Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 78

Добави коментар

Баджадж се развиква на Прерна, когато Куки изчезва! Прерна отблъсква Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 78 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Ниведита отчаяно се опитва да попречи на Анураг да напусне къщата. Анураг споделя мъката си с Анупам и му казва колко безпомощен се е чувствал. Анупам казва на Анураг да не мисли много и да продължи напред, обаче Анураг казва на Анупам, че няма да може да гледа как Баджадж и семейството му в неговата къща.

Междувременно Прерна си играе на криеница с Куки и докато я търси, се сблъсква с Анураг. Анураг се присмива на Прерна, че му е изневерила, но Прерна се дразни и го пита кога ще продължи напред и ще я остави на мира. Анураг предизвиква Прерна, че ще я върне при себе си и няма да я остави сама. Прерна казва на Анураг да не си губи времето, а да отиде в офиса и да работи за да измъкване семейството си от тази кашата. Анураг казва на Прерна, че е оставил портфейла си на масата и е отишъл да го вземе от стаята си, която сега е заета от нея и г-н Баджадж.

Прерна си спомня, че ако Анураг отиде в стаята ѝ, той ще разбере, че тя и г-н Баджадж спят в различни легла, и бърза да го спре. Прерна възпира Анураг да влезе в стаята и му казва да се стои далеч от нейната стая, тъй като не е желаел той да идва в тяхната стая. Точно тогава идва Снеха и кара Прерна да продължи да играе. Тя казва на Куки да се скрие, докато спорът ѝ с Анураг продължава. Докато търси Куки, Прерна дочува спора между Чачи, Танви и Ниведита, Мохини и се опитва да разреши въпроса между тях. Точно тогава Танви изпитва болка в стомаха, а Чачи обвинява Мохини, че се е опитала да отрови Танви, като е отровила храната. Мохини чува обвинението на Чачи и ѝ казва да не ѝ отправя фалшиви обвинения.

На Веена е предложена работа, която тя приема и се съгласява за да се справи с разходите. Шивани се обажда на Прерна и ѝ казва, че въпреки факта, че не желае да говори с нея тя трябва да спре Веена да работи и да се погрижи за разходите на къщата. На друго място Анупам се опитва да мотивира Анураг и му казва, че не е правилно да затъва в живота.

Докато Анураг работи за постигането на целта си да унищожи Баджадж, Прерна е заета да се грижи за дъщерята на съпруга си Куки. А Баджадж не може да бъде по-щастлив. Той иска да подари нова играчка на Куки и развълнувано търси дъщеря си. Куки обаче никъде я няма. Той пита къде е Куки и му казват, че си играе с Прерна. Докато той търси Куки, Мохини му се подиграва, като казва, че не е направил правилния избор да се ожени за Прерна.

Когато вижда Прерна, Баджадж я пита къде е Куки, но тя не знае. Тя казва, че са играли на криеница. Но след това тя е била заета с телефонно обаждане и сега не може да намери Куки. Баджадж изпада в ярост и се кара на Прерна в присъствието на всички, като казва, че се е оженил за нея само заради дъщеря си и тя трябва се грижи за нея. Ниведита е изненадана от това разкритие.

Междувременно става ясно, че зад изчезването на Куки стоят Мауси и дъщеря ѝ. Те си спомнят как Мауси е предложила на Куки да се скрие в склада и я е посъветвала да държи вратата отворена и осветлението включено. Дъщерята на Мауси обаче се скрива зад един шкаф в склада и затваря вратата, за да изплаши Куки. Изплашеното момиченце, което се страхува от тъмнината и призраците, изпада в безсъзнание.

Накрая Куки е открит в складово помещение в безсъзнание. Баджадж я носи на ръце и я отвежда в стаята. Той моли Мауси да извика лекар и казва на Прерна да не я докосва без негово разрешение. Когато Куки идва в съзнание, Баджадж изпитва облекчение и я прегръща. Прерна е щастлива да види, че е добре. Тя мисли, че Баджадж може да е най-лошият човек в живота ѝ, но е най-добрият баща на света. Когато Баджадж излиза от стаята, Прерна пита Куки защо е отишла да се скрие в тъмния склад. Куки, която не може да говори, ѝ казва на езика на знаците, че когато е отишла да се скрие в склада, вратата се е затворила и осветлението е изгаснало. Тя също така разказва на Прерна, че никой не е отворил вратата, дори когато тя е чукала на вратата с молба за помощ. Прерна е шокирана и се чуди как може да се е случило това. Мауси и дъщеря ѝ влизат в стаята на Куки и показват фалшива загриженост. Мауси също така казва на Прерна, че ще говори с Баджадж и ще го помоли да се държи с нея както трябва.

Анураг се прибира вкъщи и Ниведита му разказва колко лошо се е отнесъл г-н Баджадж с Прерна. Анураг се притеснява и бърза да се срещне с нея. Мохини се чувства разочарована и казва на Ниведита, че с начина, по който е разказала случката на Анураг, е накарала Прерна да изглежда като жертва. Ниведита осъзнава грешката си и уверява Мохини, че ще говори с Анураг и ще оправи нещата.

Прерна гледа през прозореца и си мисли за това, което ѝ е казал господин Баджадж. Анураг влиза в стаята. Анураг пита Прерна къде е г-н Баджадж и казва на Прерна, че е разбрал за грубото му поведение към нея и я съветва да не го търпи. Прерна защитава г-н Баджадж и казва на Анураг, че тъй като тя е била виновна, г-н Баджадж е имал право да реагира по този начин. Тя му казва да си гледа работата, тъй като това е било въпрос на нейното семейство, и му казва да стои настрана.

Прерна се разплаква от безпомощността си. Докато се мъчи да скрие чувствата си към Анураг, тя трябва да остане силна пред него заради него. Ниведита казва на Анупам, че е чула разговора на господин Баджадж и Прерна, и смята, че причината, поради която Перна се е омъжила за господин Баджадж, е неизвестна за тях. По-късно г-н Баджадж съветва Анураг да отмени срещата си с лондонските инвеститори, тъй като това е било рискован залог. Анураг не обръща внимание на предложението му и го предупреждава, че ще му отнеме всичко.

Епизод 78 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 23 юни 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153