Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 45

Добави коментар

Комолика подлага на изпитание любовта на Анураг към нея! Мохини се ядосва на Комолика! Вижте какво ще се случи в епизод 45 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика обвинява Прерна, че се опитва да се меси в брака ѝ с Анураг. Прерна ѝ казва, че тя е тази, която застава между нея и Анураг. Комолика казва на Прерна, че Анураг не се интересува от нея и че тя е тази, която е отишла с него на меден месец. Прерна ѝ казва да провери зад завесите, защото ще открие, че Анураг се крие в стаята ѝ. Комолика прави това, но не намира никого. Комолика съветва Прерна да спре да си въобразява. Прерна ѝ казва да провери под леглото. Комолика ѝ казва, че знае как да намери Анураг и му се обажда. Телефонът звъни откъм леглото. Комолика се изчервява. Тя се навежда и открива, че Анураг се крие под леглото. Анураг излиза и ѝ се извинява. Той се опитва да измисли история, но Комолика не е доволна. Тя излиза от стаята на Прерна вбесена. Анураг се кара на Прерна за постъпката ѝ и тръгва след Комолика.

Анураг казва на Комолика, че е отишъл в стаята си, тъй като е мислел, че тя ще бъде там. В крайна сметка той пръска боята по погрешка върху Прерна. Той ѝ казва, че Прерна е била тази, която е хвърлила боята върху него, за да си отмъсти. Той добавя още, че се е скрил под леглото, тъй като е знаел, че тя ще се усъмни в него. Комолика забелязва, че Прерна стои зад гърба ѝ, и взема синдур от стаята си. Тя казва на Анураг да докаже лоялността си, като я намаже със "синдур". Анураг е в затруднение и се чуди какво да прави. Останал без избор, той взема щипка от кутията и точно когато се кани да я нанесе, Шивани удря Комолика с воден балон.

Комолика се обръща и се ядосва на Шивани, че е хвърлила балона по нея. Тъй като е мокра, тя отива в стаята си. Анураг изпитва облекчение и благодари на Шивани. Той веднага сменя стойката си, за да не го хванат. Прерна идва при Шивани и те отиват да се срещнат с Веена. Тогава Анураг казва на майка си, че ще отиде и ще завърши ритуала Холи със семейството на Прерна, тъй като не иска те да правят сцени пред Комолика. Междувременно Комолика изважда юридическия документ, който иска да подпише Прерна. Мишка го вижда. Тя остава шокирана.

Текст от potv.bg

Анураг поглежда към Прерна, която разговаря с майка си. Той решава да празнува Холи с нея, мислейки, че може би никога повече няма да има възможност да го направи. Взима боите и се приближава към нея. Прерна поглежда Анураг, който се приближава към нея, но той хвърля боята върху Анупам. Анупам умишлено започва да се движи около Прерна, а Анураг пръска вода върху Прерна вместо върху Анупам. Анупам му се подиграва, че не е уцелил. Тогава Прна взема пичкари и пръска вода върху Анураг. Веена ги наблюдава с удоволствие. Мохини обаче се разстройва. Тя се вика Анупам и Анураг и ги моли да спрат. Тя казва на Анураг да потърси Комолика.

В кухнята Комолика приготвя другирано питие за Прерна с надеждата, че планът ѝ ще даде резултат. Междувременно Ронит отново се сблъсква с Шивани в имението на Басу. Той я заплашва и се опитва да се доближи до нея. Навременната намеса на Анураг обаче спасява Шивани от посегателство. Анураг казва на Шивани да не казва на Прерна, че ѝ е помогнал, тъй като Ронит е негов зет. Шивани се съгласява и те слизат долу. Прърна взема питието и изпива половината от него. Тя оставя чашата на страничната масичка. Анураг бързо взема чашата и изпива останалата част. Анупам дразни Анураг за постъпката. Тогава Шивани и майка ѝ забелязват Ронит да ги гледа. Те решават да напуснат къщата. Шивани отива да вземе такси, а Ронит я следва. Планът му да се доближи до нея се проваля, тъй като там идва Веена. Двете намират такси и си тръгват.

Междувременно Комолика е изненадана да види, че Прерна е добре. Тя пълни чашата ѝ още веднъж. Прерна се чуди как празната ѝ чаша е отново пълна и се съмнява в Комолика. Тя обаче изпива цялата чаша и се дрогира. Анупам кани всички да се качат на сцената, за да танцуват. Комолика вижда, че Прерна е в нетрезво състояние заради питието. Тя решава да вземе документите за подпис от нея. Осъзнава, че няма химикалка и отива да я вземе. Мишка се моли за безопасността на Прерна.

Текст от potv.bg

Анураг смята, че това е подходяща възможност да накара Прерна да ревнува от него и Комолика. Той забелязва Комолика и я отвежда на танцовата сцена. Прерна вижда как двамата танцуват и се разстройва. Точно тогава Ниведита забелязва лист хартия, който лежи на пода, и го вдига. Тя е шокирана, когато прочита юридическия документ, и го показва на Мохини. Мохини се разстройва на Комолика. Мохини казва на Комолика, че това, което се готви да направи, е погрешно.

Комолика ѝ казва, че Прерна манипулира емоциите им, което е по-лошо от това, което тя иска да направи. Комолика говори за невинността на Анураг и за репутацията на семейство Басу, която е застрашена. Ниведита застава на страната на Комолика, а в крайна сметка и Мохини се съгласява.

Ронит следва такси на Шивани и стига пред дома ѝ. Веднага след като Веена си тръгва и Шивани слиза от колата, той я отвежда в един ъгъл и започва да флиртува с нея. Веена се връща и се кара на Ронит. Предупреждава го, че ако го види отново близо до Шивани, ще го прати в затвора.

В имението на Басу Анураг се опитва да помогне на Прерна, която не може да ходи пияна. Открадвайки момент, Мишка му казва да бъде около Прърна и да я спаси от Комолика. Анураг се чуди какво може да замисли този път Комолика. Прерна отказва да приеме помощ от Анураг, но той успява да я убеди да отиде и да си почине в стаята.

Епизод 45 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 5 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153