Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 66

Добави коментар

Мохини обвинява Веена, че е откраднала семейните ѝ бижута! Вижте какво ще се случи в епизод 66 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини разбира, че семейните ѝ бижута са изчезнали. Тя панически извиква Нивидите и Анупам. Двамата се втурват и се опитват да успокоят Мохини. Тя им казва, че някой трябва да ги е откраднал. Мохини извиква всички слуги. Нививита казва на майка си да не ги обвинява, тъй като ѝ служат от години. Анупам предлага да проверят записите от камерите. Мохини вижда само Веена да излиза от стаята ѝ. Мохини се чуди кой може да е откраднал бижутата, тъй като всички гости са били долу. Мохини се връща в стаята си и намира кутията с бижута. Тя въздъхва с облекчение, но после вижда, че бижутата не са в кутията. Вместо това намира бижутата, които е искала да подари на Веена. Тя припада. Ниведита бързо се обажда на Анураг и излиза от стаята. Когато те си тръгват, Мохини избърсва сълзите си. Тя нарочно е натопила Веена.

Анураг отива при Мохини и се опитва да потърси бижутата ѝ. Мохини хвърля вината върху Веена. Анураг отхвърля обвиненията ѝ и ѝ казва, че родителите на Прерна мразят две неща - измамата и лъжата. Мохини е шокирана да види, че Анураг застава на тяхна страна.

Г-н Баджадж се притеснява, че Анураг ще разбере, че бизнес съперничеството им е лично, а не професионално.

Мохини иска да се обади в полицията. Анураг е изненадан от прекалената ѝ реакция и я моли да запази спокойствие. Междувременно Ниведита решава да провери при Веена за изчезналата огърлица. Свекървата на Прерна вдига телефона и е шокирана. Междувременно Мохини казва, че се е обадила в полицията, защото застраховката трябва да бъде изплатена. Тя казва, че намерението ѝ е да открие истинския виновник.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Прерна се обажда на Анураг, за да разбере какво става. Анураг я пита дали са намерили огърлицата. Прерна му казва, че огърлицата не е при тях. Мохини крещи по телефона, че трябва да изпратят снимка на огърлицата, която имат. Веена е шокирана, когато вижда огърлицата на Мохини в кутията си за бижута. Преди да успее да изясни нещата, полицията пристига в дома ѝ и я арестува.

Ниведита най-накрая научава за финансовото състояние на бизнеса и е шокирана, че Анураг не ѝ е казал нищо, включително и за г-н Баджадж.

Мохини си мисли, че ще манипулира Вена до такава степен, че тя сама ще отмени сватбата. Веена е вкарана зад решетките. Прерна се опитва да се обади на Мохини и Анураг, но не може да се свърже с тях.

Прерна и семейството ѝ са в полицейския участък, за да освободят Веена. Инспекторът им съобщава, че ще я освободят само ако Мохини оттегли жалбата си. Прерна се среща с майка си. Тя пита Прерна дали може да отправи молба към нея. Тя моли Прерна да се откаже от сватбата, тъй като Анураг може да се окаже добър съпруг, но Мохини ще е свекърва от ада. Прерна казва, че могат да поговорят за това по-късно, а Веена ѝ предлага да не се омъжва за Анураг, тъй като Мохини няма да я остави да живее спокойно. Прерна казва, че ще се погрижи Мохини да дойде тук и да я освободи от затвора.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Докато Анураг разговаря с Ниведита за г-н Баджадж, той пропуска обаждането на Прерна. Разгневената Прърна идва в дома на Басу и пита Анураг защо не е отговорил на обаждането ѝ. Освен това го пита защо полицията е дошла в нейния дом, а не в дома на Басу, ако целта е била да се поиска застраховка за огърлицата. Мохини се прави на шокирана, когато научава, че огърлицата е намерена у Веена. Анураг се опитва да успокои всички. Мохини казва, че макар да вярва, че Веена е невинна, няма да спре разследването. Анураг уверява Мохини, че ще открие истинския виновник, и я моли да оттегли жалбата.

След дълги уговорки Мохини отива в полицейския участък и оттегля жалбата си. Веена благодари на Мохини. Прерна въздъхва с облекчение. Мохини иска да поговори с Веена насаме. Мохини казва, че го е направила заради сина си. Веена казва, че е знае, че я е натопила за кражбата, тъй като не е искала този брак да се случи. Мохини казва, че макар и да е върнала жалбата, обществото винаги ще смята Веена за крадла. Веена казва на Мохини, че знае как тя е разменила огърлиците. Мохини казва, че никой няма да ѝ повярва.

Г-н Баджадж говори на семинар по бизнес етика и организаторите са разгневени от речта му, тъй като той говори за атакуване на слабите страни на конкурента и преодоляване на страховете вместо за етика. По-късно Баджадж казва на своя сътрудник да свика събрание, тъй като е намерил начин да унищожи издателство Басу.

Епизод 66 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 7 юни 2021 по NOVA.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 72

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 71

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 70

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 69

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 68