Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 49

Добави коментар

Комолика е вбесена, когато научава, че Анураг я е подвел и все още е влюбен в Прерна! Полицията идва да арестува Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 49 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини включва новинарския канал и научава, че Комолика и Анураг са хванати в капан в търговския център. Тя се паникьосва, тъй като Комолика и Анураг не вдигат телефоните си, и казва на Нивида да я заведе в мола. Ниведита, Мохини и Анупам тръгват към търговския център, за да ги спасят. Крадците знаят, че някой е качил видео в социалните мрежи и полицията е дошла. Мохини вижда семейството на Прерна пред търговския център. Семействата спорят.

Похитителите намират телефон в ръцете на малко момиче. Те я обвиняват, че е качила видеото, и я заплашват, че ще я убият. Виждайки, че детето е в опасност, Прерна признава, че тя е качила видеото. Главорезите заплашват да я убият. Виждайки, че Прерна е в опасност, Анураг се сражава с крадците и ги пребива жестоко за това, че са посегнали на Прерна. Като вижда, че Анураг е разгневен, Комолика се съмнява в Анураг и разбира, че влюбен в Прерна.

Анураг идва на себе си и се притеснява за реакцията на Комолика, която вижда как той се бие за Прерна. Комолика излиза от търговския център ядосана и се среща с Мохини. В същото време Прерна открива, че Веена стои отвън и я чака. По-късно Прерна си спомня как Анураг се е застъпил за нея и се усмихва. Шивани ѝ се подиграва и защитава Анураг. Тя ѝ казва, че той я обича и че трябва да има причина да се ожени за Комолика.

Текст от potv.bg

Мишка пита Комолика къде е Анураг и какво се е случило в търговския център.Комолика се ядосва и разказва на Мишка за безкрайната любов на Анураг към Прерна. Междувременно Анураг разказва на Анупам за провала си и му казва как не е успял да накара Комолика да повярва в неговата фалшива любов. Според него след инцидента любовта му към Прерна трябва да е очевидна и за двете жени.

Анураг се тревожи за благополучието на Прерна. Той се опитва да убеди Комолика, че я обича. Лъже я и казва, че се е опитвал да спаси годежния ѝ пръстен, а не да защити Прерна. Прерна дочува разговора им и решава да използва ревността на Комолика срещу нея.

Приятелят на Ронит го информира за мъж, който е посетил къщата на семейство Шарма. Ронит обещава, че Шивани може да бъде само негова. Прерна се опитва да провокира Комолика, като ѝ казва, че Анураг е влюбен в нея и че просто чака идеалната възможност, когато ще може да изхвърли Комолика. Комолика се нахвърля върху Прерна. Виждайки, че Прерна е непреклонна, Комолика избутва Прерна от стаята ѝ. Анураг вижда как тя излиза от стаята и иска да разбере какво е правила там.

Ронит отива в къщата на Шарма с пистолет, за да заплаши мъжа, който е дошъл да види Шивани.

Анураг хваща Прерна и ѝ казва да не се забърква с Комолика. Тя е опасна и той не иска Прерна да е в каквато и да е опасност. Анураг се опитва да ия обясни, че забъркването с Комолика ще ѝ донесе само проблеми. Виждайки, че Анураг е загрижен за нея, Прерна го гледа в продължение на няколко секунди, предусещайки противоречивото поведение от Анураг.

Текст от potv.bg

Междувременно Комолика се ядосва, като си спомня какво е казала Прерна. Тя планира да изхвърли Прерна от къщата. По-късно Прерна казва на Мохини, че тя ще управлява къщата и ще се грижи за кухнята. Мохини се ядосва и казва на Комолика, че не може да търпи повече Прерна в къщата и че е време да предприеме действия срещу нея. Комолика казва на Мохини да се успокои, което я дразни. Комолика ѝ казва, че няколко нейни приятели ще дойдат в къщата и ще изхвърлят боклука. На вратата се звъни и Комолика казва на Мохини да отвори вратата. Без да е сигурна в плана на Комолика, Мохини отваря вратата и открива полицията пред къщата си. Полицаите казват на Мохини, че са дошли да арестуват Прерна.

Мохини ги кани вътре. Прерна пита полицаите защо са дошли да я арестуват. Полицаите ѝ съобщават, че я арестуват за това, че е останала в къщата на Басу и е унижила Комолика. Прерна се защитава пред полицаите, но Комолика показва документите с признанието, които Прерна е подписала. Прерна се опитва да обясни на полицията, че Комолика е получила документите, докато е била дрогирана. Мохини подкрепя Комолика и казва на полицията, че е искала да подаде същата жалба като тази на Комолика срещу Прерна. Анураг решава да не спаси Прерна, тъй като не иска Комолика да се усъмни в намеренията му. Ниведита, Комолика и Мохини информират полицията за това как Прерна ги е изтормозила.

Полицията искаше да разбере повече за престъплението на Прерна. Комолика казва на Прерна, че това е нейният подарък за бенгалската нова година от Комолика. Точно когато полицията се кани да арестува Прерна, идва Анупам и иска да види заповедта за ареста. Инспекторът показва заповедта и отвежда Прерна. Тя поглежда към Анураг за помощ, но той решава да я остави да тръгне с полицията. Точно когато полицаите слагат белезници на ръката на Прерна, Аураг идва и им казва, че тя е негова съпруга. Комолика, Мохини и Ниведита са шокирани от думите на Анураг. Комолика отвежда Анураг в ъгъла и казва, че иска да поговори с него.

Комолика казва на Анураг, че иска Прерна зад решетките и не иска да чуе нищо друго. Анураг казва, че се опитва да я обича, но тя винаги го подозира. Той казва, че тя не го обича и ако той бил влюбен в Прерна, нямаше да я обижда пред другите. Анураг казва, че в търговския център тя го е заподозряла, че се опитва да спаси Прерна, докато той се е опитвал само да спаси годежния им пръстен. Комолика остава безмълвна, а Анураг излиза, за да говори с полицая.

Полицаите казват на Анураг, че са дошли да арестуват Прерна по жалба на Комолика, но ако той казва истината, ще прекратят делото. Анураг казва, че не би искал да го направят. Той им казва, че Прерна и той може и да са се оженили в храма, но това не е било наистина. Анураг казва на полицаите, че Прена се опитва да превърне този фалшив брак в реалност. Ниведита и Мохини добавят, че Прерна се преструва на съпруга на Анураг заради парите му. Прерна със сълзи на очи си мисли, че Анураг отново я е измамил, и решава никога да не му прости. Прерна е арестувана, но преди да тръгне към затвора, тя казва на Анураг, че той отново е паднал до ново дъно и че тя го ненавижда. Тя също така казва, че няма да го пощади.

Шивани разказва на Арян, че не е мислила за брак, но е решила да направи крачка напред заради семейството си. Тя казва, че трябва да направи още едно признание и му разказва за предишната си връзка. Арян пита Шивани дали все още го обича, а тя отговаря, че е допуснала огромна грешка, като го е обичала. Арян казва, че се радва, че това се е случило, защото тя нямаше да го срещне. Той казва, че миналото ѝ не го засяга и я пита дали иска да се омъжи за него. Арян казва, че ще се погрижи тя да се влюби в него. Арян пита Шивани дали може да слезе долу, за да каже на всички, че трябва да се подготвят за сватбата, и тя се съгласява.

Ронит нахлува в къщата на Шивани с пистолет и се насочва към нея. Сблъсква се с нея и ѝ казва, че не може да се омъжи за друг, защото той много я обича. Шивани мъ казва, че съжалява, че го е обичала някога и не би искала да си спомня за тяхната връзка. Когато Ронит се опитва да се нахвърли върху нея, тя го избутва настрани и бяга. Долу семейството на Аряна я пита дали е готова за сватбата. Когато Шивани казва "да", Ронит слиза долу и насочва пистолет към Арян и семейството му. Той заплашва всички тях с тежки последствия, ако се опитат да застанат между него и Шивани. Семейството на Арян си тръгва вбесено, като казва, че не са знаели за тази връзка.

Епизод 49 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 12 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153