Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 71

1 коментар

Баджадж и Прерна се женят! Анураг претърпява инцидент! Вижте какво ще се случи в епизод 71 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг се намира в задръстване и си спомня за сладките моменти, прекарани с Прерна. От другата страна сватбените ритуали на Прерна и г-н Баджадж са започнали.

Анураг се бори с всички трудности по пътя към храма. И тъкмо когато г-н Баджадж се кани да нанесе синдрома, Анураг стига до храма. Той налива вода в свещената клада. Анураг разпитва Прерна защо предприема тази драстична стъпка. След като мълчи известно време, Прерна му казва, че го обича и иска да се омъжи само за него. Той я прегръща и я уверява, че са създадени един за друг. И тяхната любов може да се пребори с всички трудности. След това Анураг слага на челото ѝ вермилион. Цялата сватбена сцена на Анураг и Прерна е фантазия. Анураг си предствя, че се е оженил за Прерна и изведнъж осъзнава, че все още не е стигнал до храма. Той се блъска в кола и се наранява.

Баджадж нанася вермилион върху челото на Прерна. В дома на Прерна и Анураг всички са заети с приготовлениятаза сватбата. Но изведнъж Нивида забелязва нещо странно. Тя казва, че не може да се свърже с Анураг и Прерна.

Току-що сключилата брак двойка излиза от храма и сяда в колата. Точно пред портата се събира тълпа, в която Анураг е в безсъзнание. Господин Баджадж моли шофьора си да не се меси, но Прерна настоява. Тя излиза от колата в опит да помогне. Прерна слиза от колата, за да види кой е раненият, но не може да види лицето му. Прерна усеща, че това е някой, който е близък на сърцето ѝ. Господин Баджадж моли Прерна да побърза, тъй като закъсняват за церемонията. Прерна се връща обратно в колата.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Когато младоженците са на път да започнат церемонията, Прерна получава обаждане от Шивани. Тя се нахвърля на по-голямата си сестра за това, че е взела драстично решение, и я пита къде е Анураг. Прерна е изненадана да разбере, че Шивани е разбрала за брака ѝ с г-н Баджадж. Оказва се, че източникът на Шивани е Ронит, който се усмихва, преди да си тръгне. Шивани казва на Прерна, че Анураг трескаво я е търсил, за да спре сватбата ѝ. Прерна си припомня сцената на инцидента и си спомня, че раненият е бързал към храма. Тя разбира, че това е Анураг, който е претърпял злополука.

Без да се обръща назад, тя бяга от къщата на Баджадж, за да потърси Анураг. Стига до мястото на произшествието и показва снимката на Анураг на хората около нея и пита за него. Един продавач разпознава снимката и казва на Прерна, че той е претърпяло злополука и е приет в градската болница. Прерна се втурва към болницата и с облекчение научава, че той вече е добре. Анураг все още е в безсъзнание, а Прерна сяда до него и му се извинява за постъпката си. Тя му обяснява причините и е безутешна. Когато Прерна полага главата си на гърдите му, тя изведнъж осъзнава, че не може да се доближи до него, тъй като вече е омъжена. Тя напуска болничната стая.

В дома на Прерна всички са щастливи и развълнувани от сватбата ѝ с Анураг. Само Шивани знае истината. Тя не знае как да съобщи на семейството си за сватбата на Прерна. Прерна се обажда на Шивани, за да ѝ съобщи за здравето на Анураг, а тя се нахвърля върху сестра си с думите, че Анураг няма да може да оцелее без нея и че като му е направила това, е извършила изключителна несправедливост. Прерна казва, че всичко, което е направила, е за Анураг.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Мохини е изненадана да види, че Анураг и Прерна не са стигнали до мястото на сватбата. Нививита я успокоява, като казва, че те трябва да са на път. Анупам получава обаждане от разплаканата Шивани, която му съобщава, че Анураг е в болницата. Мохини се притеснява, след като получава новината, и членовете на семейството се втурват към градската болница. Анураг се събужда на болничното си легло и пита лекаря дали Прерна е дошла да го види, тъй като е усетил присъствието ѝ в стаята. Лекарят го лъже, че не е идвала, тъй като Прерна го е помолила да не му дава фалшива надежда.

Г-н Баджадж и останалите все още очакват булката да се върне за церемонията. Г-н Баджадж казва, че има пълна вяра в Прерна и че тя ще се върне, тъй като е много лоялна. В крайна сметка Прерна се връща и младоженците завършват церемонията.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Членовете на семейството на Анураг идват да го видят и го питат как се е наранил. Мохини пита Анураг дали го боли. Анураг казва, че изпитва силна болка, но не заради нараняването, а заради измамата на Прерна, която го е изоставила и се е омъжила за Баджадж. Анураг се срива и пита майка си защо Прерна се е омъжила за Баджадж, след като го обича толкова много.

Прерна се обажда на Шивани и я пита дали Анураг е добре. Шивани на свой ред я проклина, че е направила това на Анураг, и казва, че не може да повярва, че е нейна сестра, и не може да разбере причините ѝ. Веена влиза в стаята на Шивани и тя трябва да прекъсне разговора. Тя моли Шивани да вземе Прерна от салона, тъй като вече е много късно. Шивани се опитва да ѝ каже истината, но Мохини вече е стигнала до дома им. Тя започва да крещи. Когато Веена се извинява на Мохини, че е закъсняла, тя я моли да престане да се преструва, че не знае нищо за това, че Прерна се е омъжила за г-н Баджадж. Веена казва, че това, че са закъснели, не означава, че тя може да лъже и я обвинява, че играе поредната игра с тях. Скоро към Мохини се присъединява и Ниведита, която потвърждава думите на майка си.

Епизод 71 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 14 юни 2021 по NOVA.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 72

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 70

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 69

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 68

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 67