Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 44

Добави коментар

Комолика унижава Веена! Вижте какво ще се случи в епизод 44 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг и Прерна се връщат у дома с колата. Прерна седи до Анураг, но не му говори. Комолика е разстроена в затвора. Тя се чуди защо Мишка не е дошла да я спаси.

Анураг е щастлив с Прерна до себе си. Той се усмихва и я гледа, но съвсем скоро осъзнава, че трябва да накара Прърна да ревнува от връзката му с Комолика. Когато Прерна забелязва, че Анураг постоянно я гледа, тя го пита защо. Анураг сменя темата. Изведнъж една от гумите на автомобила се спуква. Анураг се обажда на някого да я поправи. Докато двамата чакат, Прерна излиза от колата и се чувства неудобно около Анураг. Той я последва. Анураг се подиграва на темата за плановете му за меден месец с Комолика. Тя не обръща внимание на думите му. Докато механикът поправя колата, Анураг и Прерна споделят няколко романтични момента.

Мишка влиза в полицейския участък. Тя разговаря с инспектора и му казва, че е сестра на Комолика. Успява да го убеди в нейната невинност. В крайна сметка той пуска Комолика.

След като колата е поправена Прерна заспива на рамото на Анураг. Той не ѝ пречи да отпусне главата си. Въпреки това Прерна се събужда и се отдръпва от него. В имението на Басу Мохини и Ниведита са разстроени, когато виждат, че Прерна и Анураг влизат заедно в къщата. Когато научават за цялата случка, те започват да мъмрят Прерна. Прерна им казва, че е първата съпруга на Анураг, и ги моли да престанат да го насилват.

Текст от potv.bg

Анупам е развълнуван, когато научава за развоя на събитията. Той отива в стаята на Анураг, за да попита за всичко. Анураг споделя цялата драма с него. След това влиза Прерна и моли Анураг да напусне стаята. Точно когато се кани да си тръгне, той се оглежда, за да каже нещо на Прерна, но не успява.

Комолика влиза в имението на Басу заедно с Мишка. Вратата отварят разтревожените Мохини и Ниведита и ѝ се извиняват, че са научили късно за ареста ѝ. Комолика казва на Мохини, че Прерна я е обидила пред всички, като я е нарекла любовница. Мохини се разстройва. Комолика я моли да направи нещо и да изгони Прерна от къщата. Мохини уверява Комолика, че няма да позволи на Прерна да се разпорежда. За да отвлече вниманието им, Мишка ги пита за плановете им за Холи. Това дава на Комолика идеалната идея да си отмъсти. Тя благодари на Мишка и казва на Мохини, че няма да пощади Прерна на празника. Тя си тръгва, без да каже на никого за това, което е намислила. Мишка се притеснява за безопасността на Прерна. Докато Прърна е в стаята си, тя забелязва Комолика да стои пред вратата. Комолика мисли за отмъщението си и за сладките последици от него, но Прерна е невъзмутима.

Комолика разговаря с адвокат. Тя прочита писмото с договора, който е поискала да изготви. В него се казва, че Прерна е готова да се откаже от всичките си права като омъжена жена. Освен това е написано, че тя признава, че е хванала Анураг в капан заради пари. Комолика решава да накара Прерна да го подпише на Холи.

Текст от potv.bg

На следващата сутрин Анураг си представя, че е с Прерна и я боядисва. Изведнъж се връща в реалността, когато на вратата се чука. Влиза Комолика и слага тилак на челото му. Тя му пожелава щастлив празник и го моли да слезе долу. След това Комолика се среща с Прерна и ѝ разказва как никой няма празнува с нея. Прерна ѝ казва, че не ѝ пука за другите, самата тя не иска да е с тях. Комолика предизвиква Прерна, че това ще бъде последният ѝ ден в къщата. Но последната не приема заплахите ѝ сериозно.

Шивани убеждава майка си да отиде в дома на Прерна за Холи. Тя смята, че това е първият ѝ празник след брака и трябва да отидат там, за да я подкрепят. Веена се съгласява. В имението на Басу Анураг нарочно хвърля боя върху Прерна, а после ѝ казва, че е мислел, че е Комолика. Това дразни Прерна. Той ѝ казва колко му харесва това, че тя не го харесва. Казва ѝ също, че знае, че тя няма да търси отмъщение от него, но точно тогава Прерна хвърля боя върху него. Тя влиза в очите му. След това Прерна му помага да я разтрие, но двамата разбират, че за да се махне, трябва да напръска лицето му с вода. Влизат в тоалетната.

Анупам моли Ниведита да празнува на Холи с него, но тя отказва. Тогава тя отива при майка си Мохини, за да я поздрави. Мохини ѝ казва, че първо ще отиде да поздрави сина си, Анураг, и ще го намаже с боя. Мохини пита Ниведита дали е виждала Анураг. Тя отговаря, че го е видяла да върви към стаята на Прерна. Това разстройва Мохини. Веена пристига в имението с Шивани. Двамата са унижени от Ниведита и Комолика, но Веена ги спира да не преминат границата.

Текст от potv.bg

Междувременно Мохини отива в стаята на Анураг. Той чува как майка му идва и заключва тоалетната. Той казва на Прерна, че майка му няма да ги търпи двамата заедно. Мохини чука на тоалетната и отваря вратата. Тя се чуди къде може да е отишъл Анураг. Прерна и Анураг се крият зад вратата. Мохини затваря тоалетната и вижда куфара на Прерна. Решава да го отвори и да вземе снимките на Анураг от чантата ѝ. Прерна вижда това и се разстройва.

Комолика влиза в словесна война с Веена. Тя така разстройва Веена, че последната вдига ръка в пристъп на ярост. Мохини поглежда към двете. Тя моли Веена да се извини на снаха ѝ. Веена отказва да го направи. Тя защитава правото на Прерна да бъде в къщата и им казва, че ще си тръгне, след като се срещне с дъщеря си. Комолика казва на Мохини, че ще отиде и ще доведе Прерна, за да сложи край на тази драма. Прерна и Анураг излизат от тоалетната. Прерна моли Анураг да напусне стаята ѝ. Той ѝ казва, че също не иска да е там.

Веднага след като излиза, той вижда Комолика. Връща се в стаята и моли Прерна да се скрие с него в тоалетната. Прерна му казва, че няма да го направи. Комолика идва в стаята на Прерна и Анураг бърза да се скрие под леглото. Той подозира, че Комолика го е видяла.

Епизод 43 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 4 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153