Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 80

Добави коментар

Г-н Баджадж е ранен! Вижте какво ще се случи в епизод 80 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна и г-н Баджадж се наслаждават на рождения ден на Куки. Куки ги храни с торта. Те са щастливи да я видят щастлива. Лелята на г-н Баджадж и Танви планират да хванат Вена в капан и да я изкарат лоша в очите на г-н Баджадж, за да създадат проблеми в отношенията между него и Прерна.

Качват се на горния етаж и прерязват въжето на полилея. След това бавно казват на Веена да се погрижи за осветлението и полилея и я моли да отиде и да го вдигне по-високо. Веена се качва горе и държи въжето, а то се скъсва и полилеят пада върху г-н Баджадж и го наранява. Прерна и Танви го закарват в болницата.

Лелята на г-н Баджадж обвинява Вена. Веена се защитава. Лелята се опитва да насади в съзнанието на Куки лоши неща за Прерна. Полицията арестува Венса по обвинение в опит за убийство на г-н Баджадж и съобщава, че лелята на г-н Баджадж е подала жалба срещу нея. Танви получава обаждане от майката на г-н Баджадж, която я моли да се прибере у дома. Танви се извинява и се прибира. Лекарите съобщават на Прерна, че г-н Баджадж е вън от опасност. Тя въздъхва с облекчение.

Прерна казва на медицинската сестра да се погрижи за г-н Баджадж. Тя се чувства зле заради Куки. Лелята на г-н Баджадж и Нивида спорят. Те продължават да се дразнят една на друга. Ниведита я моли да не ѝ говори и да стои далеч от нея.

Шивани се обажда на Прерна. Тя ѝ съобщава, че Веена е арестувана, и моли Прърна да стои далеч от семейството им. Тя е шокирана и бърза към полицейския участък.

Лелята на г-н Баджадж казва на Танви, че иска тя да стане съпруга на г-н Баджадж и да отстрани Прерна от пътя им. Домашната помощница идва и съобщава на лелята на г-н Баджадж, че Мохини иска да се срещне с нея. Семейство Шарма е притеснено, тъй като Вена е в затвора. Шивани се опитва да мотивира Веена.

Прърна пита защо Веена е вкарана зад решетките. Шекхар се ядосва на Прерна и я моли да не се среща с Веена. Суман обвинява Прерна, че е вкарала Веена в неприятности.

Мохини се усмихва и Ниведита я пита какво се е случило. Тя казва, че има важни доказателства срещу лелята на г-н Баджадж. Прерна е огорчена, когато вижда Веена в затвора. Веена я моли да си тръгне. Прерна се заклева да освободи Веена от затвора.

Лелята на г-н Баджадж и Танви планират да впечатлят Куки докато Прерна я няма, за да спечелят г-н Баджадж. Те се опитват да промият мозъка на Куки срещу Прерна. Шивани се ядосва на Прерна за това, че е предала всички. Мохини се среща с лелята на г-н Баджадж и казва, че има нещо, което ще накара да се безпокои последния цял живот. Лелята на г-н Баджадж се чуди какво замисля Мохини. Мохини я моли да отговори на въпросите ѝ.

Прерна и Шивани спорят с полицаите и ги молят да освободят Веена. Прерна казва, че това е било инцидент и че Веена е невинна. Полицията съобщава, че срещу Веена е заведено дело за опит за убийство не от друг, а от Шарда, лелята на Баджадж.

Шарда се среща с Мохини в стаята ѝ. Накрая Мохини ѝ показва снимките, на които се вижда как Шарда реже въжето на полилея, паднал върху г-н Баджадж. Шарда е шокирана и Мохини разкрива как фотографът е заснел всичките ѝ действия и че знае как Шарда нарочно е обвинила Веена. Мохини пита Шарда какъв е бил мотивът ѝ. Анупам стои пред вратата и подслушва всичко, което си говорят. Шарда казва, че е знаела, че ще е лесно да обвини Веена, след като г-н Баджадж е изпаднал в безсъзнание. Мохини забелязва, че Анупам стои отвън, и прекъсва разговора им.

Анураг се обажда на Анупам и е шокиран да научи, че Веена е арестувана. Той разказва на Анураг всичко, което знае, и казва, че Прерна се бори сама и има нужда от него. Прерна се опитва да убеди полицията, че Шарда може да е направила грешка, като е подала жалбата. Полицаите казват, че Шарда дори е написала, че Веена не е харесвала г-н Баджадж и го е наранила нарочно. Суман и Шивани нахлуват навън, а Шекхар моли Прерна да говори с Шарда и да освободи Вера под гаранция.

Прърна се връща в къщата и вижда шефа на Веена и научава, че г-н Баджадж им е дал договора при условие, че ще привлекат Веена. За да я накара да вземе пари по някакъв начин. Прерна е трогната от жеста на г-н Баджадж и се разплаква. Тя получава обаждане от болницата да се върне възможно най-скоро.

Епизод 80 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 25 юни 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153