Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 35

Добави коментар

Молой и Раджеш претърпяват инцидент! Вижте какво ще се случи в епизод 35 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг откарва Прерна вкъщи. Той я намира за необичайно тиха и започва да я дразни. Пита я дали мисли за Навин. Прерна му казва, че трябва да мисли за някой друг, а не за Навин. Анураг пита Прна какво е накарало Навин да се влюби в нея. Прерна се шегува, че това може да е дългата ѝ копринена коса или очите ѝ. Анураг се кани да ѝ каже нещо, но спира. Това дразни Прерна. След глупав спор тя слиза от колата и се качва в такси. Анураг е смаян, че тя може да направи нещо подобно. Започва да следва таксито и открива, вижда, че шалът на Прерна е много близо до гумата. Той се притеснява и успява да спре колата. Прерна излиза, тъй като домът ѝ е наблизо. Анураг се кара на Прeрна, че е невнимателна, и отново ѝ признава любовта си. Двамата споделят интимни моменти, докато танцуват под дъжда. Когато се готвят да се целунат, Веена ги забелязва. Тя удря Прерна и я отвежда.

Комолика разказва на Мишка как е отровила халвата на Мохини и е обвинила за това Прерна. Мишка е шокирана. Тя казва на Комолика, че може да прави каквото си иска, но в крайна сметка Мохини ще приеме избора на Анураг. Молой и Раджеш стигат до дома на Комолика. Молой удря Комолика и ѝ казва, че е видял как тя е отровила халвата, приготвена от Прерна за Мохини, и е обвинила Прерна за това. Комолика казва на Молой, че може да е станало недоразумение, но Молой ѝ показва записите от камерите за видеонаблюдение. Оставена без аргументи, Комолика признава, че е извършила престъплението, но уточнява, че мотивът ѝ е бил да спечели Анураг. Молой ѝ казва, че знае, че тя се е опитала да заложи капан на Анураг, който вече е влюбен в Прерна. Раджеш казва на Молой, че Комолика е сестрата на Ронит, който е изневерил на Шивани.

Молой заплашва да разобличи Комолика пред Мохини. Той я моли да дойде и да каже истината на Мохини. Когато Комолика отказва, Молой ѝ казва, че ще пусне записите от камерите в медиите и това ще се отрази и на репутацията на баща ѝ. Оставена без избор, Комолика се съгласява, но го моли да ѝ даде малко време да се преоблече.

Веена заключва Прерна в стаята ѝ, а след това се кара на Анураг за постъпката му. Казва му, че не е очаквала от него да бъде безотговорен и като другите момчета. Шивани вижда това и отключва стаята на Прерна. Двете слизат долу. Прерна казва на майка си, че обича Анураг. Това кара Веена да вдигне ръка да удари Прерна, но Анураг застава пред нея. След като тя случайно го удря, Веена започва да плаче. Анураг уверява Веена, че ще се ожени за Прерна и ще съобщи на семейството си за това възможно най-скоро. Накрая Веена дава благословията си на двамата и те се молят заедно.

Междувременно Комолика залага капан на Молой и Раджеш. Тя чува как Молой иска ръката на Прерна от Раджеш и се ядосва. Тогава Комолика казва на Раджеш и Молой, че няма да може да отиде с тях. Двамата си тръгват, като я заплашват да стои далеч от тях. Охранителят на Комолика ги следва с мотор.

Докато пътуват, Молой казва на Раджеш, че е трябвало да вземе Мохини с тях. Тогава тя е щяла да знае колко е злобна Комолика. Раджеш се съгласява с него. След това Молой казва на Раджеш, че ще разкаже всичко на Мохини, когато се върне у дома. Раджеш моли Молой да намали скоростта на колата. Молой се опитва, но спирачките на колата отказват. Молой моли Раджеш да се обади на Анураг и да го информира за това. Докато Раджеш набира номера, колата се удря в дърво. И Раджеш, и Молой са тежко ранени.

Санджу, шофьорът, на когото е възложена задачата да убие Молой и Раджеш, се обажда на Комолика. Мишка вдига телефона и смаяна научава, че Комолика е отговорна за катастрофата на Молой. Комолика казва на Мишка, че мечтите ѝ са по-големи от хората и че единственото, което желае, е да се омъжи за Анураг. Мишка се отвращава от нея.

Анураг се сбогува с Прeрна, но му е трудно да я остави. Разказва ѝ колко му е трудно да се раздели с нея. Докато седи в колата, той вижда пропуснатото обаждане от Молой. Обажда се обратно и научава от някого, че баща му е претърпял инцидент. Анураг съобщава на семейството си за това и бърза към болницата, където е приет Молой. Семейството на Прерна също стига дотам. Веена е безутешна. Мохини идва там и е разстроена. Тя търси Анураг. Но Прерна и Веена ѝ съобщават, че той е отишъл за лекарства. Комолика също пристига и се преструва на разстроена от новината. Тя казва на Мохини, че се е обадила вкъщи и е научила за новината. Тя намеква, че Прерна и им носи лош късмет.

Епизод 35 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 19 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153