Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 41

Добави коментар

Комолика заплашва да убие Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 41 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини и Ниведита искат от Прерна да им покаже доказателство за сватбата си с Анураг. Мишка знае, че Комолика сигурно е ядосана, но се прави на мила. Прерна разказва, че Анураг първо я е намазал със "синдур". Мохини отказва да ѝ повярва и ѝ казва да напусне къщата. Тя моли духовника да продължи ритуалите.

Прерна излиза и довежда духовника, който е присъствал, когато Анураг ѝ е дал обещания в храма и е нанесъл от "синдур", който се пази в краката на богинята. Той потвърждава казаното от Прерна. В ретроспекция съкрушената Прерна отива в храма, докато Анураг се жени за Комолика. Същият този духовник я моли да нанесе "синдур", но тя му казва, че не е омъжена. Той разкрива на Прерна, че момчето, което преди това е било с нея в храма, е нанесло "синдур" и е завързало свещения конец в много благоприятно време. Всяка лента или конец, разменени през това време, превръщали двойката в женена.

В имението на Басу шокираната Мохини пита Анураг дали това е вярно. Анураг не отрича и това оставя всички в недоумение. Прерна благодари на духовника за подкрепата и той си тръгва. След това тя обявява, че ще остане в къщата като първа съпруга на Анураг.

Духовникът, който извършва след сватбения ритуал на Комолика и Анураг, потвърждава, че благоприятното време, в което Прерна и Анураг са завързали конеца, ги прави женена двойка. Той отказва да извърши ритуалите за Анураг и Комолика, тъй като бракът им е невалиден и Прeрна е първата съпруга на Анураг. Той също си тръгва.

Превърна нарича Мохини "майко. Това провокира Мохини да отвърне с обида. Тя унижава Прерна пред всички и се подиграва с общественото ѝ положение. Нарича я "слугиня". Прерна не ѝ обръща внимание. В пристъп на ярост Мохини изведнъж губи съзнание и всички се притичват на помощ. Прерна се придвижва напред, за да ѝ помогне, но Комолика я моли да стои настрана.

Ниведита е бясна на Прерна и я хули пред Анураг. След това го подканя да излезе навън и да се разправи с Прерна. Анураг го прави. Веднага щом излиза от стаята си, чува как Комолика заплашва Прерна. Комолика заявява на Прерна, че досега е била по-снизходителна към нея. Но сега няма да се поколебае да я нарани физически или психически. Тя ще направи всичко, за да спечели любовта на Анураг. Комолика добавя, че трябва да се поучи от Мишка и да се оттегли, тъй като тя може да бъде доста жестока, когато иска да получи това, което иска. Това кара Анураг да си припомни думите на Арим, човекът, с когото се е запознал по време на сватбената си церемония.

Арим казва на Анураг, че Комолика е разрушила живота и семейството му само защото е искала той да се влюби в нея, докато е излизал с друга. Анураг решава да предпази Прерна от Комолика. Комолика се кара с Прерна, но тя не обръща внимание на заплахите ѝ. Анураг ги гледа отдалеч. Той решава, че ще трябва да настрои Прерна срещу себе си, за да напусне къщата.

Междувременно Мохини се обажда на Веена и ѝ разказва всичко, което дъщеря ѝ е направила. Тя я моли да изведе Прерна от дома ѝ. Мохини разговаря с Комолика в стаята си. Тя ѝ казва, че се е обадила на Веена, за да разрешат проблема. Тя я уверява, че ще я защитава и подкрепя. Веена влиза и научава за твърденията на Прерна. Тя се разстройва, като чува Мохини да говори лошо за дъщеря ѝ.

Прерна успокоява майка си. Тя разказва на Веена как духовникът ѝ е казал, че тя е първата съпруга на Анураг. Тя ѝ разказва цялата история. Веена променя мнението си, след като изслушва Прерна. След това тя заявява на Мохини и останалите, че ще подкрепи решението на дъщеря си.

Мохини и Веена започват да спорят. Когато Ниведита се опитва да се намеси, Веена я спира и ѝ казва, че трябва да уважава по-възрастни. Мохини е смаяна от новопридобитата увереност на Веена. Дори Комолика не успява да ѝ каже нищо. Веена благославя Прерна и ѝ казва няколко насърчителни думи, преди да си тръгне от къщата. Мохини моли и Прерна да си тръгне, но тя отказва. Прерна се обажда в полицейския участък, когато Мохини става непреклонна.

Епизод 41 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 27 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153