Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 3

Добави коментар

Анураг и Прерна се заключват в библиотеката! Анураг е шокирана да научи за брака на Прерна и Навин! Молой се прибира! Вижте какво ще се случи в епизод 3 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна плаче в стаята си, след като каза на родителите си, че ще се омъжи за много по-възрастния Навин. Не може да си прости, че е трябвало да нарани семейството. Тя си спомня колко горди са били родителите ѝ с нея, а сега те сигурно са се разочаровали от нея.

Веена се опитва да разубеди Прерна и я моли да се откаже от сватбата. Прерна обижда майка си и ѝ казва, че иска живот като на Мохини с цялото богатство, което родителите ѝ никога не могат да ѝ осигурят. Наранена от думите й, Веена излиза от стаята на Прерна.

Навин благодари на Мохини, че е добра сестра. Молой се обажда на Мохини и ѝ съобщава, че ще се прибере от Сингапур след два дни. Мохини с облекчение чува това, тъй като Прерна и Навин ще се оженят дотогава. Молой също така моли Мохини да научи Ниведета, как да говори с уважение към по-възрастните. Ниведета научава за брака на Прерна и Навин от съпруга си. Тя е щастлива, защото това ще и даде шанс още повече да унижи Раджеш.

Анураг се прибира в къщата си. Мохини и Навин му задават въпроси за семейството на Раджеш.

Текст от potv.bg

Анджали подкупва библиотекаря, да я заключи заедно с Анураг в библиотеката. Тя го моли дори да изключи електричеството. Планът на Анджали се проваля след като тя не успява да стигне до библиотеката на време.

Прерна е в библиотеката, когато Анураг влиза, библиотекарят ги заключва и отива за обяд. Неспособни да отворят вратата на, те в крайна сметка прекарват време вътре и се опознават още по-добре. Анураг се моли за Прерна да намери любовта на живота си която желае. Прерна си спомня, че трябва да отиде на Адхаан Прадхаан и си тръгва.

Суман моли всички да се приготвят за пред сватбената церемония на Прерна. Майката на Прерна Веена отказва, но Раджеш моли всички да се приготвят. Суман се радва и вижда, че Молой се обажда на Раджеш. Тя отговаря на обаждането и разбира, че Молой не знае нищо за Навин и Прерна. Тя решава да не казва на свекъра си нищо за обаждането, тъй като той може да спре сватбата.

Мохини моли Анураг да облече хубав костюм и му разказва за брака на Навин. Той се чуди дали момичето, което е толкова отчаяно да се омъжи за Навин за пари, е Чандрика.

Прерна и семейството и пристигат за церемонията. Навин идва и представя Прерна като бъдещата му съпруга. Анураг е шокиран. Анураг мисли, че Прерна изглежда притеснена около Навин и че има нещо нередно в брака. Анураг се чуди дали Молой знае за брака.

Междувременно Молой си припомня разговор с Раджеш за брака между Прерна и Анураг и мисли да продължи разговорите, след като се прибере вкъщи.

Текст от potv.bg

Мохини моли Анураг да направи всички ритуали в отсъствието на Молой. Анураг прави ритуалите и пита Прерна защо е взела това решение. Навин пита Прерна дали ще отиде в спалнята с него.

Навин отвежда Прерна в стаята си. Той ѝ подава чека и казва, че сега Прерна е негова. Тя се обижда и казва, че не е тук, за да бъде продадена и че няма да вземе парите. Тя казва, че се омъжва само заради дълга на баща си, но това не означава, че ще вземе парите веднага.

Докато Навин и Прерна продължават да се карат, Анураг влиза в стаята, за да вземе червения плат, който е в шкафа на Навин. След като Анураг си тръгва, Прерна казва на Навин, че ако някога отново ѝ предаде чека, тя ще прекрати връзката им. След това Прерна излиза от стаята и се блъска в Анураг. Анураг я пита какво се е случвало вътре, а Прерна отговоря саркастично и казала: „Не знаеш ли? това е aadan pradaan "

Текст от potv.bg

Междувременно Молой е на път към къщата си. Той е развълнуван и е решен да говори с Раджеш за съюза между Прерна и Анураг. Той чувства, че Прерна е правилният избор за Анураг. Двамата са полярни противоположности и това ще им помогне да се допълват взаимно. Той влиза в къщата, за да открие, че Навин се жени за Прерна.

Молой се кара на Раджеш, че не го е информирал за това. Последният му казва, че се е опитал да се свърже с него, но напразно. Мохини моли Молой да си почине. Той отказва и след това ѝ казва, че тя е уредила съюза бързо, защото той е отсъствал. Мохини му казва, че всички са доволни от съюза и брат ѝ е чудесен избор за Прерна.

Молой моли Прерна да му каже защо се жени за Навин, който е два пъти по-възрастен от нея. Той ѝ казва, че тя винаги му се е доверявала и няма нужда да се страхува от Мохини или Навин. Тя се въздържа да му каже истината. Прерна му казва, че е решила да се омъжи за Навийн заради парите и статута му в живота. Молой не е убеден, но Прерна остава непреклонна. Те слизат долу и Молой е разстроен от решението на Прерна. Навин идва отново и държи ръката на Прерна.

Епизод 3 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 4 март 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153