Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 82

Добави коментар

Г-н Баджадж спасява Веена от затворa. Анураг се опитва да се самоубие. Вижте какво ще се случи в епизод 82 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Шарда е призована в свидетелската скамейка в съда. Тя казва, че Веена се е опитала нарочно да нарани г-н Баджадж. Прерна е шокирана. Друг очевидец е призован в свидетелската скамейка, който също дава показания срещу Веена. Веена е нещастна, а Прерна се чуди какво да направи, за да помогне на семейството си. Анураг попада в задръстване и не успява да стигне навреме до съда. Анупам го пита къде е бил и му разказва всичко, което се е случило в съда. Анураг е шокиран. Веена признава, че не харесва г-н Баджадж. Прокурорът завежда дело срещу Веена. Тя си спомня как всички са я обвинявали, след като Прерна се е омъжила за г-н Баджадж.

Шарда си спомня как е подкупила адвоката на Прерна, за да загуби делото. Съдията е на път да произнесе присъдата срещу Веена, но в съда идва г-н Баджадж. Той казва, че Веена не е виновна и че това е била негова грешка. Той разказва как е дошъл в съзнание и е научил, че Веена е в затвора.

Прерна разбира, че Шарда се опитва да я настори срещу г-н Баджадж, тъй като всички лоши неща, които е казала за него, са били неверни. Тя се чувства щастлива, че е научила истината. Г-н Баджадж се спъва и Прерна го предпазва от падане. Съдът постановява решение в полза на Веена въз основа на показанията на. Баджадж и я освобождава. Анураг вижда Прерна и г-н Баджай заедно и се чувства зле. Той си мисли за всичките им хубави моменти заедно и не може да гледа как тя си тръгва с г-н Баджадж.

Ниведита забелязва потиснатия Анураг насред пътя и се шокира, когато открива Анураг в окаяно състояние. Анураг разказва на Ниведита, че Прерна е прегърнала г-н Баджадж, и ѝ казва, че като ги е видял заедно, му е станало лошо. Ниведита се опитва да успокои Анураг и да го убеди, че тъй като тя е съпруга на г-н Баджадж, това е нормално.

Ришаб тръгва към дома си с Прерна, а Шарда е разочарована, че планът ѝ се проваля. Прерна влиза в стаята и открива петно от кръв върху превръзката на г-н Баджадж и предлага да му я смени. Докато сменя превръзката му, Прерна се извинява на Ришаб и му казва, че се чувства виновна, че го е обвинила, а той се е опитвал да помогне на майка ѝ. Ришаб казва на Прерна, че докато тя го е обвинявала, без да му даде възможност да обясни, той е предпочел да замълчи и да не се обяснява. Прерна му се извинява. Анураг е намръщен, тъй като е видял Ришаб в ръцете на Прерна.

Анураг е намръщен, тъй като е видял Баджадж в ръцете на Прерна и се мъчи да забрави горчивите спомени. След това излиза от стаята си и вижда как Прерна помага на съпруга си. Той си спомня всички случаи, когато тя се е грижила за него.

Шарда трескаво казва на Танви, че след като Ришаб е дошъл в съда, той може да знае за плана им. Тя се ядосва на Танви, тъй като не е информирала Шарда за това, че Ришаб е напуснал болницата. Танви казва на Шарда, че тя е отишла до тоалетната, а Ришаб е решил да отиде в съдебната зала, за да предпази Веена от обвинението. Танви изразява загрижеността си за симпатиите на Ришаб към Прерна. Шарда казва на Танви да бъде нащрек и да не допуска грешки занапред. Точно тогава Мохини идва в кухнята и се подиграва на Шарда за провала. Мохини предлага да помогне на Шарда и ѝ казва, че ако иска помощ, може да се срещне с нея в стаята ѝ. По-късно Танви идва при Шарда и ѝ казва, че Прерна все още обича Анураг и че ако Прерна и Анураг се съберат отново, Ришаб ще бъде свободен за нея.

Прерна и Анураг спорят. Тя го моли да продължи живота си и казва, че е златотърсачка, която се е омъжила за г-н Баджадж заради парите. Анураг казва, че ще си върне Прна. Той не може да понесе близостта на Прерна с г-н Баджадж и се опитва да се самоубие с помощта на нож, но спира.

Г-н Баджадж научава, че офисът му е сключил голяма сделка, и кани екипа си на вечеря в дома си. Той съобщава на Прерна, че в къщата ще има парти, и я моли да се погрижи за всички приготовления.

Всички идват и празнуват успеха. Прерна се опитва да се обади на г-н Баджадж и го моли да се прибере скоро. Тя му казва, че всички го търсят. Той я моли да се заеме с всичко това и казва, че е на път.

Ниведита вижда, че има парти в чест на успеха на г-н Баджадж. Тя е недоволна, че е изгубила сделката и обвинява за това Прерна. Tq се опитва да се оправдае, но напразно. Ниведита отива при Мохини и се разплаква, тъй като е загубила договора. Мохини се ядосва на Прeрна, че е съсипала живота на двете ѝ деца.

Анураг се прибира вкъщи и колата на г-н Баджадж се врязва в неговата кола. Анураг му се ядосва. Г-н Баджадж се извинява, но Анураг се дразни. Той го моли да остави Прерна.

Епизод 82 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 29 юни 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153