Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 67

Добави коментар

Прерна научава, че Мохини нарочно е натопила Веена! Анураг е арестуван! Вижте какво ще се случи в епизод 67 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна благодари на Анураг, след като Мохини измъква Веена от затвора. Анураг се връща у дома, когато забелязва Ронит. Той слиза от колата и започва да го следва. За изненада на Анураг Ронит влиза в резиденцията на г-н Баджадж. Анураг е шокиран и усеща, че между Ронит и Баджадж има някаква връзка и това може да е причината Баджадж да се стреми да го унижтожи. Анураг отново влиза в къщата на Баджадж в търсене на Ронит. Скоро алармите започват да бръмчат и Анураг решава бързо да потърси Ронит. Той обаче отново се сблъсква с г-н Баджадж. Той е изненадан да види Анураг и го пита защо е дошъл. Анураг го пита какво прави Ронит в дома му. Г-н Баджадж казва на Анураг, че се е срещал с Комолика преди смъртта ѝ. Тя е предала на г-н Баджадж едно досие, за да отмъсти на Анураг. Той също така разкрива, че Ронит се е опитал да се срещне с него.

Ниведита е щастлива да види Прерна в дома на Басу и я моли да извика Анураг долу за закуска. Анураг си взима душ и моли Прерна да му подаде кърпа. След миг Анураг пада в банята. Прерна се втурва вътре и се разсмива, виждайки изражението на Анураг. Той я моли да му помогне да се изправи и да не се смее. Веднага след като става, той се приближава до Прерна и двамата се гледат в очите. След това Анураг я моли да му донесе чиста кърпа или ще я целуне. Прерна се изчервява и си тръгва.

Докато търси кърпа, Прерна чува разговор на Мохини с оператора на камерата за видеонаблюдение, който я изнудва да му даде повече пари, тъй като е направил това, което тя е поискала. Прерна научава, че именно Мохини е разменила огърлиците, за да натопи Веена. След като мъжът си тръгва, Прерна се изправя срещу Мохини. Тя я пита защо го е направила и ѝ казва, че е чула разговора ѝ. Мохини признава, че прави всичко това, за да спре сватбата ѝ с Анураг. Мохини унижава Прерна, като казва, че Анураг е един на милион, а момичета като Прерна са на всеки ъгъл. Разстроена Прерна излиза от стаята.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Анураг планира с Шивани медения си месец и решава да изненада Перна. Но Анураг не може да запази самообладание и хваща Прерна, за да разкрие плановете им за меден месец в Швейцария. Прерна се отчайва и си тръгва. Анураг смята, че тя се е разстроила от плана за Швейцария. Прерна се прибира вкъщи и отива в стаята си. Тя си спомня за моментите, прекарани с Анураг. Мисли за безусловната им любов.

Анураг е на път да се срещне с Прерна, когато се сблъсква с Ронит. Той гони Ронит и стигат до фабриката на г-н Баджадж. Анураг иска да разбере каква е връзката му с г-н Баджадж. Ронит провокира Анураг и го заплашва, че ще го убие. А Прерна автоматично ще се самоубие. Анураг се ядосва и го пребива. Докато се бият, във фабриката избухва пожар. Виждайки, че Ронит е в капан, Анураг му се притича на помощ. Но Ронит удря главата на Анураг и избягва. Анураг изпада в безсъзнание и попада в капана на огъня. В същото време Прерна се обажда на Анураг. Той някак си успява да ѝ каже къде се намира. Прерна стига до фабриката заедно с брат си и търси Анураг. Тя го открива да лежи в безсъзнание. Прерна го спасява и го завежда в дома си.

Г-н Баджадж научава за взрива в неговата фабрика. Той изпраща полицаи в дома на Анураг. Полицаите идват в дома на Прерна, за да арестуват Анураг. Прерна им казва, че Анураг е ранен. Полицаите им казват, че Анураг изглежда добре. Те арестуват Анураг за пожара във фабриката на г-н Баджадж. Веена крещи на полицаите, но те не я слушат. Анураг им казва, че това е било инцидент. Полицаите му казват да го докаже в съда.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Мохини се обажда на духовника в дома си и го подкупва да отложи сватбата. Обажда ѝ се Прерна и ѝ съобщава за ареста на Анураг. Тя се сгромолясва. Ниви също научава за това и те се отправят към полицейския участък.

Прерна посещава Анураг в затвора. Анураг казва на Прерна, че е набеден за извършител на престъплението, а г-н Баджадж е организаторът. Това, че се е озовал във фабриката му, не е случайно. Това е било планирано. Той също така разкрива, че Комолика е дала всичките си дялове на г-н Баджадж.

Мохини стига до полицейския участък и се кара с полицаите. Тя се обажда на главния полицейски инспектор и по негово разпореждане полицията е на път да освободи Анураг. Точно когато се канят да освободят Анураг, идва друг инспектор и съобщава, че във фабриката са намерили изгорял труп. Трупът се оказва на Ронит. Полицията подозират, че Анураг е замесен в убийството на Ронит.

Епизод 67 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 8 юни 2021 по NOVA.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 72

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 71

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 70

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 69

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 68