Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 41

Добави коментар

Комолика заплашва да убие Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 41 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини и Ниведита искат от Прерна да им покаже доказателство за сватбата си с Анураг. Мишка знае, че Комолика сигурно е ядосана, но се прави на мила. Прерна разказва, че Анураг първо я е намазал със "синдур". Мохини отказва да ѝ повярва и ѝ казва да напусне къщата. Тя моли духовника да продължи ритуалите.

Прерна излиза и довежда духовника, който е присъствал, когато Анураг ѝ е дал обещания в храма и е нанесъл от "синдур", който се пази в краката на богинята. Той потвърждава казаното от Прерна. В ретроспекция съкрушената Прерна отива в храма, докато Анураг се жени за Комолика. Същият този духовник я моли да нанесе "синдур", но тя му казва, че не е омъжена. Той разкрива на Прерна, че момчето, което преди това е било с нея в храма, е нанесло "синдур" и е завързало свещения конец в много благоприятно време. Всяка лента или конец, разменени през това време, превръщали двойката в женена.

В имението на Басу шокираната Мохини пита Анураг дали това е вярно. Анураг не отрича и това оставя всички в недоумение. Прерна благодари на духовника за подкрепата и той си тръгва. След това тя обявява, че ще остане в къщата като първа съпруга на Анураг.

Духовникът, който извършва след сватбения ритуал на Комолика и Анураг, потвърждава, че благоприятното време, в което Прерна и Анураг са завързали конеца, ги прави женена двойка. Той отказва да извърши ритуалите за Анураг и Комолика, тъй като бракът им е невалиден и Прeрна е първата съпруга на Анураг. Той също си тръгва.

Текст от potv.bg

Превърна нарича Мохини "майко. Това провокира Мохини да отвърне с обида. Тя унижава Прерна пред всички и се подиграва с общественото ѝ положение. Нарича я "слугиня". Прерна не ѝ обръща внимание. В пристъп на ярост Мохини изведнъж губи съзнание и всички се притичват на помощ. Прерна се придвижва напред, за да ѝ помогне, но Комолика я моли да стои настрана.

Ниведита е бясна на Прерна и я хули пред Анураг. След това го подканя да излезе навън и да се разправи с Прерна. Анураг го прави. Веднага щом излиза от стаята си, чува как Комолика заплашва Прерна. Комолика заявява на Прерна, че досега е била по-снизходителна към нея. Но сега няма да се поколебае да я нарани физически или психически. Тя ще направи всичко, за да спечели любовта на Анураг. Комолика добавя, че трябва да се поучи от Мишка и да се оттегли, тъй като тя може да бъде доста жестока, когато иска да получи това, което иска. Това кара Анураг да си припомни думите на Арим, човекът, с когото се е запознал по време на сватбената си церемония.

Арим казва на Анураг, че Комолика е разрушила живота и семейството му само защото е искала той да се влюби в нея, докато е излизал с друга. Анураг решава да предпази Прерна от Комолика. Комолика се кара с Прерна, но тя не обръща внимание на заплахите ѝ. Анураг ги гледа отдалеч. Той решава, че ще трябва да настрои Прерна срещу себе си, за да напусне къщата.

Текст от potv.bg

Междувременно Мохини се обажда на Веена и ѝ разказва всичко, което дъщеря ѝ е направила. Тя я моли да изведе Прерна от дома ѝ. Мохини разговаря с Комолика в стаята си. Тя ѝ казва, че се е обадила на Веена, за да разрешат проблема. Тя я уверява, че ще я защитава и подкрепя. Веена влиза и научава за твърденията на Прерна. Тя се разстройва, като чува Мохини да говори лошо за дъщеря ѝ.

Прерна успокоява майка си. Тя разказва на Веена как духовникът ѝ е казал, че тя е първата съпруга на Анураг. Тя ѝ разказва цялата история. Веена променя мнението си, след като изслушва Прерна. След това тя заявява на Мохини и останалите, че ще подкрепи решението на дъщеря си.

Мохини и Веена започват да спорят. Когато Ниведита се опитва да се намеси, Веена я спира и ѝ казва, че трябва да уважава по-възрастни. Мохини е смаяна от новопридобитата увереност на Веена. Дори Комолика не успява да ѝ каже нищо. Веена благославя Прерна и ѝ казва няколко насърчителни думи, преди да си тръгне от къщата. Мохини моли и Прерна да си тръгне, но тя отказва. Прерна се обажда в полицейския участък, когато Мохини става непреклонна.

Епизод 41 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 27 април 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153