Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 69

1 коментар

Прерна се съгласява да се омъжи за Баджадж! Анураг е освободен от затвора! Вижте какво ще се случи в епизод 69 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Макар Прерна да смята, че е спечелила битката и Анураг скоро ще бъде освободен, г-н Баджадж намеква, че нещата няма да се развият според плановете ѝ. Прерна го пита защо иска да се ожени за момиче, което е лудо влюбено в някой друг. Баджадж казва, че му харесва нейната вярност и как е влязла в дома на Басу, докато Анураг все още е бил женен за Комолика, за да поиска правата си. Баджадж хвали Прерна, като казва, че със същото безстрашие тя сега е дошла в дома му, за да изкара Анураг от затвора. Прерна казва, че за съжаление този път той ще загуби.

На следващата сутрин Анураг е доведен в съда. Адвокатът на Ронит представя резултатите от ДНК експертизата и заявява, че има съвпадение. Съдията преглежда докладите и обявява, че Анураг е убил Ронит.

Мохини се срива в съда, докато Прерна не губи време и отива направо в дома на Баджадж. Прерна проклина г-н Баджадж и казва, че той не се съобразява с чуждото нещастие и се интересува само от своята победа. Баджадж я пита какво е окончателното ѝ решение и Прерна казва, че е готова да се омъжи за него. Баджадж казва, че подготовката за сватбата ще започне утре. Тогава Прерна разкрива, че е бременна с детето на Анураг и тази сделка все пак няма да е в негова полза. Господин Баджадж казва, че това не го притеснява и е готов да я приеме с детето.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Мохини е безутешна, докато говори с Анураг. Единствената ѝ надежда е Прерна. След като сключва сделка с Баджадж, Прерна се връща, за да се срещне с Анураг. Тя уверява Анураг, че той скоро ще излезе от затвора. Прерна се срива пред Анураг и той е изненадан, защото никога не я е виждал такава. Той я пита дали нещо не е станало. Тя сменя темата и казва, че му е донесла храна и го храни със собствените си ръце. Прерна си спомня за сделката на Баджа и продължава да рони сълзи, докато храни Анураг. Анураг казва на Прерна, че е щастлив да я има за съпруга. Прерна си спомня думите на Баджадж и си мисли как това ще са последните ѝ мигове, прекарани с Анураг.

Съдебното заседание започва рано сутринта и адвокатът на Анураг не пристига навреме. Адвокатът на Ронит му се подиграва, като казва, че той не е имал намерение да се явява в съда, тъй като е знаел, че ще загуби. Анураг си казва, че не би могъл да спази обещанието си да остане завинаги с Прерна, докато Прерна си мисли, че няма да може да изпълни обещанието си да се омъжи за него. Прерна обаче изпитва облекчение, че Анураг ще се събере със семейството си и единственото, което ще му липсва, ще бъде тя.

Адвокатът на Ронит настоява пред съдията да наложи смъртно наказание на Анураг. Адвокатът на Анураг се появява и се извинява на съдията, като казва, че е трябвало да събере доказателства за делото си. След това адвокатът г-н Чатърджи обяснява с помощта на видеозапис как всъщност са се случили нещата във фабриката на г-н Баджадж в онзи ден и как Ронит, за да отмъсти за смъртта на сестра си Комолика, е натопил Анураг за убийството си, докато в действителност той е избягал невредим. Когато адвокатът на Ронит казва, че това не е вярно и човекът от видеозаписа е някой друг. Прерна пита какво ще стане, ако Ронит излезе пред всички жив. След това тя бързо стига до облечен в бурка мъж и повдига покривалото му. Това е Ронит и той се опитва да избяга от съда, но напразно.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Адвокатът на Анураг иска от съдията да започне разследване срещу полицаите, които са натопили Анураг по заповед на Ронит. Съдията отхвърля всички обвинения срещу Анураг и го оправдава. Семейство Басу избухва в празненство, докато Прерна се измъква и отива в дома на г-н Баджадж. Тя казва на Баджадж, че сега, когато Анураг е освободен, тя е готова да се омъжи за него и той може да започне подготовката на сватбата. След това моли г-н Баджадж да не кани на сватбата членовете на нейното семейство или семейството на Анураг.

Всички в къщата на Басу чакат Прерна. Мохини особено много хвали бъдещата си снаха. Когато Прерна най-накрая идва, на портата я спира Анураг за нейна голяма изненада. Мохини прекратява напрежението, като пристъпва напред и посреща Прерна сърдечно.

Баджадж избира сватбено облекло за Прерна и е зает с подготовката на церемонията, когато в дома му пристига разстроеният Ронит. Той се нахвърля на г-н Баджадж, че си играе с него, докато проницателният бизнесмен му обяснява как в играта на шах пешката е обречена да бъде пожертвана. Той дава пари и фалшив паспорт на Ронит и го съветва да напусне страната. Разяреният Ронит казва, че ще се върне, за да си отмъсти.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Астрологът на семейство Басу предлага непълният брак на Анураг и Прерна да бъде прекратен, за да може двойката да започне на чисто. Според него влюбената двойка са се сблъскали с проблеми заради недовършената церемония. Анураг отвежда Прерна в отделна стая и ѝ казва, че астрологът винаги е действал в техен интерес и те трябва да последват съвета му. Анураг моли Прерна да сложи синдур на челото си, а след това го маха. Той също така премахва мангалсутрата ѝ, оставяйки Прерна разтроена. Анураг се опитва да утеши Прерна, докато тя ридае, и казва, че вече е напълно свободна от непълния им брак и двамата ще се оженят отново утре.

След това Анураг отива в къщата на Баджадж, за да покани г-н Баджадж на сватбата си. Господин Баджадж му казва, между другото, че и той ще се жени, но съпругата му иска сватбата да е малка. Анураг казва, че със сигурност ще дойде да се срещне със съпругата му по-късно. Двамата си пожелават всичко най-добро в брака.

Това е последната вечер на Прерна преди да се омъжи и тя ридае неутешимо в стаята си. Със замъглени очи тя вижда, че Анураг се обажда и вдига. Анураг казва, че тя много му липсва и че му се иска тя да е до него, за да може да я прегърне и да заспи, държейки я здраво. Анураг моли Прерна да му каже "обичам те", а тя вместо това го моли да не я разбира погрешно и каквото и да е правила, е било за него. Анураг е шокиран.

Епизод 69 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 10 юни 2021 по NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 72

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 71

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 70

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 68

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 67