Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 32

Добави коментар

Навин иска да се ожени за Прерна! Анураг се опитва да спаси Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 32 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг идва в съзнание. Веднага след като се изправя, той пита за Прерна. Родителите на Прерна му казват, че Прерна все още не е намерена, и го питат дали може да им даде някаква следа. Мохини им се кара, че притеснява Анураг. Тя моли сина си да си почине. Когато Анураг отказва, тя го уверява, че ще намерят Прерна, но в замяна го моли да си остане вкъщи.

Мохини моли Молой да се увери, че Прерна ще се върне благополучно. Молой ѝ благодари за загрижеността. След като си тръгва, дори Веена благодари на Мохини и семейството ѝ за помощта. Мохини ѝ казва, че го прави за сина си. Тя добавя, че смята, че Прерна носи лош късмет на Анураг. Това ядосва Веена и те почват да се карат.

Навин измъчва Прерна, като ѝ казва, че тя не го обича. Тя му удря шамар, когато той казва, че иска Анураг да достигне крайната си цел - “рая”. Прерна все още е вързана и се чувства безпомощна.

Анураг се сеща за Навин и става от леглото си. Лекарят се опитва да го спре да си тръгне. Но той му казва, че Прерна има нужда от него. Той излиза от къщата през прозореца си. Междувременно Молой и Раджеш регистрират жалбата си в полицейския участък. Анураг също пристига там. Той казва на полицая номера и модела на колата. Също така му казва, че подозира Навин за отвличането и показва снимката му на полицаите.

Навин принуждава духовник да извърши сватбените му ритуали. Той съобщава на Прерна, че ще се ожени за нея още същата вечер. Прерна плаче и се опитва да се освободи, но напразно. Навин ѝ казва, че иска да я види като булка и отива да донесе сватбените ѝ дрехи.

Комолика се чувства огорчена, че планът ѝ е довел до инцидента с Анураг. Тя се чуди дали да отиде и да се срещне с него. Навин ѝ се обажда, за да ѝ съобщи, че е отвлякъл Прерна и е готов да се ожени за нея. Тя му казва първо да свърши нещата и след това да се хвали с постиженията си. Мишка влиза и казва на Комолика, че е чула всичко. Тя не може да повярва, че отвличането на Прерна е дело на сетра ѝ. Освен това се чувства застрашена от интереса на Комолика към Анураг.

Молой, Раджеш и Анураг се връщат в къщата на Анураг. Мохини моли Анураг да отиде и да си почине. Тя се чувства разстроена, че той е нарушил обещанието си. Ниведита също го порицава за това. Анупам ѝ казва, че Анураг не е добре и не бива да му се кара. Анураг отива в стаята си. Гледа снимката на Прерна на телефона си и ѝ признава, че я обича. Обещава, че ще я намери и никога няма да я остави. Ниведита, която е на прага на стаята с чаша сок, чува това и е шокирана.

Прерна се опитва да избяга. Тя изгаря въжето, с което е вързана, и търси изход. Навин получава дрехите за сватбата. Един от хората му съобщава, че Прерна е избягала. Започват да я търсят. Прерна успява да намери телефон и се обажда на Анураг. Въпреки че първоначално номерът му е зает, накрая той вдига. Тя му казва, че не знае къде е, но го кара да чуе звуците на камбани от храм и влак на заден план.

Точно тогава Навин хваща Прерна и ѝ взема телефона. Той разказва на Анураг за плановете си да се ожени за Прерна. Анураг се разстройва, когато чува това. Той решава да отиде там сам, но Мохини го спира. Тя го моли да се свърже с полицията и да потърси помощ. Анураг обаче решава да отиде сам и отново избягва през прозореца.

Навин моли съпругата на духовника да помогне на Прерна да се облече за сватбата. Тя отива при Прерна със сватбената рокля и ѝ казва, че дъщеря ѝ е била отвлечена от Навин. Тя я моли да се преоблече, за да може да върне дъщеря си безопасно у дома. Прерна го прави. Междувременно Анураг проследява местонахождението на Прерна и я намира в стара фабрика близо до моста Хугли.

Анураг вижда Прерна вътре и извиква името ѝ. Тя не може да го чуе заради стъклената стена. Прерна моли Навин да освободи дъщерята на духовника. Той се съгласява да го направи и изпраща съпругата на свещеника обратно вкъщи. След това той моли духовника да започне церемонията, но Прерна отказва да се омъжи за него. Един главорез съобщава на Навин, че фабриката се е запалила. Всички бързат да излязат оттам с изключение на Прерна. Тя отива в друга посока и намира Анураг. Навин вижда огъня и отворен прозорец. Той пита кой е отворил прозореца и е сигурен, че Анураг е влязъл във фабриката. Започват да търсят Прерна и Анураг, докато двамата се опитват да намерят изход.

Мохини открива, че Анураг е избяга; от къщата. Ниведита идва и ѝ казва, че Анураг вече е в капана на Прерна. Мохини се разплаква, тъй като не може да повярва, че Анураг не я е послушал заради Прерна.

Раджеш, Шивани, Анупам и Молой са на път към фабриката заедно с полицията. Те са сигурни, че ще стигнат навреме до мястото и ще осуетят плана на Навин. Във фабриката Навин открива Анураг и Прерна, които се крият зад кашони. Той се опитва да ги хване. Анураг и Анураг тичат към един прозорец. Докато Анураг успява да изведе Прерна на безопасно място, Навин го удря с пръчка и той изпада в безсъзнание.

Епизод 32 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 14 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153