Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 72

Добави коментар

Прерна и Баджадж заминават на меден месец! Вижте какво ще се случи в епизод 72 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Веена е шокирана от твърденията на Ниведита. Ниведита ѝ крещи, че ако не ѝ вярва, трябва да попита дъщеря си, която знае истината. Шивани потвърждава, че Прерна наистина е се оженила за Баджадж. След това Ниведита показва на Веена снимка от сватбата. Докато Веена свежда глава от срам, Мохини продължава да ѝ се подиграва . Тя продължава да обвинява Веена, че е продала дъщеря си на този, който предложи най-много, като казва, че те се правят, че не знаят за това. Мохини припада, спомняйки си за състоянието на сина си, а Веена и Шивани ѝ предлагат вода. Тя отказва да пие вода и продължава да им се кара. Веена моли за прошка, но Мохини не е в настроение да я слуша. Тя проклина Прерна, като казва, че цял живот ще страда заради разбитото сърце на сина ѝ и никога няма да бъде щастлива. Казва също, че един ден ще се върне, но ще преживее същата болка като сина си.

След като Мохини си тръгва, Веена разпитва Шивани кога точно е разбрала за брака на Прерна с Баджадж. Шивани казва, че когато е отивала в салона, Ронит ѝ е казал за това. Веена удря Шивани и я пита защо ги е държала в неведение. Веена си изкарва гнева върху Шивани и продължава да я удря, докато семейството ѝ я защитава, казвайки, че не е получила възможност да обясни.

Аннураг лежи безчувствено на леглото в болницата, а Молой с болка гледа как синът му е в такова състояние. Мохини решава, че не може да позволи семейството ѝ да се разпадне и ще се погрижи всички да излязат бързо от ситуацията. Когато Анураг се прибира вкъщи, Ниведита му приготвя чай и се опитва да завърже разговор с него, като му казва, че скоро ще трябва да заминат за Швейцария на важна конференция. Анураг е потънал в спомени за Прерна и не обръща внимание на това, което Ниведита казва. Ниведита излиза от стаята на Анураг и се разплаква. Мохини казва на Ниведита да спре да плаче и да бъде силна. Тя ѝ казва да отиде на конференцията в Швейцария с Анупам, а тя ще се погрижи за Анураг вкъщи.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Междувременно Веена решава да даде урок на Прерна и отива в дома на Баджадж. Там научава, че младоженците са заминали за Швейцария за меден месец.

Прерна и Баджадж пристигат в Швейцария и са посрещнати топло от персонала на хотела. Когато към Прерна се обръщат като към госпожа Баджадж, тя осъзнава реалността и колко далеч е сега от Анураг. Прерна остава намусена, когато персоналът на хотела, след като ги развежда, им казва да се наслаждават на медения си месец.

В къщата на Прерна майка ѝ Веена събира вещите ѝ и ги подпалва. Шивани се опитва да я спре, но напразно. Съседите ѝ се събират пред вратата и Веена им се нахвърля с думите, че са добре дошли да влязат вътре и да се насладят на нещастието им.

Прерна и Баджадж се настаняват в стаята си. Прерна се спъва на пода и пада. Баджадж ѝ помага да се изправи. Прерна се чувства неудобно от докосването на Баджадж и го моли да стои далеч от нея. Г-н Баджадж хладнокръвно казва, че се е опитал да я спаси от падане поради човешки инстинкт и никога не би я докоснал с други намерения. Той също така саркастично я съветва да избягва да пада пред него, защото в противен случай би предположил, че тя го прави умишлено, защото иска да бъде докосната от него. След това тръгва на среща, като моли Прерна да се наслади на нищото. След като Баджадж си тръгва, Прерна се чувства в капан и неспокойна. Тя осъзнава, че вече няма къде да ходи, а миналите събития започват да я измъчват. Сълзите започват да се търкалят по бузата ѝ, когато намира изсъхнала роза в дневника, който държи в чантата си.

Анупам и Ниведита също са пристигнали в Цюрих, Швейцария, и Анупам флиртува със съпругата си, като казва, че тя изглежда много красива. Двамата са шокирани, когато виждат Баджадж да слиза по стълбите. Ниведита не може да се сдържи да не се нахвърли върху г-н Баджадж. Той казва, че това не е било правилното място да се създава сцена. Ниведита му отговаря, че ще продължи да го прави дори на срещите, които предстоят.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Ниведита решава да разбере защо Прерна е измамила брат ѝ и пита рецепциониста на хотела за стаята на г-н и г-жа Баджадж. Първоначално тя не желае да сподели заради политиката им за защита на личните данни, но когато Ниведита ѝ казва, че е мениджър на събитие и иска лично да покани г-н и г-жа Баджадж, тя отстъпва. Казва, че първо ще трябва да говори с тях. Когато се обажда на вътрешния номер на стаята, Прерна не вдига, тъй като е потънала в мислите си.

Ниведита моли Анупам да отвлече вниманието на служителите докато търси номера на стаята на Прерна. Скоро тя намира стаята ѝ и се изправя срещу Прерна. Тя е щастлива да види Ниведита в стаята ѝ и се обръща към нея с като към сестра. Ниведита ѝ се нахвърля, като казва, че е загубила правото да се обръща така към нея в деня, в който е измамила брат ѝ.

Ниведита пита Прерна защо е постъпила така с брат ѝ, но тя не може да отговори на нито един от въпросите ѝ. Ниведита продължава да проклина Прерна и я обвинява, че е златотърсачка. Пита я на каква цена се е продала на Баджадж. Ниведита е разочарована, тъй като Прерна не обелва и дума. Прина казва, че не може да ѝ каже причините за това, което е направила. Докато разговарят оживено, Ниведита влиза в спалнята и е шокирана да види добре декорираното легло за младоженците. Тя се нахвърля още повече върху Прерна, като казва, че тя няма сърце и емоции и как може да е толкова безмилостна. Ниведита казва, че ако Анураг беше видял леглото, щеше да бъде съкрушен непоправимо. Ниведита си тръгва, след като казва, че майка ѝ през цялото време е била права за нея и че тя наистина е неподходяща за семейството им.

Прерна е вбесена от украсата на спалнята и се обажда на Баджадж. Той обаче е зает с някаква среща и казва на Прерна, че трябва да излезе от стаята си и да разгледа Цюрих.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Анураг изчезва от дома си и Мохини се обажда на Ниведита. Ниведита я успокоява, като казва, че той сигурно е излязъл при някой от приятелите си и няма защо да се притеснява. Прерна отива в църква и запалва свещ. Анураг ѝ се обажда отзад и тя е изненадана. Тя веднага се втурва към него и го прегръща силно. След това разкрива, че се е омъжила за Баджадж, за да го измъкне от затвора. Анураг я моли да мълчи и казва, че трябва да се вгледа в очите ѝ и ще открие в тях само любов. Прерна казва, че си е мислела, че някак ще се справи без него, но не може. Скоро тя осъзнава, че има халюцинации. Тя се надява Анураг да я забрави и да я намрази, за да не мисли за нея.

Мохини се обажда на Шивани и я моли да попита Прерна къде е синът ѝ. Мохини проклина Прерна и казва, че тя никога няма да получи любов в живота си, въпреки че има всички удобства. Междувременно Сахил и Ниведита се притесняват за Анураг и се обаждат на няколко души. Рахил, служител на издателство "Басу", съобщава на Ниведита, че е регистрирал жалба в полицията, тъй като се опасява, че Анураг се е самоубил. Ниведита губи самообладание и заявява, че няма да пощади Прерна.

Шивани се обажда на Прерна и я пита дали знае нещо за Анураг, тъй като той не може да бъде открит. Веена изтръгва телефона от Шивани и казва на Прерна, че тя и семейството ѝ са прекъснали всякакви връзки с нея и тя не бива да смее да им се обажда.

Баджадж не открива Прерна в хотела и ѝ се обажда. Тя му се вдига го пита защо е украсил леглото и го пита дали се е надява да прекара нощта с нея. Напомня му, че бракът им е бил само сделка за нея. Баджадж казва, че още в началото ѝ е дал да разбере, че не се интересува от нея и се нуждае само от нейната лоялност.

Междувременно Анураг пристига в Швейцария и влиза в стаята на Баджадж и Прерна. Червеният ѝ шал го връща към стари спомени. Той вижда и зелено сари в куфара ѝ и си спомня как ѝ го е подарил в деня на годежа им и как тя му е обещала да го облече в първия ден след сватбата им. След това Анураг е шокиран, когато вижда украсеното легло.

Епизод 72 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 15 юни 2021 по NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 104

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 103

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 102

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 101

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 100