя настоява да го придружи.

Шивани казва на Прърна, че Анураг е казал името ѝ. Тя ѝ казва, че Анураг има нужда от някого, в когото е силно влюбен. Тя казва на Прерна, че Анураг има нужда от нея и я моли да дойде в болницата. Г-н Баджадж казва на Прерна, че ще я заведе в болницата.

Ниведита казва на Анупам, че има усещането, че някой ги е проклел. Анупам се опитва да я успокои и ѝ казва, че всичко ще се оправи. Мохини полага клетва да не яде и да не пие нищо. Тя дори решава да не се покланя на никой бог, докато не си върне сина Анураг. Ниведита пита Шивани кой стои зад инцидента с Анураг. Тя ѝ казва, че това е г-н Баджадж.

Г-н Баджадж и Прерна казват на Шарда, че отиват в болницата. В същия момент Шарда се преструва, че е болна, което е част от нейните интриги. Г-н Баджадж настоява да я заведе в болницата.

Мохини пречи на Прерна да се срещне с Анураг. Тя я моли да стои настрана от Анураг и да си тръгне. Прерна настоява да се срещне с Анураг, преди да си тръгне. Тя разказва, че двамата имат обща връзка, която не може да бъде заклеймена. Прерна казва на Анураг, че няма да позволи нищо да му се случи.

Шарда осъзнава, че е трудно ше раздели г-н Баджадж и Прерна.

Мохини бута Прерна, но г-н Баджадж я предпазва от падане. Мохини нарича присъствието на Прерна зловещо и ги моли да си тръгнат.

Епизод 86 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 2 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153