Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 76

Добави коментар

Веена идва да се срещне с Прерна! Баджадж разкрива истинската причина да се ожени за Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 76 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна и Баджадж се прибират вкъщи и са посрещнати топло от семейството му. Една жена се представя за леля на Баджадж. Тя също така казва на Прерна да мисли за нея като за своя леля.

Ниведита е шокирана от състоянието на Анураг. Анураг иска подкрепата на сестра си. Тя му казва, че ако става въпрос за Прерна, няма да му помогне. Анураг ѝ казва, че става въпрос за унищожаването на Баджадж. Анупам си мисли, че Анураг прави всичко това, за да си върне Прерна.

В стаята на Баджадж Прерна намира няколко бизнес документа за Анураг. Когато се кани да попита за документите, тя научава за пристигането на майка си. Тя отива да я посрещне и иска да я прегърне. Веена ѝ казва да се стой далече от нея. Веена я пита защо се е омъжила за Баджадж. Прърна ѝ казва, че е искала да се омъжи за Баджадж. Веена ѝ казва да не лъже. Прерна се сломява, но не иска да разкрие истината. Тя се успокоява и казва на майка си, че г-н Баджадж е по-добър за нея от Анураг. Веена отказва да ѝ повярва. Веена ѝ казва, че знае защо Баджадж се е оженил за нея. Прерна си припомня всичко и се чуди дали майка ѝ наистина знае истината.

Прерна казва на майка си, че знае, че г-н Баджадж ще изпълни обещанията си. Веена обаче не е убедена. Тя ѝ казва, че мъж, който се е оженил за нея само за да унижи един добър човек като Анураг, никога не може да бъде добър. Тя ѝ казва, че за него тя е собственост на Анураг, която той използва. Междувременно Баджадж слиза. Веена казва, че е разочарована от Прерна и не би искала да я наричат нейна майка и си тръгва.

Прерна тръгва след нея, но се спъва. Баджадж ѝ казва, че майка ѝ е казала всичко това в изблик на ярост, но Прерна му казва, че това е истина. Тя казва, че той се е оженил за нея, за да навреди на Анураг, и мисли за нея като за спечелена бизнес сделка. Баджадж ѝ казва, че един ден ще ѝ каже причината, поради която се е оженил, но Прерна иска да я знае в този момент. Той получава обаждане и внезапно си тръгва. Прерна следва колата на Баджадж.

Прерна вижда Баджадж да влиза в училище, проследява го и го вижда да прегръща дъщеря си Снеха, известна още като Куки. Снеха е наранила пръста си. Баджадж се нахвърля върху училищните власти, че не са се погрижили за дъщеря му. Той прегръща Снеха и казва, че тя е много умна и може да споделя чувствата си, без да изрича нито дума. Прерна вижда друга страна на г-н Баджадж. Баджадж вдига детето и моли Прерна да се прибере у дома, където ще получи всички отговори. Вкъщи той ѝ казва, че не се е оженил за нея, за да нарани Анураг, а заради дъщеря си. Той смята, че тя е човекът, който може да се грижи за дъщеря му. Той казва, че за него няма по-важен човек от Снеха.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Баджадж ѝ разказва, че дъщеря му Снеха е детето, което Прърна е спасила в мола. Тя я е видяла в храма и е дошла при нея, а той е видял как Прерна поднася цветя в храма заедно с дъщеря му. Вижда, че Снеха е започнала много да я харесва. Казва ѝ, че онзи ден е научил две неща: първо, че тя ще се омъжи за Анураг, и второ, че срещата с Прерна е оказала голямо влияние върху здравето на Снеха, тъй като жизнените ѝ функции са се подобрили.

Той ѝ казва, че денят, в който се е съгласила да се омъжи за него, може би е бил един от най-лошите за нея, но дори и в този ден тя е спасила дъщеря му от злополука. Той не се интересува как се е оженил за нея, защото тя е майката, която е искал за Снеха. Той ѝ приписва заслугата за подобрението на детето. Тя казва, че е започнала да го мрази повече, тъй като е можела да се грижи за дъщеря му, без да се омъжва за него. Той ѝ казва, че греши, тъй като след като се омъжила за друг, семейството е щяло да бъде неин приоритет. Той казва, че иска само щастлив живот за дъщеря си и би купил всичко за нея. Тя е искала да има майка и той ѝ е осигурил майка. И той смята, че тя е най-добрата майка за Куки. Прерна си тръгва, след като чува това.

Прерна превързва раната на Снеха и се грижи за нея. След като превързва раната ѝ, тя се заиграва с нея. След като Куки заспива, Баджадж идва с досието на Анураг, предава го на Прерна и казва, че няма интерес да унищожава Анураг. Той е готов да забрави горчивото си минало, свързано с Басу, ако настоящето му не пострада. Той ѝ казва, че в подходящия момент ще сподели миналото си, което го е накарало да тръгне срещу семейство Басу.

Анураг моли Ниведита да го подкрепи напълно на срещата днес. Той ѝ казва, че за да разобличат Ришаб Баджадж, ще трябва да водят решителна битка. Той казва, че е готов да рискува компанията, за да унищожи Баджадж Индъстрис. Ниведита е смаяна, когато чува това. Тя му казва, че е готова да унищожи Баджадж, но не и с цената на семейния бизнес.

По-късно Баджадж вижда, че Снеха е заспала с Прерна, и сяда до тях. Лелята на Баджадж вижда Баджадж в стаята на Куки и му казва, че той обикновено не е емоционален, но днес в очите му има сълзи. Той ѝ казва, че дъщеря му се е сближила с някого след дълго време. По-рано тя винаги се е събуждала от страх, но днес спи непробуден сън. Тя казва, че да се ожени за Прерна заради Куки е било най-доброто му решение.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Анураг се среща с инвеститорите, които са се съюзили с Баджадж, за да унищожат Басу Индъстрис. Той им казва, че Баджадж им е дал 20% печалба, но той ще им даде 50% печалба, ако го подкрепят в унищожаването на Баджадж. Всички се съгласяват с предложението му. Ниведита му казва, че той е изключителен и тя е очаквала, че той ще успее да убеди финансистите и банкерите в рамките на една среща. Когато Ниведита го пита какво иска да направи сега, той казва, че иска да отнеме земята под краката на Баджадж и небето над главата му. Скоро Ниведита вижда някакви юридически документи и е шокирана.

На масата за закуска Прерна храни Куки. Всички закусват, когато един от служителите съобщава на Баджадж, че Анураг Басу е дошъл и иска да се срещне с него спешно. Баджадж казва на Анураг, че става досаден. Баджадж го моли да продължи напред. Той се обажда на охраната си, за да изгонят Анураг, но Анураг ги моли да стоят настрана, ако обичат работата си, тъй като от утре той ще бъде собственик на тази къща. Баджадж и Прерна са шокирани да чуят това. Анураг моли Баджадж да си събере багажа, тъй като от утре той ще бъде собственик на къщата му. Когато Баджадж не му вярва, Анураг му напомня, че може да е забравил, че тази къща е включена в активите на компанията му. Той му казва, че заедно с компанията му сега е собственик и на къщата му. Казва му, че остават няколко формалности и скоро ще придобие тази къща. Баджадж го призовава да не посяга на къщата му и да не прави нещата лични. Анураг казва, че именно Баджадж е направил нещата лични, като е съсипал живота му.

Баджадж му казва, че няма да разбере защо се е оженил за Прерна и че това не е свързано с него или с бизнеса му. Той го моли да не прави това, което е планирал. Анураг казва, че документите са в процес на обработка и вече е твърде късно. Баджадж му казва, че ще има голям проблем, ако се опита да го нарани лично, защото той унищожава хората, които са го наранили лично. А той не иска да го прави. Казва, че ще трябва да наруши обещанието, което е дал на Прерна преди сватбата им. Анураг му казва, че ще видят кой кого ще унищожи, и го обвинява, че му е отнел смисъла на живота, гледайки Прерна. Анураг казва, че от утре всичко ще бъде негово - компанията и къщата

Прерна си спомня думите на Анураг и вижда досието, което Баджадж ѝ е дал и в което се казва, че не се интересува от унищожаването на Басу. Тя смята, че Анураг сам си навлича проблеми, като прави всичко това. Тя се чуди защо той подстрекава Баджадж. Чувства, че трябва да поговори с него и да го спре.

Анураг разказва на Анупам, че Прерна се е срещнала с Баджадж, впечатлила се е от парите му и се е омъжила за него, но Анупам му казва, че той я е изпратил да се срещне с Баджадж. Анураг казва, че я е изпратил, за да говори с Баджадж, а не да се омъжи за него. Той казва, че ако тя може да го напусне и да се омъжи за Баджадж за пари, то тя може да се върне при него за пари. Той казва, че ще я върне в живота си на всяка цена.

Епизод 76 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 21 юни 2021 по NOVA.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 104

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 103

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 102

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 101

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 100