Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 34

Добави коментар

Молой научава, че Анураг и Прерна са влюбени! Комолика отравя храната на Мохини! Цялата вина пада върху Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 34 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика отива при Мохини и ѝ разказва как не е могла да се въздържи да дойда я види, когато е научила, че е зле. Мохини оценява жеста ѝ.

Прерна мисли за Анураг, докато сваля "кумкума". Анураг идва там и ѝ казва да не го сваля от челото си. Той хвали красотата ѝ и ѝ казва, че няма търпение да се ожени за нея след 7 дни. Той ѝ казва, че ще извършат всички ритуали заедно в присъствието на семействата си и на свещеника. Когато Прерна се обръща, той я придърпва към себе си и я прегръща. Молой вижда това и е развълнуван. Шивани също става свидетел на специалния момент между двамата и е щастлива.

Молой казва на Раджеш, че е видял Анураг и Прерна да говорят за чувствата си. Тв са щастливи и се прегръщат. Молой моли Раджеш да не казва това на никого точно сега. Все пак го моли да започне да се подготвя за сватбата. Връщат се при останалите. Анупам научава, че Анураг е признал чувствата си на Прерна. Той го поздравява, но се преструва, че е болен, когато влиза Ниведита. След това Раджеш, Веена, Шивани и Прерна напускат имението на Анураг.

След това Анураг отива при Мохини и намира Комолика в стаята. Комолика флиртува с него и Мохини намира това за изненадващо. На следващия ден Мишка идва да се срещне с Мохини и Ниведита я поздравява. Прерна се обажда на Анураг и той ѝ казва в хода на разговора, че много я обича. Мишка подслушва това, стоейки на вратата. Анураг я вижда и е шокиран. Мишка обвинява Анураг, че ѝ е изневерил. Анураг се опитва да обясни, че не е осъзнал любовта си преди годежа.

Мишка се опитва да целуне Анураг и той се отдалечава от нея. Той ѝ казва, че интимността не означава, че човек е влюбен. Казва ѝ също, че това, което са имали в Лондон, е било просто увлечение, а не любов. Обвинява Мишка, че го е напуснала тогава. Казва, че ако любовта е истинска, не можеш да мислиш за друг човек. Обидена Мишка моли Анураг да замълчи. Точно когато Анураг мисли да иска прошка за това, че е наранил чувствата на Мишка, тя унижава Прерна. Анураг я моли да си тръгне. Прерна се обажда на Анураг и иска да разбере за разговора му с Мишка. Анураг казва, че се е разбрал с Мишка и сега ще говори с майка си. Той я уверява, че никой няма да застане между тях.

Комолика забелязва годежния пръстен на Мишка на тоалетката. Точно когато слага пръстена на пръста си, мислейки, че Анураг е неин, Мишка влиза. Сестрите се карат помежду си за Анураг. Комолика ѝ казва, че ще спечели Анураг. Мишка се осмелява да ѝ каже, че Анураг принадлежи само на Прерна.

Майката на Прерна дава аюрведично лекарство в халва наа Прерна и ѝ казва на да го даде на Мохини, за да оздравее по-скоро. Прерна не иска да отиде в дома на Анураг, тъй като знае, че Анураг ще говори с майка си.

Анураг се опитва да поговори с майка си. Точно когато Мохини научава, че Анураг не обича Мишка, тя се сеща за чара на Комолика. Смята, че Прерна е хитра и се опитва да избегне разговора с Анураг. Лекарят влиза за преглед.

Комолика идва да види Мохини. В същото време Прерна влиза с храна. Комолика отпраща Прерна, като казва, че Анураг я е търсил. Прерна отива да се срещне с Анураг. Комолика смесва отрова в халвата. Тя смята, че Мохини ще получи инфаркт, когато изяде донесената от Прерна храна. И това ще настрои цялото семейство срещу Прерна.

Ниведита забелязва Анураг и Прерна заедно и прекъсва разговора им. Прерна влиза в кухнята, за да вземе халвата. След това я дава на Мохини. Мохини се чувства слаба веднага след като изяжда халвата. Лекарят пристига, за да прегледа задъханата Мохини. Пита я дали е била стресирана или е яла нещо. Комолика посочва халва на Прерна. Лекарите съобщават, че Мохини трябва да се подложи на ангиопластика. Ниви се нахвърля на Прерна, че е наранила майка ѝ. Мохини моли Прерна да си тръгне. Анураг се намесва, за да подкрепи Прерна. Комолика смята, че най-накрая е успяла да изпълни мисията си.

Анураг утешава плачещата Прерна. Тя му казва, че не е смесвала нищо в халвата. Той ѝ казва, че знае това. Анураг казва на Прерна, че я обича. Двамата решават да се срещнат в 3 часа. Комолика ги вижда заедно и се ядосва. Тя отива в стаята на Мохини и я намира сама. Комолика казва на Мохини колко много я е грижи за нея, а след това я подстрекава срещу Прерна. Тя казва на Мохини, че знае, че именно Прерна я е отровила.

Мохини се съгласява с нея. После я пита какво изпитва към Анураг. Комолика се преструва на срамежлива и това кара Мохини да я прегърне. Мохини обещава, че ще оправи нещата веднага щом се възстанови. Молой подслушва разговора им от вратата и след това влиза вътре. Той поднася сок на Мохини и си тръгва. Започва да се чувства подозрителен относно мотивите на Комолика.

Майката на Прерна, Веена, се извинява на снаха си Кумуд. Казва ѝ, че се отнася с нея по същия начин като с Прерна и Шивани. Кумуд все още е недоволна и решава да изчака деня, в който ще може да си отмъсти. Междувременно Прерна отива в полицейския участък, за да изпълни някои формалности, свързани с лишаването от свобода на Навин. Навин я забелязва там и се заклева да си отмъсти на Анураг.

Ниведита се разплаква заради изгубената си диамантена гривна. Тя обвинява слуга, че я е откраднал. Молой, Анупам и други я успокояват. Молой я уверява, че ще я намерят в къщата. След като всички си тръгват, Молой отива в помещението за видеонаблюдение и моли инженера да му покаже кадри от кухнята. Той вижда как Комолика смесва нещо в приготвената от Прерна халва.

Епизод 34 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 16 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153