Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 53

Добави коментар

Комолика наема убиец, за да отстрани Прерна! Мохини е шокирана да научи истината за инцидента на Молой! Вижте какво ще се случи в епизод 53 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Молой отваря очи и всички събития, довели до смъртоносната му автомобилна катастрофа, изплуват на повърхността. Докато дойде лекарят, той отново изпада в безсъзнание. След преглед лекарят с радост забелязва подобрение в здравословното му състояние и решава да информира Анураг.

Комолика си спомня, как е чула разговор между Анураг и Анупам, в който Анураг планира да я изхвърли от живота си и как не желае Прерна да е далеч от Прерна. Тя също така си спомня, че Анураг винаги я е отблъсквал, когато се е опитвала да се сближи с него. Комолика се чувства застрашена от присъствието на Прерна в живота на Анураг и решава да я отстрани завинаги. Тя се обажда на наемния убиец, който стои и зад инцидента на Молой и Раджеш, но брат му вдига телефона. Той казва на Комолика, че може да му повери работата. Комолика му казва, че трябва да убие Прерна Шарма и скоро ще му предостави нейна снимка.

Анураг вижда, че Прерна и Викрант се смеят заедно, и започва да ревнува. Анупам забелязва ревността му и го дразни. Прерна казва на Анураг, че тя ще му бъде конкуренция, тъй като Викрант и тя стартират ново модно списание. Анураг поглежда списанието и ѝ казва, че нейният списанието няма да успее, тъй като неговата компания работи по подобен дизайн на корицата и ще го пусне на пазара преди нея. Прерна не вярва на Анураг и смята, че той прави това само за да я разубеди. По-късно Анураг кара служителите си да променят корицата на списанието. Когато Анупам го пита защо го е направил, той отговаря, че иска начинанието на Прерна да е успешно, защото ѝ е причинил толкова много болка.

Текст от potv.bg

Мохини се чувства много неспокойна. Тя казва на Нивида, че днес ще се случи нещо голямо. Прерна ѝ сервира безан чила и казва, че това е полезно за здравето ѝ и че като снахата в къщата е неин дълг да се грижи за нея. Мохини се ядосва и казва, че няма да яде нищо, приготвено от нея. Комолика влиза с чиния със самоса и розгула и Мохини е щастлива да види любимата си закуска. Прерна смъмря Комолика, че е донесла мазна закуска на Мохини, и казва, че тя е сърдечноболна и самосите могат да ѝ навредят. Мохини прекъсва разговора им, след което телефонът ѝ започва да звъни. Докторът съобщава на Мохини, че Молой е излязъл от комата. Мохини му благодари сърдечно и казва, че е чакала да чуе това от толкова дълго време. Ниведита и Прерна са развълнувани да чуят новината, докато Комолика е шокирана и изпуска подносът със закуската. След това се успокоява и прегръща Мохини и Ниведита, като казва, че е много щастлива. Прерна е щастлива от новината, тъй като обича Молой като свой баща.

Мохини с радост се подготвя да види съпруга си в болницата. Прерна се обажда на майка си и тя е развълнувана от новината. Двете с Шивани са щастливи, че Прерна ще има кой да се грижи за нея в къщата. След това Прерна тръгва за болницата.

Комолика се чувства безпомощна и ядосана от ситуацията, в която се намира, тъй като е на път да бъде разкрита. Накрая стига до извода, че единственото решение е да убие Молой в болницата. Тя решава да се свърже с брата на наемния убиец Санджу, за да довърши Молой.

На път за болницата Прерна се обажда на Анураг, за да му съобщи, че баща му се е събудил от кома. Анураг е развълнуван и казва, че съпругата му е споделила добра новина с него. Прерна е изненадана и той се поправя, като казва, че тя е постъпила правилно, като му е съобщила. Прерна казва, че го е направила, защото знае колко е привързан той към Молой. Анураг ѝ благодари сърдечно.

Комолика се среща с наемния убиец и го моли да убие Молой в болницата. Той обаче отказва, като казва, че е невъзможно да го направи при толкова много камери за видеонаблюдение. Комолика се ядосва и удря шамар на наемния убиец. Докато Комолика стигне до болницата, Прерна вече е там. Комолика смята, че Молой ще разкаже всичко на Прерна и че тя е трябвало да дойде първа и да го убие. Тя тихо следва Прерна. В болницата един лекар спира Прерна да види Молой, като ѝ казва, че той прави това по указание на Анураг, защото подозира, че това не е било обикновено произшествие, а опит за убийство. Прерна му казва, че баща ѝ е загинал при същия инцидент и тя има право да знае какво се е случило наистина.

Текст от potv.bg

Лекарят отвежда Прерна настрани и ѝ разказва цялата история. Той ѝ разказва, че Анураг се е свързал със следовател, който му е казал, че жиците на спирачката са били повредени от някого. Лекарят също така казва на Прерна, че полицията е близо до залавянето на виновника. Комолика е шокирана да чуе всичко това.

Перна моли лекаря да ѝ позволи да види Молой. Макар и неохотно, лекарят най-накрая се съгласява. Комолика проследява Прерна и е шокирана, когато я вижда да влиза в стаята на Молой. Прерна опира чело в краката на Молой и се разчувства, когато го вижда. Молой отваря очи и се радва да види Прерна. Той пита къде са другите членове на семейството и Мохини. След това забелязва синджира и облеклото на Прерна и се радва, че Раджеш я е оженил за Анураг.

Той казва на Прерна, че двамата с Раджеш са мечтали да ги видят женени. Тя е изненадана и пита Молой дали наистина е искал това, тъй като Комолика е казала на семейството му, че е искал Анураг да се ожени за нея. Молой се изнервя и ѝ казва, че всъщност Комолика е била тази, която е смесила нещо в халвата, заради което Мохини се е разболяла, и е признала пред него и Раджеш, че го е направила, защото е искала да се омъжи за Анураг.

Тогава Молой забелязва Комолика пред стаята, ядосва се и ѝ се нахвърля. Комолика казва, че нищо не може да се направи, тъй като сега е омъжена за Анураг и ще прати всички зад решетките, ако се опитат да я изгонят. Молой казва, че всъщност ще регистрира дело срещу нея за измама. Комолика се опитва да удуши Прерна и казва, че всичко това се случва заради нея. Молой удря Комолика. Комолика осъзнава, че си въобразява всичко това, тъй като Прерна все още стои пред болничната стая на Молой и все още не се е срещнала с него. Комолика вижда как един лекар влиза в стаята и ѝ хрумва идея.

Мохини, Ниведита и Тапур стигат до болницата. Мохини се ядосва, като вижда Прерна, и я моли да си тръгне. Прерна им казва, че не могат да се видят с Молой и им казва, че инцидентът му е замислен от някого. Мохини е шокирана да научи това и се страхува, че някой може би все още се опитва да убие Молой. Тя моли Прърна да ѝ даде малко пространство.

Анураг смята, че баща му ще изпадне в шок, ако научи за брака на Анураг и Пърна. Той решава да се обади на Комолика, за ѝ каже да спре срещата на Прерна и Молой. Комолика се усмихва и казва, че двамата са на една вълна, макар и по различни причини. Тя лъже Анураг, че е в храма, за да се моли за Молой, и скоро ще стигне до болницата. Анураг решава да се забърза към болницата, за да предотврати срещата.

Комолика намира лекарската съблекалнята и се дегизира като лекар. Тъкмо се кани да влезе в стаята на Молой, когато Прерна я среща. Прерна започва да я подозира и я проследява. Мохини спира Прерна.

Епизод 53 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 18 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153