Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 75

Добави коментар

Г-н Баджадж открива Анураг и Прерна! Анураг се пропива! Вижте какво ще се случи в епизод 75 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна и Анураг се скриват в изоставена къща. Г-н Баджадж продължава да звъни на Анураг, а Ниведита иска да си върне телефона. Анупам смята, че г-н Баджадж несправедливо обвинява Анураг, но Ниведита знае, че Анураг е с Прерна.

Анураг се грижи за изкълчения крак на Прерна. Тя му казва да не забравя, че тя е омъжена за друг. Анураг се приближава до нея и ѝ казва, че тя може цял живот да крещи, че е омъжена за друг, но той няма да го приеме.

Баджадж научава къде се намират Анураг и Прерна и пристига там. Той обвинява Анураг, че е отвлякъл съпругата му, но Прерна му казва, че Ронит я е отвлякъл. Баджадж се обажда на Ронит пред Анураг и Прерна и му казва да отвлече жена му. Той изпраща местоположението си и Ронит се съгласява. Анураг се подиграва на Баджадж, като казва, че той е истински хитрец.

Ронит идва и се среща с Баджадж и иска да разбере къде е Прерна, а двойката се крие. Баджадж иска да му признае, че е отвлякъл Прерна. Анураг се показва и пита Ронит защо е отвлякъл Прерна. Прерна се притеснява, че ако Ронит си отвори устата и разкаже за сделката, тогава Анураг ще разбере истината. Прерна казва на Баджадж просто да го накаже, защото са открили виновника. Ронит е на път да разкрие сделката между Баджадж и Прерна.

Текст от potv.bg

Ронит обвинява Прерна, че всеки път се намесва в чужди сделки. По-рано, когато Комолика и Анураг са сключили сделка за сключване на брак, Прерна се появява и я разваля. И този път Прерна застава на пътя му. Той е на крачка да каже на Анураг защо Прерна се е омъжила за г-н Баджадж. Прерна удря Ронит и разкрива, че се е омъжила за Баджадж заради пари.

Ронит сграбчва Прерна и заплашва , че ще ѝ счупи врата. Анураг изпада в паника, а Баджадж бързо напада Ронит. Той изпада в безсъзнание. Баджадж казва на Анураг и Прерна да изчакат вътре, а той излиза да се справи с хората на Ронит. Баджадж излиза и казва на хората на Ронит да се предадат за да облекчат присъдата си. Те се съгласяват. Ронит също е хванат. Баджадж съобщава, че е запазил паспорта на Ронит. Той също така е заплашил бащата на Ронит, че ако се опита да освободи Ронит, ще си понесе последствията.

С това Анураг, Прерна и Баджадж въздъхват с облекчение, мислейки, че ролята на Ронит в живота им е приключила. Баджадж благодари на Анураг, че е спасил живота на съпругата му. Той също така казва, че сега е време и Анураг да напусне живота им. Анураг му казва, че Прерна е неговият живот и никога няма да я остави независимо дали тя иска или не. С натежало сърце Анураг си тръгва. На следващата сутрин Ниведита съобщава на Анураг, че Прерна си е тръгнала. Анураг е с разбито сърце.

Текст от potv.bg

Баджадж и Прерна отиват да карат парапланер. Баджадж се присмива на Прерна, като казва, че изглежда уплашена. Прерна приема предизвикателството. След като се спускат с парапланер, Баджадж е впечатлен от смелостта на Прерна. Тя е щастлива, че е спечелила предизвикателството.

Анураг се връща в Индия със самолет. Той си спомня за миналите моменти с Прерна. Вярва, че Баджадж е само препятствие и един ден ще се отдалечи от живота им. След като Баджадж се махне от живота им, двамата с Прерна отново ще бъдат заедно. Анураг пристига в Калкута и посещава всички места, на които го е завела Прерна. Мохини изглежда притеснена, когато Анураг се прибира пиян.

Веена си спомня за Прерна. Шивани идва и я утешава. Тя иска майка ѝ да поговори с нея. Веена иска да знае кога ще се върне Прерна.

Баджадж и Прерна са отново в Индия. Той получава обаждане и съобщава на Прерна, че трябва да присъстват на сватба с 15 минути.

Анупам и Ниведита също се завръщат. Мохини ги вижда да споделят романтичен момент и ги прекъсва. Тя съобщава, че Анураг е пил през цялото време. Мохини иска от Ниведита да контролира Анураг. Анупам влиза в стаята си и вижда, че Анураг работи върху бизнес профила на Баджадж.

Епизод 75 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 18 юни 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153