Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 40

Добави коментар

Прерна решава да си отмъсти на Анураг. Вижте какво ще се случи в епизод 40 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Мохини се обажда на Комолика и я пита къде е. Комолика ѝ съобщава, че тя и Анураг са в градската болница, тъй като са намерили Прерна в безсъзнание на пътя, докато са отивали на приема. Мохини се разстройва, като чува това. Мохини се опитва да убеди Комолика, че Анураг не се интересува от Прерна. Тя ѝ казва, че е било нейна отговорност да попречи на Анураг да заведе Прерна в болницата. Комолика казва на Мохини, че тя знае истината и няма нужда да се преструват. Тя моли Мохини да дойде в болницата, ако иска да ги прибере у дома. Мохини тръгва към болницата и говори с Ниведита. Анупам подслушва разговора им и се обажда на Шивани. Шивани бърза да се срещне със сестра си.

Прерна внезапно идва в съзнание. Тя с облекчение открива, че Анураг е до нея. Прерна казва, че е знаела, че той няма да я изостави. Тя му се кара, че е злоупотребил с любовта ѝ пред всички. Анураг се опитва да я успокои и я уверява, че ще бъде до нея, независимо от всичко. Анураг казва на Прерна, че е женен, и това я кара да изпадне в паника. Докторът идва и моли Анураг да си тръгне. Лекарят вижда, че тя е същото момиче, което е бременна и преди време е избягала от болницата. Тя решава да каже на Анураг за бременността си, за да може той да се погрижи за нея.

Пред стаята Мохини среща Анураг и Комолика. Тя се кара на Анураг, че все още се грижи за Прерна, докато гостите на приема се питат за тяхното отсъствие. Анураг ѝ казва, че не може да остави Прерна сама. Мохини му е ядосана, че не я слуша. Мохини иска Анураг да се прибере у дома за приема. Комолика се съгласява с нея. Анураг отказва да отиде с нея и Мохини се чувства унизена от това. Тя припада, което шокира Анураг. Той вика лекар.

Текст от potv.bg

Междувременно Шивани казва на майка си, че отива да се срещне с Прерна, която я чака някъде. Веена се досеща, че Шивани я лъже, и решава да я последва. Шивани и Веена стигат до болницата.

Анураг се опитва да разговаря с майка си, когато лекарят му съобщава, че майката и сестрата на Прерна са пристигнали. Мохини отвежда Анураг вкъщи. Веена чува как Прерна казва на Шивани, че не може да си представи живота без Анураг и дори е била готова да моли за любовта му, докато той не ѝ е казал, че е женен. Веена се кара на Прерна, че е изложила на риск самоуважението си. Тя ѝ казва, че трябва да се научи на две неща - никога да не моли за нищо от никого и да отстоява нещата, които по право ѝ принадлежат. Тя прегръща Прерна.

На приема Анураг стои на сцената заедно с Комолика, но е потънал в мислите на Прерна. Мохини ги поглежда и казва на Ниведита как съжалява, че не я е послушала по-рано. Ниведита ѝ казва, че наистина е искала Прерна да се омъжи за Навин. Анупам се обажда на Анураг и му казва, че Прерна е добре.

По-късно през нощта Прерна е ядосана от мисълта, че Анураг я е изхвърлил от партито за годежа. Тя решава да му отмъсти.

Текст от potv.bg

Ниведита идва в стаята на Анураг и го събужда. Той се чуди защо е необходимо той да извърши ритуала. Ниведита му казва да не прави сцени, тъй като майка му е зле.

Комолика получава обаждане от Мишка, която я дразни за първата ѝ брачна нощ. Тя предполага, че Комолика не би могла да се сближи с Анураг, който все още е влюбен в Прерна. Комолика моли Мишка да не ревнува и я кани да дойде на гости. Мишка ѝ казва, че вече е там. Мохини я приветства. Ниведита и Анупам влизат в словесна война, тъй като Анупам се чувства зле заради Анураг.

Ритуалът започва и духовника моли Анураг да сложи синдур върху Комолика. Анураг отново отказва и поглежда към майка си. Мохини се опитва да го убеди, но Комолика го прекъсва. Тя моли Анураг да даде само щипка синдур в ръката ѝ и му казва, че сама ще го нанесе. Точно тогава влиза Прерна, облечена като омъжена жена. Тя пречи на Анураг да предаде кутията със синдур на Комолика. Прерна смайва всички, когато обявява, че е първата съпруга на Анураг.

Докато Анупам е щастлив от това развитие на нещата, Мохини и Ниведита протестират. Те показват на Прерна албума, в който се вижда как Анураг изпълнява всички сватбени ритуали с Комолика. Прерна обаче изтъква, че за разлика от нея, Комолика няма на челото си синдур.

В пристъп на ярост Комолика моли Прерна да напусне къщата. Тя обаче казва на всички, че ще остане в имението на Басу с Анураг. Мохини, Ниведита и Комолика са вбесени от това.

Епизод 40 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 26 април 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153