Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 52

Добави коментар

Комолика е бясна! Вижте какво ще се случи в епизод 52 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Късметът на Прерна се обръща, когато непознат човек ѝ помага да излезе от затвора. Този човек, Викрант, изпитва неприязън към Анураг и Комолика. Той иска да се съюзи с Прерна, за да им отмъсти. Прерна също е огорчена от Анураг, което я кара доброволно да се съюзи с Викрант. Двамата планират да отмъстят на семейство Басу.

Веена плаче за всичко, което се е случило на Прерна. Шивани утешава майка си. Веена казва, че се чувства толкова самотна и ѝ липсва баща им. Шивани казва, че ако баща ѝ беше жив, щеше да направи същото, което прави тя. Прерна се обажда на Веена. Веена я разпитва кой ѝ е помогнал? Прерна казва, че ще ѝ разкаже всичко, когато се видят. Прерна пита за момчето, което е дошло да се срещне с Шивани. Веена казва, че всичко е минало добре. Веена се извинява и моли да поговорят по-късно.

Прерна върви към стаята си, когато Анураг я спира. Той ѝ казва, че тя не постъпва правилно. Тя му отвръща, че той е продал любовта ѝ и я е отхвърлил в името на бизнеса, парите и статута. Прерна пита Анураг защо го е направил? Анураг предполага, че Комолика навярно ѝ е казала истината. Той смята, че Комолика всъщност му е помогнала. Прерна държи Анураг и го пита защо го е направил? Анураг казва, че го е направил и не се чувства виновен. Тя му отговаря, че той е направил всичко това заради бизнеса си и затова тя ще го унищожи. Прерна тръгва, но внезапно кракът ѝ се наранява. Анураг се опитва да я хване, но тя го моли да не я докосва. Той я вдига и я моли да мълчи. Прерна му крещи да я пусне, но той не я слуша. Анураг я отвежда в стаята си и я слага на леглото. Той ѝ казва, че ако не го слуша, ще я заключи в стаята. Тя му отговаря, че ще стане. Той излиза и заключва стаята.

Веена отива в дома на Арян. Арян я поздравява и я моли да влезе в къщата. Веена казва на Арян, че Шивани му е казала за Ронит. Арян се съгласява и казва, че просто иска да се срещне с Шивани.

Текст от potv.bg

Анураг се връща в стаята си. Той изважда аптечката, за да се погрижи за раната на Прерна. Тя го моли да не я докосва, но той я игнорира. Анураг превързва крака на Прерна и тя му казва, че е зъл. Той отговаря, че тя винаги има нужда от неговата помощ. Прерна отвръща, че той не е много мъдър и става. Прерна е на път да падне отново, но Анураг я хваща. Брачната нишка на Прерна и нишката на Анураг се закачат. Прерна я отстранява , но Анураг я спира.

Комолика идва в стаята на Анураг, за да го попита за часа, в който бъдещите свекърви на Тапур ще дойдат на гости утре. Прерна си взима токчетата и тръгва да си ходи. Комолика я пита какво прави в стаята на Анураг. Прерна казва, че няма желание да отговаря на въпросите ѝ и да пита фалшивия си съпруг. Анураг започва да се оправдава. Комолика казва, че трябва да престане да играе тази порочна игра с нея. Анураг отвръща, че Комолика е тази, която си играе с него. Той я пита защо е отишла в полицейския участък и е казала на Прерна, че всичко, което се е случило между тях, е било просто сделка?

Анураг ѝ казва, че тя е съсипала всичко, тъй като през цялото време се е опитвал да убеди Прерна, че обича Комолика и затова се е оженил за нея. Той отбелязва, че сега тя иска да унищожи и неговия бизнес. Комолика казва, че Прерна е едно нищо и не може да унищожи бизнеса му. Комолика се опитва да омаловажи намеренията на Прерна да ги съсипе. Тя казва на Анураг, че тя само ги притеснява с фалшиви заплахи. Анураг казва на Комолика, че Прерна вече не е сама и че е обединила силите си с Викрант. Той предупреждава Комолика за силната воля на Прерна да изпълни обещаното. Излиза от стаята, като изразява разочарованието си от нея.

На излизане Анураг вижда, че Прерна изпитва болка. Той иска да види как е кракът ѝ. Виждайки, че Анураг се опитва да се намеси, Прерна му казва, че ѝ е писнало от неговото поведение и че грижите му вече не предизвикват любов в сърцето ѝ. Тя също така го предупреждава след като бракът на Тапур е уреден ще види яростта ѝ. Анураг казва на Прерна за възможността, която ще получи, когато семейството на момчето дойде да види Тапур, и че ако иска, може да ги унищожи. Тя казва на Анураг, че не иска да разваля живота на Тапур, тъй като тя не е виновна.

Текст от potv.bg

Семейството на Сахил идва, за да уреди брака на Тапур със Сахил. Прерна заема позицията на съпруга на Анураг и ги посреща. Мохини иска да каже на семейството на Сахил, че Комолика е нейната снаха, но виждайки ситуацията, Ниведита се намесва и сменя темата. По-късно Мохини се развиква на Ниведита за това, че я е прекъснала, а Комолика се скарва с Ниведита. Комолика намесва Анупам в разговора и обвинява Ниведита, че подкрепя съпруга ѝ, който предпочита Прерна. Ниведита се опитва да изкаже своята гледна точка, но Комолика не иска да я изслуша. Мохини им казва да спрат да се карат и казва на Комолика, че Ниведита не лъже и че тя не подкрепя Прерна. Тя също така казва на Комолика да контролира гнева си. Тя ще намери възможност да изясни недоразумението. Мохини се разчувства и разказва на Комолика как Молой е искал да види Тапур омъжена, защото тя е била най-малката му дъщеря.

Шивани получава заплашително обаждане от Ронит, който обещава да не я оставя сама. По-късно Савитри, сватовницата, идва и казва на Веена, че Арян е искал да се срещне с Шивани, но е бил леко уплашен. Тя разказва на Веена, че Арян се страхува Ронит да не го заплаши с пистолет. Прерна дочува разговора между Вена и Савитри и научава, че Ронит е дошъл в дома им с оръжие. Прерна иска да разбере какво крие Веена от нея. Веена се колебае, но Шивани ѝ разказва за инцидента. Шивани се паникьосва и разказва на Прерна как Ронит е знаел къде е и с какво е била облечена.

В същото време Комолика казва на мениджъра, че е иска а да знае всичко, което се случва в "Басу Пъбликейшън", тъй като тя е причината фирмата да процъфтява. Тя също така казва на мениджъра, че е имала при себе си оригиналните документи на къщата на Прерна и че е дала копието на документите на нея. Анураг подслушва разговора на Комолика с мениджъра и се опитва да я успокои, като ѝ се извинява. Комолика отказва да се вслуша в думите му. Анураг се заклева, че един ден ще ѝ отмъсти.

Анураг се сблъсква с Прерна в кухнята. Двамата се заиграват с него. По погрешка Анураг изпуска кутия с брашно. Прерна му се смее, което дразни Анураг. Той хвърля брашно върху нея. След това двамата се покриват с брашно. Прерна решава да хвърли червен лют пипер върху Анураг. Той я спира, като казва, че това ще го нарани. Тя казва, че не ѝ пука за него. Анураг държи Прерна близо до себе си и я пита дали наистина не ѝ пука за него. Прерна казва не. Той ѝ отвръща, че тя лъже.

Анураг моли Прерна да го погледне в очите и да каже, че не се чувства нищо. Прерна казва, че е дошла да му отмъсти. Анураг я прегръща и ѝ се извинява. Анупам идва и ги гледа Прерна си тръгва. Комолика намира Прерна покрита с брашно. Тя я пита дали това не е поредният ѝ евтин трик, за да се сближи с Анураг. Прерна отговаря, че не е нужно да прави нищо, за да впечатли Анураг. Комолика казва, че знае, че тя иска двамата с Анураг да се скарат. Прерна казва, че те дори нямат връзка и ако имаха, щяха да живеят в една стая. Комолика заявява, че отива в кухнята, защото Анураг ѝ прави кафе, тъй като я боли глава.

Анураг добавя, че също се чувства много ядосан от тази обсебена от себе си жена, Комолика. Анураг казва, че се чувства задушен, когато тя е близо до него. Комолика се ядосва, след като чува това. Комолика казва, че той я е предал, затова сега ще хване в капан и двамата - и Прерна, и Анураг.

Медицинската сестра отива да провери състоянието на Молой и казва, че семейството му има нужда от него. Молой излиза от комата.

Епизод 52 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 17 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153