Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 55

Добави коментар

Викрант разкрива истинските си намерения пред Комолика! Мохини зашлевява Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 55 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Тапур се приготвя, когато гривната ѝ пада. Прерна я вдига вместо нея. Тапур пита Прерна защо е толкова добра с нея и дали го прави, за да се сближи с нея, защото останалите са против нея. Прерна казва, че тя ѝ е като по-малка сестра и не бива да мисли такива неща. Тапур решава да не съди Прерна, точно както не съди Комолика. Пред свекърите на Тапур Прерна се представя като съпругата на Анураг. Те са наистина впечатлени от нейното поведение и я хвалят, а Комолика се мръщи.

Прерна и Анураг отново се сблъскват. Той сякаш чете мислите ѝ и я пита дали изглежда красив. Гривната на Прерна се заклещва в ризата му и той я моли да се приближи, тъй като трябва да ѝ каже нещо. След това ѝ прави комплимент, като казва, че изглежда прекрасно. Двамата са на път да споделят романтичен момент, когато Викрант идва и Прерна започва да говори с него. Комолика забелязва, че Анураг ревнува, гледайки Прерна с Викрант.

Тя се приближава до тях и казва на Викрант, че си търси извинения, за да се срещне с Прерна, тъй като това не е подходящият момент за обсъждане на бизнес. Викрант казва на Комолика, че е дошъл от страната на младоженеца. Той също така ѝ казва, че заедно с Прерна планират да я унищожат. Викрант твърди, че си отмъщава от името на всички хора, които тя е засегнала в миналото. Викрант я дразни, като казва, че е сама на това голямо парти и че трябва да се замисли защо той е дошъл и каква е целта му.

По-късно Ниведита и Анупам танцуват. Когато Анупам наранява крака си, Комолика и Анураг са помолени да се присъединят към дансинга. Анураг се извинява, като казва, че коляното му е контузено. Викрант кани Прерна на танц. Когато тя се колебае, той ѝ казва, че не я кани за среща. Прерна се съгласява и двамата танцуват заедно. Анураг си представя себе си на мястото на Викрант. Комолика е щастлива да види, че Анураг ревнува.

Анураг е много ядосан, когато Прерна се спъва и Викрант я държи. Докато Анураг не може да скрие ревността си, Комолика решава да се възползва от ситуацията и замисля зъл план, с който да раздели Анураг и Прерна завинаги.

Междувременно Анураг спира Прерна и я моли да дойде в стаята му. Тя се колебае, тъй като ще ѝ е неудобно, но Анураг не я слуша. Той продължава да настоява. След като влиза в стаята, той пита Прерна какво има между нея и Викрант. За да накара Анураг да ревнува, Прерна казва, че Викрант я кара да се чувства специална. Анураг отговаря, че не ѝ вярва, тъй като пулсът ѝ се ускорява, когато той е близо до нея и изражението на лицето ѝ се променя, когато го види. Той казва това, докато я държи близо до себе си. Прерна не може да скрие чувствата си и излиза от стаята.

Комолика моли сервитьор да добави нещо в питиетата на Прерна и Викрант. Тя отива при Молой и му разказва злите си планове. Тя му казва, че след като Прерна и Викрант изпият напитката, ще ги затвори в една стая и ще ги заснеме, за да изглеждат като афера. Анураг предупреждава Викрант да стои далеч от Прерна.

Мохини казва на Комолика, че ще я представи като своя снаха пред всички гости. Тя я моли да се облече за традиционното представление. Прерна подслушва разговора и решава, че няма да търпи това. Мохини обявява, че нейната снаха ще изпълни танц. Свекърите на Тапур са изненадани да видят Комолика на сцената. Но скоро към нея се присъединява и Прерна. Двете са облечени в сходни тоалети и изпълняват Dola Re Dola. Комолика е вбесена, когато свекърите на Тапур хвалят Прерна.

След представлението сервитьорът идва с дрогираното питие за Прерна. Викрант идва да ѝ каже, че си тръгва. Той ѝ казва, че Анураг не го иска около нея. Прерна се опитва да обясни на Викрант, че Анураг не го харесва заради бизнес съперничеството и че не бива да се притеснява от него. Сервитьорът иска още пари от Комолика, за да изпълни план до край. Той се приближава до Викрант и Прерна, и разлива питие върху палтото на Викрант.

Комолика чака с нетърпение момента, в който да докаже на всички, че Прерна е лека жена. Молой непрекъснато я наблюдава. Комолика моли да настроят проектора и се оправдава, че Ниведета е иска да покаже видео от детството на Тапур.

Прерна води Викрант в стаята си, за да се освежи. Тя му дава риза на Анураг и му казва да се преоблече. И на двамата започва да им се вие свят. На партито гледат снимки от детството на Тапур, докато Анураг и Ниведета разказват историята зад всяка снимка. Намирайки възможност, Комолика свързва телефона си с проектора и всички се шокират да видят Прерна с Викрант. Всички виждат Прерна близо до Викрант и получават грешна представа за отношенията им.

Мохини изразява разочарованието си пред Анураг и му казва, че Прерна иска да унищожи доброто им име пред всички, за да им отмъсти. В същото време Комолика и Викрант разбират за злия план, замислен от Комолика. Майката на Сахил се ядосва и казва, че не могат да вземат Тапур за снаха. Точно тогава Комолика казва на всички, че тя е истинската снаха на семейство Басу. Тя се възползва от възможността и унижава Прерна. Комолика казва на всички, че Прерна е лека жена и че са скрили истината, тъй като семейството на Сахил е харесвало Прерна. Прерна слиза и Комолика казва на Мохини, че трябва да направи нещо. В яростта си Мохини удря шамар Прерна.

Епизод 55 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 20 май 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153