Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 77

Добави коментар

Прерна е шокирана от отчаяните опити на Анураг да си я върне. Вижте какво ще се случи в епизод 77 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг казва на Анупам, че на всяка цена ще върне Прерна в живота си. Прерна се обажда на Анураг и той показва на Анупам телефона си. Той не вдига, тъй като иска тя да дойде при него и да поговорят лице в лице. Когато Анураг не вдига телефона, тя се обажда на Ниведита и я моли да убеди Анураг да не прави всичко това. Ниведита й се нахвърля, че няма да спре брат си, тъй като всичко е започнато от г-н Баджадж. Тя я моли да не ѝ се обажда повече. Мохини чува как Ниведита разговаря с Прерна.

Прерна гледа Куки и си мисли, че това имение е нейният дом. Тя се страхува какво ще се случи с нея, когато Анураг им отнеме къщата. Мохини отива в дома на Веена със сладкиши и ѝ казва, че има добри новини. Тя казва, че синът ѝ почти е фалирал Прерна и съпруга ѝ. Тя им казва, че семейство Баджадж ще трябва да напусне имението си. Веена я моли да си тръгне, ако е приключила с изразяването на радостта си. Мохини не оставя шанса да унижи семейството и пита Веена дали по-малката ѝ дъщеря Шивани е резервният ѝ план. Когато Мохини започва да говори за това, как е правила благотворителност, като е държала Раджеш на работа, Веена я моли да спре. Веена ѝ казва, че Прерна се е омъжила за Баджадж, но никой не знае защо. Мохини не е готова да я изслуша и нарича семейството ѝ алчно. Веена взема сладкишите и ги изхвърля пред дома си. Мохини си тръгва.

Мохини казва на Ниведита, че е щастлива, че синът ѝ си отмъщава на Прерна. Ниведита казва, че и тя е щастлива, но казва на майка си, че Анураг се променя. Тя се притеснява за него. Мохини казва, че това отношение е правилно. Когато Мохини изразява щастието си пред Анураг, той ѝ казва, че е направил всичко това заради Прерна. Мохини е шокирана да чуе това, но не го изразява.

По-късно Анураг пие до късно през нощта. Когато Анупам го спира, той казва, че пие, защото е щастлив. Той е решен да унищожи Баджадж и да вземе имуществото и съпругата му. Баджадж вижда, че Прерна спи с Куки. Когато Мааси го моли да хапне нещо, той казва, че не е гладен, и си тръгва.

Прерна смята, че Анураг прави огромна грешка, и се чуди в какво се превръща той. На следващата сутрин Баджадж получава известие за освобождаване на жилището от съда. Полицията им казва, че ще трябва да изхвърлят вещите си от къщата. Управителят на Анураг казва на Прърна, че просто изпълнява заповедите на Анураг.

Прерна отива в къщата на Басу и моли Анураг да спре изгонването. Той ѝ казва да се върне при него и че той е постигнал всичко, заради което тя се е омъжила за г-н Баджадж. Без да иска да каже на Анураг причината, поради която се е омъжила за г-н Баджадж, тя му казва, че само защото е искал да ѝ даде урок, е наранил семейството на г-н Баджадж. Анураг се опитва да накара Прерна да разбере, че не се е опитвал да я нарани, а се е опитвал да я върне в живота си. Точно в този момент идват Мохини и Ниведита и Мохини се развиква. Анураг се опитва да успокои майка си и сестра си. Прерна моли Анураг да спре изгонването и му казва да не се прави на човек, който не е.

Анураг поставя условие пред Прерна, за да спре изгонването, и ѝ казва, че само ако тя се съгласи да се върне при него, той ще позволи на г-н Баджадж и семейството му да останат в къщата. Прерна казва на Анураг, че условието му е отвратително, и си тръгва. Анураг я спира по средата на пътя, тя му казва да приеме факта, че сега тя е съпруга на г-н Баджадж и че никога няма да се върне при него. Анураг се натъжава, като вижда как Прерна си тръгва от него, и се чувства като неудачник.

Анупам казва на Анураг, че ако е обичал Прерна, не е трябвало да я оставя да страда. Анураг му отговаря, че макар да си мисли, че е станал като г-н Баджадж, единственото, което е искал, е да си върне Прерна. Тук Мохини разказва на Ниведита колко съкрушена е била, когато Прерна е разбила сърцето на Анураг, а сега, когато е дошла при Анураг заради г-н Баджадж, е вбесена. Мохини казва на Ниведита, че се радва, че Анураг си отмъщава и че проклятието ѝ се сбъдва.

По-късно Ниведита идва при Анураг и му казва, че г-н Баджадж е дошъл да го види. Танви обвинява Прърна за неприятностите, с които са се сблъскали, но преди случаят да се влоши, идва Чачи и казва на Танви да се извини. Прерна влиза в стаята си и се разплаква, тъй като смята, че Танви е права. Точно тогава идва Снеха и казва на Прерна да не плаче и че баща ѝ ще оправи нещата. Прерна се опитва да намери г-н Баджадж. Тя се обажда на мениджъра на г-н Баджадж и научава, че г-н Баджадж е отишъл да се види с Анураг.

Мохини вижда г-н Баджадж в дома си и му се подиграва. Тя му казва, че Прерна е била проклета душа и че Анураг се е спасил. Точно в този момент Анураг идва при него и му казва, че не е трябвало да идва без покана. Анураг се подиграва на г-н Баджадж и му казва, че не бива да си губи времето да го убеждава да спре изгонването, тъй като Прерна вече безуспешно се е опитала да го убеди. Г-н Баджадж казва на Анураг да не се възгордява и да не подценява отсрещната страна, тъй като няма да знае кога играта ще се обърне. Анураг е озадачен, когато г-н Баджадж казва на Анураг, че е купил къщата на семейство Басу. Г-н Баджадж казва на Анураг, че докато е бил зает с планирането на покупката на имението му, е забравил, че неговия дом е ипотекиран. Г-н Баджадж казва на Анураг, че международна банкова компания е купила банкерите, с които той е сключил сделка, и следователно имотът му е бил в техните активи, които те са се съгласили да му продадат.

Прерна чува целия разговор и е шокирана, а Мохини предупреждава г-н Баджадж да не им отнема къщата. Г-н Баджадж казва на Мохини да не си губи времето да му се кара, тъй като сделката е сключена. Господин Баджадж се обажда на Чачи и ѝ съобщава, че се местят в къщата на Анураг. Прерна пита г-н Баджадж дали наистина ще се местят. Той ѝ отговаря, че не е трябвало да тича при Анураг, за да го моли заради него, и ѝ казва, че оттук нататък трябва да му се доверява, че той може да оправи нещата. Прерна казва на г-н Баджадж, че не е искала да го поставя в неудобно положение, но тъй като познава Анураг отпреди, е смятала, че ще успее да го убеди да спре изгонването. Г-н Баджадж казва на Прерна, че Анураг не е същият човек, който е бил преди, и за нейна изненада ѝ благодари за усилията. Г-н Баджадж също така казва на Прърна, че ѝ е благодарен за това, че е приела Снеха и е останала до нея.

Междувременно Анураг и Ниведита се опитват да направят всичко възможно сделката да бъде отменена и се свързват с адвоката си. Той казва на Анураг, че г-н Баджадж има право да остане в къщата, тъй като е придобил имота по законен начин. Мохини припада, когато научава, че ще трябва да се изнесат от къщата и да позволят на г-н Баджадж и Прерна да се настанят. Прерна идва при Молой и го уверява, че ще говори с г-н Баджадж и ще им позволи да останат в къщата, както преди.

Епизод 77 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 22 юни 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153