Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 36

Добави коментар

Комолика планира да убие Молой! Анураг решава да се ожени за Комолика! Бащата на Прерна умира! Вижте какво ще се случи в епизод 36 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг прегръща майка си и сестра си пред стаята на Молой в болницата. Комолика предлага да осигурят специалист от Лондон за лечението на Молой. Лекарят им разрешава да видят Молой. Разстройват се, когато виждат Молой в тежко състояние. Комолика смята, че смъртта на Молой е единственият начин да се спаси. Комолика отива при Анураг, за да го утеши, но той гледа към Прерна и отива при нея. Двамата се прегръщат и плачат. Минават няколко дни, но състоянието на Молой и Раджеш не се подобрява. Мохини дори прави "пуджа" за Молой.

Няколко дни по-късно състоянието на Молой и Раджеш е обявено за критично. Молой идва в съзнание за няколко минути и пита за сина си. Когато Анураг идва, Молой му казва, че той е най-добрият син. Той го моли да се погрижи за бизнеса и за семейството на Раджеш. Молой му възлага отговорността да се грижи за всички и след това започва да се чувства зле. Анураг вика доктора. Молой се опитва да му обясни, че Комолика е лош човек и го моли никога да не се жени за нея. Вниманието на Анураг е отвлечено. Прерна тича при Анураг и му казва, че състоянието на баща ѝ е много критично. Анураг я прегръща и ѝ казва, че винаги ще я защитава и ще се грижи за семейството ѝ. Прерна е неутешима. Тя прегръща Анураг и го моли да спаси баща ѝ. Анураг е разстроен и я уверява, че ще оправи нещата. След това той отива в дома на Комолика.

Текст от potv.bg

Анураг пита Комолика дали може да осигури специалиста, за когото е говорила. Комолика е доволна, че Анураг има нещо с което да манипулира Анураг. Тя му казва, че Молой е дошъл преди инцидента си, за да се срещне с баща ѝ. Анураг е шокиран да научи това. Комолика му казва, че бизнеса на семейството му е задлъжнял и дори къщата им е ипотекирана. Баща ѝ е готов да помогне на Молой, като му даде голям държавен проект. В замяна на това обаче е поставил условие пред Молой. Тя му казва, че той е искал да се оженят. Комолика добавя още, че дори баща му е искал сватбата. На Анураг му е трудно да повярва. Комолика допълва, че тя притежава и къщата на Прерна и има документи за собственост.

Анураг не се поддава на заплахите на Комолика и преди да напусне къщата, ѝ казва, че ще се справи с всичко сам. В болницата Анураг намира Ниведита да плаче, тъй като акциите на бизнеса им продължават да падат. Дори и Прерна е стресирана, и му казва, че майка ѝ не е яла от няколко дни. Лекарят казва на Анураг, че лекарствата не действат на Молой и състоянието му е критично. Мохини чува това и е съкрушена. Останал без избор, Анураг се обажда на Комолика. Тя успява да убеди баща си да даде правителствения проект като го уверява, че накрая ще получат печалбата. Анураг ѝ благодари.

Мишка се изправя срещу Комолика. Тя е изненадана, че дори баща ѝ подкрепя лошите ѝ постъпки. Комолика казва на Мишка, че е сигурна, че Раджеш и Молой няма да оцелеят, тъй като инцидентът, който са претърпели, е бил доста тежък. Комолика пристига в болницата, където вижда лекаря да казва на Мохини, че Молой е изпаднал в кома. Комолика се радва. Анураг и семейството му са разстроени от новината. Друг лекар съобщава, че Раджеш вече е мъртъв.

Текст от potv.bg

Прерна, Вена, Шивани и останалите членове на семейството са съкрушени. Анураг им помага. Раджеш е кремиран в присъствието на семейството си. 12 дни по-късно Анураг отива в дома им, за да попита какво е необходимо за ритуалите на следващия ден. Веена започва да плаче и си тръгва. На следващия ден всички извършват "пуджа". Анураг присъства, но си тръгва, без да каже нищо на Прерна. Тя намира това за странно. Шивани пита Прерна дали Анураг ѝ е говорил нещо за сватбата. Тя ѝ отговаря, че не е говорил.

Анураг, Комолика, Мохини и Ниведита са в стаята на Молой. Комолика разговаря с чичото на Молой и го пита кой ще изпълни обещанието му сега. Мохини я уверява Комолика, че ще я омъжи за Анураг. Анураг е съсипан. Той отива в дома на Прeрна, за да говори с нея. Намира брат ѝ и снаха ѝ да обсъждат с Веена дали ще трябва да напуснат къщата, тъй като все още не са изплатили заема. Анураг им казва, че няма да им се наложи, тъй като той е платил заема. Веена му благодари.

Епизод 36 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 20 април 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153