Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 48

Добави коментар

Влюбва ли се Нивида в Анупам? Анураг излага живота си на опасност заради Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 48 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг прегръща Прерна и ѝ казва, че брадата ѝ е паднала. Прерна отблъсква Анураг и избягва с документите. Комолика се ядосва на баща си, че тези трима служители все още са вкъщи, а той я прекъсва и казва, че служителите по подоходното облагане са измамници, оставяйки я шокирана. Тогава тя спира служителите да напуснат къщата и ги моли да дадат подробности за всички неща, които са взели оттук. Комолика сваля брадата на Прерна и я разобличава. Тя също така моли Шивани да махне брадата си.

Между Комолика и Прерна възниква спор. Комолика казва на Прерна да напусне къщата. Анураг се намесва и моли Комолика да запази достойнството си, като казва, че Прерна вече е загубила битката.

Анупам се чуди защо Прерна и Шивани още не са се върнали и се опасява, че Комолика може да ги е хванала. Анураг прави масаж на раменете на Комолика, като казва, че тя не трябва да се притеснява за Прерна и да се съсредоточи върху почивката и пътуването. Комолика го пита защо винаги се е притичвал на помощ на Прерна, на което Анураг отговаря, че тя трябва да се концентрира върху него, а не върху Прерна. Комолика отново се вслушва в думите му. Прерна и Шивани се връщат вкъщи и съобщават на майка ѝ, брат ѝ и Анупам, че планът им се е провалил. Веена я окуражава още веднъж и Прерна се връща в дома на Басу. В къщата Нивида и Мохини ѝ се подиграват, като я виждат да се връща.

По-късно Ниведита разказва на Анупам за обиска и казва, че един от данъчните много приличал на него. Анупам сменя темата и двамата споделят интимен момент. Изглежда, че Ниведита е развила чувства към Анупам. Разбираме го, когато му казва, че може да споделя леглото с нея, ако иска.

Текст от potv.bg

Анураг тръгва към офиса, когато Мохини го моли да се присъедини към тях на масата за закуска. Той казва, че има неотложна среща, но скоро получава телефонно обаждане за отмяна на срещата. Анураг решава все пак да тръгне за офиса, но Комолика го спира и го моли да се присъедини към нея на пазар. Мохини казва, че двамата ще имат нужда от нови дрехи за пуджата на Кулдеви. Анураг с радост се съгласява. Веена се обажда на Прерна, за да я помоли да придружи сестра си да си купи нова дреха. Комолика и Анураг стигат до търговския център и Комолика избира синя рокля, за да я пробва, докато Анураг разглежда друга рокля, мислейки, че тя много би подхождала на Прерна.

Докато Анураг търси дреха, която да пробва, той не разбира, че в същия магазин е и Прерна. Прерна избира същия тоалет, който Anurag е избрал за нея, и отива в пробната. За неин ужас тя се оказва в същата пробна, в която е и Анураг. Тъй като ключалката се поврежда, двамата се оказват заключени вътре. Тя се опитват отчаяно да отворят вратата, но Анураг стъпва върху дрехата на Прерна и тя пада. Той я спасява от падане и двамата се поглеждат в очите.

Прерна пита дали Анураг прави всичко това умишлено, тъй като е много объркана от поведението му. Тя го пита защо я е подкрепил в полицейския участък, а след това по време на Холи, защо първо я е боядисал. Анураг казва, че колкото и да се старае, тя си намира оправдания, за да прекарва време с него, а сега го е преследвала до съблекалнята на търговския център. Тогава Анураг се преструва, че се приближава до нея, и казва, че иска да се позабавлява с нея. Прерна го бута настрани и той пада и си наранява ръката. След това тя протяга ръка към него, но и тя пада. Когато Анураг усеща, че няма да успее да скрие чувствата си, той отново я отблъсква, като казва, че ако любимата му Комолика научи за срещата им, ще бъде много разстроена. Разярена Прерна бързо се изправя на крака.

Текст от potv.bg

Комолика търси Анураг, но не може да го намери. Междувременно тя се сблъсква с позната, която ѝ казва, че е чула за брачните ѝ проблеми. Комолика казва, че и тя е научила, че съпругът ѝ я е напуснал. Жената казва, че Анураг ще я изостави заради Прерна, а тя отвръща, че Анураг е с нея, дори сега е в този мол. Комолика вижда Шивани в същия търговски център и ѝ се подиграва. Шивани разкрива, че Прерна е дошла с нея в търговския център и в момента е в съблекалнята. Подозрителната Комолика решава да провери всяка пробна и решава да даде урок на Анураг, ако го открие да ѝ изневерява. Тя стига до пробната, в която са заключени Прерна и Анураг, и чука на вратата.

Прерна и Анураг са все още в пробната, когато Комолика почуква на вратата. Прерна вика, че Анураг е с нея. Комолика успява да отключи съблекалнята, но не намира Анураг вътре. Оказва се, че Анураг е успял да избяга, когато двете не са го гледали. По-късно той ѝ казва, че е избирал сари за нея и я моли да го пробва.

Прерна и Шивани са в бижутериен магазин, за да изберат златна монета, когато нахлуват въоръжени крадци. Те започват да стрелят по хората и Шивани и Прерна са ужасени. Анураг чува изстрелите отвън и скоро забелязва хора, които се втурват от бижутерийния магазин и казват, че вътре има въоръжени крадци. Анураг си спомня, че с Прерна са говорили за плана ѝ да купи бижута за Шивани, и казва на Комолика, че ще се върне след две минути и че тя трябва да го чака навън. Комолика се опитва да го спре, но той казва, че телефонът му е вътре и трябва спешно да го вземе.

Шивани се опитва да се обади в полицията, но я вижда един от крадците. Прерна я подкрепя, което води до суматоха и двете сестри успяват да се измъкнат от бижутерийния магазин. Без да знае за това, Анураг влиза в бижутерийния магазин и крещи името на Прерна. Прерна разбира, че Анураг е в магазина и се втурва обратно заедно с Шивани. Крадецът държи Анураг на мушка. Прерна тича и прегръща Анураг, а Шивани им се усмихва и смята, че двамата са създадени един за друг. Сега обаче и двамата са в опасност. Комолика е в затруднение, тъй като смята, че Анураг ще си помисли, че е егоист, ако си тръгне сега. Тя се чуди дали Анураг е в опасност.

Ядосаният Анураг пита Прерна защо не е избягала въпреки предупрежденията му. Прерна го пита защо е дошъл да я спаси. Анураг се кани да каже, че го е грижа за нея, но не може. Тогава двамата решават да работят в екип, за да се отърват от въжетата, които връзват ръцете им. Шивани, Прерна и Анураг се освобождават от въжетата. Междувременно един обирджия, докато излиза, се изправя лице в лице с Комолика и забелязва диамантения ѝ пръстен. Той не само го отнема, но и я държи в плен. Междувременно Прерна успява да заснеме видео от мястото на престъплението и да го качи в социалните мрежи. Тя се надява някой да го види и да съобщи на полицията.

Епизод 48 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 11 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153