Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 68

Добави коментар

Г-н Баджадж предлага брак на Прерна! Мохини приема Прерна за своя снаха! Вижте какво ще се случи в епизод 68 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини търси най-добрия адвокат за Анураг. Анупам и Ниведита отиват да се срещнат с адвокати. Прерна прибира Мохини. Шивани и Веена научават, че Анураг е арестуван по делото за убийството на Ронит. Вкъщи Прерна носи лекарства за Мохини. Тя е шокирана, когато вижда Прерна, и рухва. Мохини казва на Прерна, че просто иска да види Анураг и не се нуждае от лекарства. Прерна уверява Мохини, че ще направи всичко необходимо, за да освободи Анураг.

Анупам и Ниведита се прибират вкъщи и съобщават, че никой от адвокатите не иска да се заеме със случая на Анураг, защото е изключително сложен. Докато обсъждат как Анураг се е озовал в тази каша, Прерна им казва, че зад това стои г-н Баджадж. Анураг е казал на Прерна, че г-н Баджадж иска да отмъсти по заповед на Комолика. Прерна научава, че г-н Баджадж е готов да помогне на Анураг, но при едно условие. Мохини казва, че е готова да плати всяка цена. Анупам предлага на Прерна, бъдещата съпруга на Анураг, да отиде и да се срещне с г-н Баджадж. Той казва, че ако г-н Баджадж има сърце, той ще изслуша Прерна и ще остави Анураг на мира.

Ниведита казва на Прерна да бъде силна, тъй като условието и цената на г-н Баджадж няма да са лесни. Мохини казва на Прерна да не отказва на нито едно от условията на г-н Баджадж. Прерна нахлува в къщата на г-н Баджадж и се изправя срещу него. Г-н Баджадж е шокиран да види Прерна в дома си. Тя го обвинява, че е вкарал Анураг в затвора.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Прерна настоява г-н Баджадж да гарантира освобождаването на Анураг и да предаде документите за собственост на къщата на семейство Басу. Прерна казва, че доколкото знае, Комолика само му е предала документите и той не е платил никаква цена за тях. Г-н Баджадж казва, че сделката не е била за пари, а тя не знае истинския мотив зад нея. Прерна казва, че знае, че той е голям бизнесмен, и е готова да изпълни всяко условие, за да бъде освободен Анураг. Тя го моли да ѝ разкрие какво трябва да направи, без да губи повече време.

Г-н Баджадж казва, че има предложение за нея, но за целта тя ще трябва да направи голяма жертва. Прерна казва, че е готова на всичко за Анураг, тъй като го обича. Г-н Баджадж казва, че тя е лоша в бизнеса, тъй като е приела сделката, без дори да знае неговото условие. Тогава г-н Баджадж казва на Прерна, че за да спаси Анураг от делото за убийството на Ронит, тя ще трябва да се раздели с Анураг и да се омъжи за него. Прерна казва, че няма как да го направи, тъй като обича Анураг. Г-н Баджадж я моли да преосмисли решението си, тъй като само той може да измъкне Анураг от затвора.

По-късно в съда членовете на семейството на Анураг се разстройват, когато го виждат да слиза от полицейския джип. Всички те го уверяват, че ще го измъкнат от затвора. Започва съдебният процес и адвокатът на Ронит обвинява Анураг в жестоко убийство на Ронит и подпалване на фабриката на г-н Баджадж. Впоследствие Прерна казва, че няма никакви доказателства срещу Анураг и това, че е бил забелязан с Ронит, не доказва нищо. След това тя разказва подробно за историята им с Ронит, а също и за инцидента с отвличането ѝ. След това прави шокиращо разкритие. Прерна казва, че Ронит е жив.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Прерна поставя под съмнение обвиненията в убийство, повдигнати срещу Анураг, и пита на какво основание се предполага, че обгореното тяло, намерено във фабриката на г-н Баджадж, е на Ронит. Освен това тя казва, че Ронит е жив и все още използва телефона си. Съдията отлага изслушването, като казва, че полицията първо трябва да представи ДНК доклада на изгореното тяло. Той обаче отхвърля искането за освобождаване под гаранция.

Извън съдебната зала всички оценяват Прерна и казват, че аргументите ѝ са били много силни. Полицията е на път да отведе Анураг обратно в затвора, когато Прерна ги моли да изчакат пет минути, за да може Мохини да поговори със сина си. Мохини се възползва от тази възможност, за да признае грешките си. Тя признава, че се е опитала с всички сили да развали връзката на Анураг и Прерна и всеки ден се е молила на Бог двамата да се разделят. След това тя прави най-шокиращото признание. Мохини казва, че е натопила майката на Прерна - Веена, и я е пратила зад решетките, както и че бижутата ѝ никога не са били откраднати. Анураг е шокиран, но скоро прощава на майка си. По-късно Прерна и Анураг споделят специален момент. Анураг също така казва на Прерна, че планира да я заведе в Швейцария за медения им месец, след като всичко това приключи.

Мохини се извинява на Веена, като признава какво е направила. Веена казва, че е щастлива, че е осъзнала грешките си. Молой е щастлив, че най-накрая всички се разбират. Всички са щастливи от мисълта, че Прерна и Анураг най-накрая ще се оженят с благословията и любовта на всички

По-късно Прерна отива в дома на г-н Баджадж и му разказва как е успяла сама да измъкне Анураг и сега няма нужда от неговата помощ. Тя също така му се подиграва, като казва, че той се смята за свръхинтелигентен, но в прекалената си самоувереност е разкрил, че Ронит е жив. Господин Баджадж казва, че тя не го познава добре и че той е направил това умишлено, за да може тя да получи усещането за победа.

Епизод 68 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 9 юни 2021 по NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 72

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 71

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 70

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 69

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 67