Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 79

Добави коментар

Г-н Баджадж се опитва да мотивира Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 79 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна разговаря с Куки, която спи бързо. Тя я уверява, че ще се грижи за нея и никога няма да я остави да се сблъска с каквито и да било проблеми. Г-н Баджадж чува това. Той се чувства зле, че е смъмрил Прърна за инцидента с Куки в склада. Прерна вижда г-н Баджадж, който ѝ благодари, че е била добра майка на Куки.

На следващата сутрин на Прерна се обажда Шивани и ѝ съобщава, че Веена е постъпила на работа в компания за събития. Прерна се притеснява за нея. Тя се обажда в офиса, разговаря с Веена и я моли да не приема работата и да се грижи за себе си. Веена казва, че имат остра нужда от пари. Прерна казва, че ще ѝ даде пари. Веена ѝ се ядосва. Г-н Баджадж подслушва разговора.

Господин Баджадж пита Прерна дали може да помогне и се извинява, че е подслушвал разговора им. Той казва, че тя със сигурност ще помогне на семейството си. Анураг бърза за срещата си, но Ниведита го спира. Тя го пита дали могат да отпразнуват Ракша Бандхан. Тапур и Ниведита му връзват рахи. Всички си прекарват добре.

По-късно г-н Баджадж мотивира Прерна и ѝ подсказва как да помогне на Веена. Тя се чувства облекчена. Той казва, че бързането му да стане преуспял го е направило безчувствен. Прерна усеща, че г-н Баджадж има нещо в ума си, някаква лична болка, за която никога не говори.

Мохини и Ниведита разговарят помежду си, а лелята на г-н Баджадж и Танви идват на масата. Ниведита влиза в спор с тях. Те се подиграват една на друга. Мохини и Ниведита напускат масата. Танви и майка ѝ планират да се противопоставят на Прерна. Те казват, че на рождения ден на Куки ще направят така, че Прерна да се сблъска с проблеми, а г-н Баджадж ѝ се ядоса.

Молой си мисли колко е безпомощен и как не може да спаси Анураг от бедите му. Господин Баджадж идва и казва, че Молой трябва да е в стаята си, и вика домашната си помощница. Прерна казва на г-н Баджадж, че не ѝ харесва как се държи с Молой. Г-н Баджадж се оправдава. Прерна го кара да разбере, че намеренията му не са били погрешни, но начинът му е бил. Той я моли да помогне на майка ѝ и да не се притеснява за нищо друго. Прерна казва, че се е опитала, но Веена не е искала да я слуша. Г-н Баджадж я мотивира.

Г-н Баджадж и Прерна спорят. Накрая той я моли да се подготви за рождения ден на Куки. Той я моли да организира партито по най-добрия начин и да покани семейство Басу, тъй като и те живеят в същата къща.

Анураг се обажда на Прерна, след като си спомня как Прерна му е донесла храна, когато е бил в затвора. Той ѝ се подиграва, но тя затваря.

Веена украсява къщата на Басу за рождения ден на Куки и не знае, че партито е за дъщерята на г-н Баджадж. Мохини я вижда и предполага, че тя го прави нарочно и че знае, че това е партито на г-н Баджадж. Веена е шокирана и казва, че не е знаела за това и просто е изпълнявала задачата си. Тя казва, че компанията ѝ е получила договора за партито за рождения ден. Веена вижда Прерна и се шокира. Прерна вижда майка си в кухнята да вдига тежки неща. Тя отива да помогне, но Веена я моли да не се меси. Танви подслушва разговора им и се радва да ги види как се карат.

Г-н Баджадж разговаря с изпълнителя на фирмата за събития, който му казва, че е направил точно това, което е искал г-н Баджадж. Прерна чува разговора. Тя смята, че той е наел фирмата на Веена, тъй като е искал да я обиди, като я накара да работи за него. По-късно г-н Баджадж дава пари на Веена, за да ги предаде на шефа си. Прерна вижда това и смята, че той е унизил майка ѝ. Всъщност г-н Баджадж се опитва да помогне финансово на Веена, като ѝ осигурява работа на фирмата. Тя разговаря за това с г-н Баджадж, който я моли да не се намесва. Танви подслушва разговора. Тя съобщава за това на лелята на г-н Баджадж, която решава да използва Веена, за да създаде проблеми в брака им.

Ниведита се среща с Веена и ѝ се подиграва. Тя е шокирана, когато научава, че г-н Баджадж също има дъщеря и че Прерна вече е майка на детето му. Прерна подготвя Куки за партито. Тя заедно с Куки и г-н Баджадж идват в залата и Веена вижда семейството им.

Куки се ядосва на г-н Баджадж, че е закъснял за партито. Той ѝ се извинява. Веена ги поглежда шокирано, тъй като Прерна стои до тях. Веена научава, че тя е няма. Прерна успокоява разстроената Куки. Прерна вижда Веена, която ѝ се кара за решението ѝ. Тя я пита за г-н Баджадж и дъщеря му. Веена обвинява Прерна, че е златотърсачка.

Веена решава да си тръгне, но мениджърът ѝ я моли да им помогне на партито. Ранви допълнително забавлява публиката и се превръща в перфектния хист. Тя моли г-н Баджадж да танцува с нея и той неловко се съгласява. Куки кара Прерна да танцува с г-н Баджадж. Танви и майка ѝ се вбесяват.

Лелята на г-н Баджадж се опитва да създава проблеми между Прерна и съпруга ѝ. Мохини ги вижда да танцуват и си тръгва. Лелята на г-н Баджадж следва Веена, докато тя се качва на горния етаж, и я обижда, като я моли да работи както трябва. Веена ѝ го връща и казва, че е била против сватбата на Прерна и г-н Баджадж. Мохини подслушва разговора и е изненадана.

Лелята разказва на Танви за плана си да използва Веена, за да провали брака на Прерна и г-н Баджадж. Някой подслушва разговора. Двете се смущават и се опитват да разберат кой. Прерна, г-н Баджадж и Куки се забавляват.

Епизод 79 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 24 юни 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153