Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 29

Добави коментар

Прерна се разплаква преди годежа на Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 29 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анупам критикува Ниведита, че е подтикнала Мохини да обяви годежа на Анураг и Мишка. Той ѝ казва, че съжалява Анураг. След това Анупам отива в стаята на Анураг и го пита дали е сигурен, че сънят му не е имал никакво значение.

Прерна мисли за Анураг. Шивани идва в стаята ѝ и ѝ казва, че няма нужда да ходи на годежа. Тя дори предлага да бъде с нея вкъщи. Но Прерна казва на Шивани, че тя е добра приятелка на Анураг и не може да пропусне специалния му ден.

Мохини идва в стаята на Анураг и му казва колко е щастлива от годежа. Тя му помага да се облече и му съобщава, че гостите са започнали да пристигат. След като тя си тръгва, Молой моли Анураг да прави това, което той иска, а не това, което иска майка му.

Комолика влиза на партито и красотата ѝ отново очарова всички. Тя се представя като сестра на Мишка. Мишка и баща ѝ също пристигат. Всички са щастливи да се срещнат. Комолика вижда Анураг га гледа към входа и се чуди кого чака той.

Когато Анураг отива да се обади по телефона, Комолика го следва и му се подиграва, като го нарича снаха. Анураг вижда, че Прерна влиза в къщата, и отива при нея. Комолика забелязва чувствата на Анураг към Прерна и решава да направи нещо по въпроса, преди да е станало твърде късно.

Комолика отива и разговаря с Мишка. Ниведита идва и моли Мишка да отиде на годеж. След това казва на Мишка, че чувствата са само от страна на Прерна, които също ще приключат, след като Анураг се сгоди. Комолика е щастлива да се запознае с Ниведита и казва, че те ще бъдат добри приятелки.

Прерна поглежда Анураг и си спомня времето, когато той е подкрепял нея и семейството й. Комолика е щастлива, че Мишка ревнува, а след това споделя план да изхвърли Прерна от живота на Анураг. Тя моли Мишка да го следва. Мишка отива при Прерна и я моли да я запознае със семейството си. След това Мишка разлива питие върху сарито на Прерна.

Бащата на Анураг, Молой, идва и го пита дали приятелят, за когото е говорил, е намерил любовта си. Анураг се оправдава и си тръгва. Анупам наблюдава това и подслушва разговора на Молой с бащата на Прърна. Молой казва, че Анураг е влюбен в друга.

Прерна казва на Анураг, че трябва да върши цялата работа сама и да не зависи от него за всичко. Тя го моли да бъде щастлив. Мишка иска да разбере дали Прерна си е тръгнала или не. Прерна и Анураг отиват в стаята му, където тя забелязва годежния пръстен и започва да плаче. Анураг я моли да спре да плаче.

Комолика стои пред стаята на Анураг и му казва, че блузата ѝ е скъсана и трябва да я поправи. Комолика вижда Прерна и я моли да ѝ помогне да си оправи блузата. Комолика продължава да говори за това, че ще ѝ е трудно да види как Анураг се обвързва с друга. Комолика продължава да я дразни, че Анураг я е напуснал и ще се ожени за друга.

Анупам казва на Анураг, че е видял Навин и той със сигурност иска да си отмъсти. Анураг решава да даде урок на Навин, но Анупам го спира. Анураг търси Навин пред дома си и го предупреждава да стои далеч от Прерна. Тогава Анупам казва на Анураг, че Навин никога не е бил тук и той го е излъгал. Той казва на Анураг, че е искал да разбере нещо. Казва на Анураг, че Прерна е станала важна част от неговия живот и е по-важна за него от собственото му семейство. Анупам кара Анураг да осъзнае любовта си към Прерна.

Анупам казва, че всички смятат, че се е оженил за Ниведита заради парите ѝ, но той е излъгал всички, като не е признал любовта си към Ниведита. Майката на Анураг идва и го моли да дойде за годежа. Комолика моли Прерна да стои далеч от Мишка и Анураг. Прерна казва, че ще бъде щастлива ако Анураг е щастлив.

Анураг е заведен от майка си и сестра си за годежа си с Мишка, но продължава да търси Прерна. Тя му липсва всеки постояно и той копнее да бъде с нея. Развълнуваната Прерна слиза по стълбите, когато пада от тях, а Анураг хвърля годежния пръстен, за да я спаси. Комолика, Ниведита, Мохини и Мишка се ядосват на Анураг и Прерна.

Епизод 29 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 9 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153