Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 56

1 коментар

Анураг защитава Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 56 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

В предишния епизод Комолика показа шокиращо видео с Прерна и Викрант, което кара разярената Мохини да удари Прерна. Мохини показва кадрите на Прерна. Докато Мохини и Ниведита обвиняват Прерна, че хваща в капана си богати мъже, за да задоволява нуждите ѝ, Молой усеща как в него се надига гняв, виждайки Прерна безпомощна. Комолика казва на Прерна, че истината винаги побеждава, и казва колко нелепо ще се почувства Веена, след като узнае истината. Прерна разказва на всички, че главата ѝ се е замаяла и че е била дрогирана. Тя казва, че е паднала върху Викрант и това е било всичко. Комолика обвинява Прерна, че е унищожила репутацията на семейство Басу и е провалила церемонията по годежа на Тапур.

Комолика обвинява Прерна, че е поставила на карта бъдещето на Тапур. Тя ѝ казва незабавно да напусне къщата. Прерна казва на всички, че знае, че Комолика я е упоила. Въпреки това Комолика продължава да обвинява Прерна, че е безхарактерна. Точно когато Комолика се опитва да принуди Прърна да си тръгне, Анураг се намесва и казва на всички, че е вярва на Прерна. Мохини, Ниведита и Комолика са шокирани да видят, че Анураг застава на страната на Прерна. Той разказва на всички, че въпреки че се е сблъсквала с препятствия и неволи по пътя си, Прерна винаги го е обичала и се е борила да остане с него. Анураг заявява на всички, че Прерна е давала само любов на всички членове на семейството му, въпреки че те са се държали грубо с нея. Анураг казва, че вярва, че Прерна никога няма да предаде някого, а сърцето му казва, че тя е невинна.

Комолика се вбесява, като чува това, и пита Анураг докога ще я подкрепя. Той ги пита защо обвиняват само Прерна, след като Викрант също е замесен в случая. Той поставя въпрос срещу техния начин на мислене - да обвиняват само жените. Отива на горния етаж, за да разпита Викрант. Прерна се чувства благодарна, че Анураг я е подкрепил, когато е имала най-голяма нужда от него, когато честта ѝ, достойнството ѝ, самоуважението ѝ са били застрашени.

Текст от potv.bg

Анураг обвинява Викрант и му напомня, че го е предупредил да стои далеч от Прерна. Викрант, който все още е под въздействието на наркотика, не може да се съвземе, за да отговори на въпросите на Анураг. Прерна идва и разказва на Анураг цялата случка.

Комолика се кара с Мохини, че е позволила на Анураг да подкрепи Прна. Мохини казва, че ще поправи грешките си и обещава да изгони Прерна от къщата.

Прерна пита Анураг дали наистина ѝ е вярва и той отговаря, че може да я е тормозил и да ѝ е причинил болка, но ѝ вярва повече от всеки друг на света. Прерна му благодари, че е проявил вяра в нея.

Свекърите на Тапур не искат да продължат с брака и казват на семейството на Анураг, че съжаляват, че трябва да отменят сватбата, при положение че Молой е в толкова лошо състояние, но нямат друг избор. Комолика ги убеждава да не го правят и казва, че Прерна скоро ще бъде изхвърлена от къщата.

Сахил разпитва Викрант за връзката му с Прерна и му се развиква, че е направил това и го е прецакал. Всички разпитват Викрант за мотивите му, а Комолика се присъединява към тях и му се подиграва, като казва, че е трябвало да помисли за брака на Тапур и Сахил.

Анураг обсъжда с Анупам, че не може да издържи повече и ще намери виновника и ще го предаде на полицията. Анураг казва, че е дошъл моментът да подкрепи Прерна, тъй като характерът ѝ е поставен под въпрос. Сервитьорът извиква Комолика на горния етаж и я изнудва за още пари.

Анураг слиза долу и моли всички гости да не си тръгват, тъй като той иска полицията да разследва случая. Той обяснява, че не е нормално в нечия стая да има камера за наблюдение на живо, а и моментът на показване на видеото е подозрителен. Той казва, че напитките на Прерна и Викрант са били дрогирани. Семейството на Сахил се съгласява, че ако характерът на момичето е поставен под съмнение, трябва да изчакат истината да излезе наяве. Молой е щастлив да види как Анураг се застъпва за Прерна.

Комолика се изправя срещу Анураг и го пита защо прави това за Прерна, след като не изпитва никакви чувства към нея. Анураг казва, че тя е негова съпруга, макар и в очите на обществото, и е негов дълг да я защити. Комолика се страхува, че истината за нея ще излезе наяве, ако има полицейско разследване.

Текст от potv.bg

Анураг вика Прерна и Викрант и ги моли да разпознаят чашата, в която им сервират питието с дрогата. Всички чаши от вечерта са донесени, но Прерна и Викрант не могат да открият чашите, от които са пили. Сервитьорът, който стои в основата на плана на Комолика, се усмихва, тъй като е скрил чашите във ваза пред залата. Молой прави жест с очи към Анураг, като му дава знак към вазата. Анураг знае точно какво да направи. Комолика и сервитьорът са шокирани, когато виждат, че Анураг е намерил чашите. . Сервитьорът започва да се притеснява, а Комолика да се ядосва.

След това Анураг моли двамата да разпознаят сервитьора. Всички сервитьори са помолени да се наредят на опашка, включително и виновникът. Междувременно чашите се изпращат за изследване на пръстови отпечатъци. Междувременно, Комолика идва при Молой и му казва да спре да се усмихва, защото това я вбесява. Скоро Прерна и Викрант разпознават сервитьора, който е подправил напитките им. Той се опитва да избяга, но е заловен. Анураг казва на всички, че Прерна е невинна, тъй като сервитьорът е признал, че е смесил наркотика в питието на Прерна за пари. Анураг казва на сервитьора да разкрие името на човека, който го е инструктирал да дрогира напитката.

Безпомощната Комолика бяга на горния етаж, заключва се в стаята си и се опитва да намери начин да се спаси от надвисналата беда. След това слиза долу и подкупва друг сервитьор, който този път да се погрижи огромния полилей в средата на залата да отвлече вниманието на всички. Точно когато всички се опитват да се спасят от полилея, Комолика дава нож на сервитьора и му казва да се спасява сам. Той притиска ножа към гърлото на Прерна и успява да избяга.

Когато е доказано, че Прерна е невинна, свекърите на Тапур ѝ се извиняват, като казват, че не е трябвало да се съмняват в нея и искат прошка. Прерна поглежда към Анураг и му се усмихва, като му благодари, че е защитил.

Епизод 56 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 21 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153