Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 39

1 коментар

Прерна е бременна! Анураг и Комолика се женят! Вижте какво ще се случи в епизод 39 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна бърза да спре сватбата на Анураг с Комолика. Междувременно Анураг и Комолика изпълняват ритуалите в присъствието на приятелите и семейството си. Анураг постоянно мисли за Прерна и за това как е мислил да направи всичко това с нея като булка. Прерна стига до същия храм, в който Анураг е обещал да се ожени за нея. Тя се разплаква и духовникът я утешава.

След това Прерна се отправя към имението на Басу. Близо до къщата я блъска кола и тя изпада в безсъзнание. Шофьорът на колата и съпругата му я отвеждат в болницата. Жената смята, че Прерна е искала да отиде в къщата на Басу, но съпругът ѝ казва, че облеклото на момичето не предполага това.

Мохини и Ниведита са щастливи да видят Анураг с Комолика. Те са облекчени, че този път Прерна не е прекъснала събитието. Сидхант Чубей им разказва как момичета като Прерна оглеждат мъже от богати семейства и предявяват фалшиви претенции за любовта и парите им.

Комолика вика на Мишка, за един от ритуалите. Комолика ѝ се подиграва, че сега никой няма да може да я раздели с Анураг. Анураг не може да се насили да нанесе синдура върху Комолика. Той се извинява на всички и им казва, че няма да може да го направи, тъй като е обещал да се ожени за друга. Той си тръгва.

Междувременно в болницата Прерна става от леглото и се опитва да си тръгне. медицинските сестри ѝ съобщават, че е бременна. Тя си спомня за времето, когато е била интимна с Анураг. Тя си спомня как Анураг ѝ казва, че постъпката им е "чиста любов", и обещава да се ожени за нея след 7 дни. Тя съжалява, че му е повярвала.

Текст от potv.bg

В имението на Басу Анупам е въодушевен от решението на Анураг и решава да каже какво се случва на Прерна. Тя обаче не вдига телефона си. Междувременно Анураг казва на Мохини, че не може да се ожени за Комолика, тъй като е дал същото обещание на друга. Мохини предполага, че това е Прерна, а Анураг кимва. Тя го принуждава да ожени за Комолика и му казва как репутацията на семейството им е застрашена заради него. Анураг не я слуша.

Ниведита разговаря със Сидхант Чубей и се опитва да го успокои. Той е много разстроен и предупреждава Ниведита, че цялото ѝ семейство ще пострада, ако Комолика бъде изоставена. Мишка отива при Комолика и ѝ се подиграва, че не е успяла да изпълни мисията си. Комолика я моли да си върви.

Ниведита отива при Мохини и Анураг. Казва им, че Сидхант Чубей е разстроен. Мохини казва на Анураг, че винаги се е съгласявала с него и този път той трябва да я послуша и да направи това, което тя казва. Анураг казва, че няма да се откаже от брака, но няма да нанесе и синдур на Комолика. Мохини излиза и казва това на Комолика. Комолика се съгласява. Мохини се връща с Анураг. Комолика пита Анураг пред всички защо не иска да нанесе вермилионния знак на челото ѝ.

Комолика казва на всички, че Анураг няма да постави знака на челото ѝ, тъй като е алергичен към него. Тя им казва, че ако той не е съгласен, тя няма да го нанесе. След това Комолика му казва, че майка ѝ е бенгалка, но баща ѝ е северноиндийски гражданин. Следователно Анураг може да я накара да носи "мангалсутра", която също е знак, че е омъжена. Анураг се съгласява и я завързва на врата на Комолика. Двамата са обявени за съпрузи.

Текст от potv.bg

Лекарят иска от Прерна номера на съпруга ѝ и ѝ казва, че ще го помоли да дойде и да я вземе. Тя ѝ казва, че той се е жени за друга. Прерна бърза да излезе от болницата.

Междувременно Комолика и Анураг тръгват от имението на Басу за приема им, който се организира от бащата на булката, Сиддхант Чаубей. Ниведита се кара на Анупам, че е изглеждал тъжен на сватбата на брат ѝ. Анупам ѝ казва, че знае, че това, което се случва, не е правилно.

Шивани се опитва да се обади на Прерна, но номерът ѝ е недостъпен. Тогава тя се обажда на Анупам и го пита дали Прерна е на сватбата. Анупам ѝ казва, че не е. Той ѝ разказва как Прерна е можела да спре сватбата, но не го е направила. След това Шивани получава обаждане от Ронит. Тя вдига слушалката и той ѝ съобщава, че сестра му се е омъжила за Анураг. Той ѝ благодари, че го е освободила от затвора. Вбесената Шивани го моли да не ѝ се обажда повече.

Докато е в колата с Комолика, Анураг си мисли за Прерна. Той я моли да държи ръцете си далеч от него. Той решава никога повече да не се мокри в дъжда, тъй като това е нещо, което прави само с Прерна наоколо. Изведнъж колата спира и Анураг пита шофьора какво не е наред. Той му казва, че има момиче, което е претърпяло инцидент. Комолика го моли да продължи, но Анураг решава да помогне.

Анураг слиза от колата и е шокиран, когато вижда, че Прерна да лежи в безсъзнание на пътя. Комолика се преструва, че е загрижена за нея. Двамата я отвеждат в близката болница. Комолика изпитва ревност, когато вижда Анураг да се тревожи за Прерна, но осъзнава, че няма друг избор, освен да се преструва, за да спечели сърцето на Анураг.

Епизод 39 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 23 април 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153