Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 46

Добави коментар

Прерна съобщава на Анураг, че е бременна! Комолика казва на Веена, че бракът на Анураг и Прерна е приключил! Вижте какво ще се случи в епизод 46 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг отвежда Прерна в стаята си. Казва ѝ, че тя е единствената, с която иска да участва във фестивала. Прерна му казва, че знае, че той я обича, тъй като го вижда в очите му. Тя казва на Анураг, че от сутринта не е боядисвала никого. Той отива да ѝ донесе боите.

Междувременно Ниведита чука на вратата, докато Анупам води друго момиче в стаята им. Той се преструва, че е любовен в нея, за да накара Ниведита да ревнува. Мохини научава за случая. Тя моли Ниведета да се успокои, докато чука яростно на вратата. Комолика търси Прерна, когато Мишка се подиграва на фалшивия ѝ брак. Тя казва на Комолика, че страда също като нея. Комолика не ѝ обръща внимание и я моли да стои далеч от нейната работа.

Прерна и Анураг празнуват. Те нанасят бои един върху друг. Докато играят, Анураг осъзнава, че е пил от същата чаша, от която е пила и Прерна. Той започва да се чувства замаян. В опиянено състояние той пита Прерна защо тя е особена. Тя му казва, че е бременна и носи тяхното бебе. Анураг е развълнуван от новината. След това той моли Прерна да си почине.

Ниведита разбива вратата и измъква момичето от дома си. Тя е много разстроена и ревнива. Ниведита се връща в стаята си, където Анупам ѝ се извинява за това, че е извършил акта в тяхната стая. Тя го пита дали това е всичко, за което се извинява. Анупам ѝ казва, че бракът им е само за шоу и между тях няма такава връзка. Ниведита се разстройва и след това прегръща Анупам.

Текст от potv.bg

Комолика продължава да търси Прерна, за да подпише документа. Един слуга я води до стаята на Анураг, където е видял двамата заедно. Комолика се чуди какво правят двамата. Междувременно Анураг разговаря с Прерна и ляга в скута ѝ. Тя го пита как ще го нарича детето, тъй като не са се оженили както трябва. Анураг ѝ казва, че ще оженят публично. Тя му предлага да извършат ритуалите още сега. Прерна заявява, че този път иска да сключи истински брак. Анураг запалва огън с помощта на хартия и сухи листа в метално кошче и дава на Прерна червен шал.

Когато двамата са готови да се оженят, Комолика чука на вратата и казва, че знае, че двамата са вътре. Прерна и Анураг нямат представа какво се случва навън и продължават с церемониите. Комолика надниква през прозореца и с ужас вижда как двамата се женят. Мохини, Анупам, Ниведита и Мишка се събират около прозореца и виждат как опиянената двойка завършва ритуалите.

Комолика и Мохини продължават да викат и крещят, но без резултат. Двамата довършват ритуалите и Прерна казва, че сватбата не е завършена без със синдур. Анураг нанася боя на челото на Прерна. Двамата отварят вратата, за да получат благословията на Мохини. Вместо да го благослови, Мохини удря Анураг. Скоро обаче тя разбира, че Анураг е дрогиран. Тя пита Комолика дали е подправила питието му. Комолика ѝ казва, че е подправила питието на Прерна и Анураг може да е отпил от него.

Текст от potv.bg

Мохини се нахвърля върху Комолика и ѝ казва, че е направила огромна грешка. Комолика казва, че ще я поправи, и отива да търси Прерна. Тя забелязва Прерна да лежи в полусъзнание на един диван и я моли да подпише документите за развод. Тя ѝ казва, че това са документи за регистрация на брака и Перна ги подписва. Комолика е щастлива да види успеха на своя план.

Мишка се подиграва на Комолика, като казва, че я съжалява, тъй като Прерна отново е сключила брак с Анураг. Комолика я прекъсва и казва, че няма представа какво наистина се е случило, и ѝ показва юридическите документи. Мишка е шокирана, когато вижда документите, и търси Прерна, за да я предупреди за надвисналата опасност. Прерна все още не е дошла на себе си и Мишка не успява да ѝ предаде съобщението.

Анупам е щастлив от промененото равновесие с Ниведита и ѝ казва, че дълго време не му е говорила толкова любезно. След това добавя, че е щастлив от брака на Анураг и Прерна и Ниведита отново губи самообладание.

Комолика изпитва облекчение, че бракът на Анураг и Прерна е приключил, но все още не е забравила обидата на Веена. Междувременно Анураг е шокиран, когато открива в стаята си и изгорелите си книги. Анупам му разказва какво се е случило и той е шокиран да разбере, че се е оженил за Прерна в присъствието на всички.

Текст от potv.bg

Комолика отива в дома на Веена и казва на нея и Шивани, че Прерна се връща в дома им, тъй като е подписала документите, с които признава, че е подкупила свещеника, за да излъже за брака им, и сега иска да се раздели с Анураг. Това са същите документи, които Прерна е подписала под въздействието на наркотици.

Анураг изпада в ужас от мисълта какво ще се случи сега, когато Комолика ще си мисли, че той не обича нея, а Прерна. Комолика се връща в къщата на Басу и казва на Мохини, че няма търпение да види реакцията на Прерна, която ще разбере за своя провал. Комолика ще бъде изненадана да разбере, че Прерна вече знае за подписването на документите. Оказва се, че Веена се е обадила на Прерна и я е попитала дали е подписала някакви документи.

Епизод 46 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 7 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153