Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 70

Добави коментар

Прерна се премества в къщата на Баджадж! Анураг се опитва да спре брака на Прерна с Баджадж! Вижте какво ще се случи в епизод 70 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг и Прерна разговарят по телефона и той я уверява, че знае, че каквото и да направи никога няма да спре да го обича. След това Анураг моли Прерна да се приближи до прозореца и да погледне луната. Той казва, че луната изглежда красива тази вечер, защото може да види лицето ѝ в нея. Казва, че оттук нататък луната ще бъде посредник между тях и когато не са един с друг, ще разказват тайните си на луната. Докато Прерна и Анураг гледат луната за последен път, преди да се разделят, г-н Баджадж също наблюдава луната. След това поглежда внимателно сватбената картичка на Анураг и Прерна и я хвърля през прозореца.

Прерна е готова да се премести в къщата на Баджадж. Тя плаче, седнала на леглото си, и си припомня поредицата от събития, предшестващи сватбения ѝ ден, и проклина г-н Баджадж за това, че ѝ е отнел Анураг. Г-н Баджадж се обажда на Прерна, за да ѝ напомни за тяхната сделка, и я пита в колко часа да изпрати шофьора си да я вземе. Прерна казва, че ще дойде сама. Баджадж съобщава на Прерна за срещата си с Анураг и я пита дали да не си помисли да присъства на сватбата му. Прерна казва, че това зависи от него и тя няма какво да каже по този въпрос. Веена влиза в стаята на Прерна точно в този момент и я пита за обаждането. Прерна казва, че е трябва да отиде в салона за красота, за да се подготви. Майка ѝ казва, че трябва да вземе Шивани със себе си. Прерна прегръща Веена за последен път преди сватбата си.

Без да знае за събитията в живота на Прерна, Анураг е щастлив младоженец. Той избира сватбения си костюм с помощта на Анупам, но се обърква дали трябва да язди кобила, или да пристигне с кола на сватбата си. Докато Анупам смята, че трябва да язди бял кон, Анураг казва, че ще отиде с колата си. Анупам се обажда на Прерна, която е на път към къщата на Баджадж. Анураг пита Прерна за дилемата си, а след това забелязва, че тя е разстроена. Тя избягва въпроса и казва, че трябва да отиде с кола.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Шивани се чуди защо Прерна е тръгнала без нея за салона за красота. Веена казва, че може би е тръгнала сама, защото е закъсняла. Прерна стига до къщата на Баджадж. Той я посреща в новия ѝ дом и казва, че решението ѝ е добро. Прърна казва, че не е дошла тук доброволно. Тя още веднъж повтаря, че обича Анураг и той винаги ще бъде в сърцето ѝ и че той цял живот ще съжалява, че се е оженил за нея.

Анураг и семейството му са заети с подготовката на сватбата и духовника казва на Анураг, че отсега нататък няма да може да види лицето на булката си, докато не се оженят.

Асистентите на Баджадж показват на Прерна стаята ѝ и хвалят красотата ѝ. Баджадж идва в стаята на Прерна и я информира за времето церемониите. Той ѝ подарява скъпи бижута, но тя отказва да ги приеме. Анураг се обажда на Прерна и тя иска Баджадж да я остави сама. Анураг казва на Прерна, че тя му липсва прекалено много, и я дразни, като казва, че ще я обича толкова много, че един ден тя ще му каже да се маха. Прерна се срива, чувайки всичко това, и казва, че никога не би могла да му каже това. Прерна научава, че Баджадж знае повече тайни за нея, отколкото е предполагала.

Баджадж забелязва буквата А на ръката на Прерна, взема шишенцето с мехенди и я променя на R, като казва, че сега тя ще бъде негова съпруга. Анураг ѝ се обажда отново и Баджадж държи телефона близо до ухото ѝ. Прерна поставя телефона на изчакване и казва, че иска да говори с Анураг насаме. Баджадж казва, че е свободна да го направи, но не бива да забравя, че скоро ще бъде негова съпруга. Прерна казва, че това важи само след сватбата, след който нейната лоялност ще бъде към него, но никога любовта. Прерна грабва телефона от Баджадж, като разваля буквата, оставяйки Баджадж да се почувства малко неудобно.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Без да подозира за развитието на ситуацията, Анураг ѝ говори за цвета на мехендито си и за това, че това означава, че тя го обича много. Прерна се срива по телефона и Анураг не може да разбере защо е толкова емоционална.

Прерна е извикана за друга церемония и казва на Анураг, че ще трябва да прекъсне разговора. Прерна и Баджадж се обличат като младоженци и церемонията започва. Баджадж казва на Прерна, че сватбата им ще приключи много скоро, но с всички ритуали. Накрая церемонията приключва и е време Прерна и Баджадж да отидат в храма Кулдеви, за да се оженят.

Сълзи се стичат по бузите на Прерна, докато тя се отправя към храма. Баджадж ѝ предлага носна кърпичка и казва, че разбира как се чувства. Прерна пита, защо ако наистина разбира чувствата ѝ ще се жени за нея, въпреки че е знае, че тя винаги ще бъде влюбена в Анураг. Баджадж казва, че е знаел това и оценява нейната честност, но в същото време е сигурен, че тя ще му остане вярна. Докато Прерна и Баджадж стигат до мястото на събитието, Анураг се подготвя за сватбата си.

Ронит планира да разкаже на Анураг за брака на Баджадж и Прерна. Той се отправя към дома на Анураг. Междувременно Анураг седи на пуджа и мечтае за Прерна. Получава съобщение от непознат номер, в което се казва, че в стаята му го чака подарък. Анураг си мисли, че то е от Анупам и моли духовника да го изчака. Анураг стига до стаята си и е шокиран да види Ронит. Той е на път да се обади в полицията, когато вижда снимката на Прерна, облечена като булка. Анураг казва, че снимката е модифицирана. След това Ронит му показва видеото на живо от сватбата на Баджадж и Прерна. Анураг не може да повярва на очите си. Той се втурва да спре сватбата, а семейството му смята, че той отчаяно иска да се срещне с Прърна.

Епизод 70 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 11 юни 2021 по NOVA.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 72

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 71

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 69

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 68

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 67