Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 30

Добави коментар

Анураг се сгодява за Мишка! Анураг признава любовта си на Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 30 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Ниведита се ядосва на Прерна, че е развалила всичко. Молой я моли да се държи прилично, но Ниведита казва на Прeрна да вдигне годежния пръстен. Прерна дава пръстена на Анураг и той го слага на пръста на Мишка. Двамата се сгодяват. Цялото семейство се радва за Анураг и Мишка.

Прерна се разстройва и отива на уединено място. Тя започва да плаче и си спомня за злобните думи на Комолика. Анураг търси Прерна и отива в стаята си. Но не успява да я открие. Анураг си мисли, че е сгоден, но все още не може да спре да мисли за Прерна. Той си спомня думите на Анупам и Молика, когато те казват, че е влюбен в Прерна. Той не може да спре да мисли за Прерна и осъзнава, че е влюбен в нея.

Прерна се разплаква, но изведнъж усеща, че Анураг ѝ говори. Анураг разговаря със снимката на Прерна и продължава да се усмихва. Той решава да отиде и да ѝ признае чувствата си. Освен това решава да развали годежа си с Мишка. На партито Мишка се притеснява от близостта на Прерна с Анураг. Комолика успокоява Мишка, като ѝ казва, че не трябва да се притеснява.

Прерна смята, че е трябвало да признае чувствата си към Анураг. Анураг си мисли как ще реагира Прерна, когато ѝ каже, че е влюбен в нея.

Молой казва на Рамеш, че е разочарован. Шивани се чуди за какво говорят. Моллой разкрива, че е искал Анураг да се ожени за Прерна. Шивани подкрепя Молой и казва, че Анураг трябва да се ожени за Прерна. Моллой я защитава, но Мохини го отвежда. Анураг и Прерна се срещат на партито. Анураг се опитва да говори с Прерна, когато Комолика го моли да дойде с нея, но той ѝ казва, че има важна работа с Прерна. Комолика моли Прерна да пощади Анураг и точно тогава майка му се обажда, за да съобщи за сватбата на Мишка и Анураг.

Прерна е потънала в мислите си, когато среща Анупам на път за стаята на Мохини. Анураг идва да търси Прерна и Анупам го изпраща в стаята на Мохини. Годеницата на Анураг - Мишка, също го търси, но Анупам я изпраща в грешна посока. Мишка стига до стаята на Анураг и вижда снимката на Прерна. Тя се ядосва. Тя изгаря снимката на Прерна от ревност. Полуизгорялата снимка пада върху завесата и завесата в стаята се запалва.

Прислужникът тича и кара всички да излязат от къщата, тъй като има пожар. Всички бягат навън, но Анураг и Прерна остават вътре. Прерна е в стаята на Мохини и си мисли как не е могла да признае чувствата си на Анураг. Анураг търси Прерна. Тя вижда, че палтото на Анураг гори и отива да му помогне. Двамата се скарват и Анураг казва на Прерна, че е бил в толкова добро настроение, а тя му го е развалила. Прерна си мисли, че той е щастлив заради годежа.

Прерна започва да говори за Мишка и за това какъв късмет има тя, че Анураг е неин партньор в живота. Прерна продължава да говори за Мишка и Анураг си мисли, че първо трябва да каже истината на Мишка, а след това да признае любовта си на Прерна. Анураг излиза от стаята и казва на Прeрна, че трябва да свърши нещо важно и скоро ще се върне. Прeрна излиза и забелязва пожар в къщата. Тя се втурва вътре, за да спаси Анураг, който все още е в къщата.

Анураг влиза в къщата, за да търси Прерна, но среща Мишка и я спаси. Мохини и Молой с облекчение откриват, че Анураг е в безопасност. Но Анураг влиза в къщата, за да спаси Прерна. Двамата се срещат и отново спорят. Той моли Прерна да бъде смела и че няма да позволи нищо да ѝ се случи. Анупам също е в къщата, а след това чува писъци и разбира, че Комолика е в опасност. Анупам спасява Комолика и това не се харесва на Нивида. Тя пита съпруга си защо е спасил само Комолика. Той се радва, че Ниведита започва да ревнува.

В къщата Анураг измисля начин да се предпази от пламъците и моли Прeрна да се скрие под стълбите, а дотогава някой ще дойде и ще им помогне. Мохини крещи на Веена и Раджеш, че са накарали дъщеря им да тръгне след сина ѝ Анураг. Тя обвинява Прерна, че е изложила живота на сина ѝ на опасност, а Веена ѝ казва, че дъщеря ѝ Прерна е влязла в къщата, за да спаси Анураг.

В къщата Анураг събира сили да признае чувствата си на Прeрна. Той успява да признае любовта си, но открива, че Прерна е припаднала. Той вика за помощ.

Епизод 30 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 12 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153