Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 27

Добави коментар

Мишка намира снимката на Прерна в книгата на Анураг! Анураг спасява Комолика! Вижте какво ще се случи в епизод 27 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.


Прерна влиза в кабината на Анураг. Двамата се мъчат да си споделят чувствата. Точно когато Прерна се кани да каже "Обичам те", навън започва да вали и прозорецът се отваря. Документите в кабината започват да летят. Анураг и Прерна се опитват да затворят прозореца и се приближават един към друг. След това им става неудобно и започват да събират документи от пода, като случайно си блъскат главите.

Ронит разбира, че Комолика му помага само за да спечели баща им. Той е разстроен, тъй като не иска да злепоставя Шивани в съда, и се чуди какво да прави.

Анураг казва на Прерна да каже това, което иска. Прерна се опитва отново и пада върху Анураг поради липса на равновесие. Тя му се извинява и забелязва, че следата от червилото ѝ е върху ризата на Анураг.

Мишка забелязва снимката на Прерна в една от книгите на Анураг. Това я разстройва. Тя се обажда на Анураг. Анураг моли Прерна да вземе останалите документи от стаята му, докато той присъства на видео разговора. Мишка вижда следата от червило и Прерна в кабината му. Тя се чувства разстроена и казва на Анураг да продължи с това, което е правил. Анураг се чуди какво не е наред с Мишка, когато Прерна му показва следата от червило. Анураг разбира, че е от Прерна. Той отива в тоалетната, за да се преоблече. Мишка търси помощ от сестра си Комолика и ѝ казва, че Анураг има афера с Прерна. Комолика смята, че същата Прeрна е вкарала Ронит зад решетките. Скоро обаче тя заминава за митинга на баща си.

Анураг осъзнава, че е влюбен в Прерна и решава да признае чувствата си. Прерна да търси такси, за да се прибере у дома. Идва Анураг и предлага да я закара. Докато пътуват, Анураг и Прна обмислят дали да си споделят чувствата. Точно когато Анураг се кани да говори, дървена пръчка удря колата му. Прерна и Анураг разбират, че по улиците има бунт. Двамата слизат от колата и започват да бягат. Няколко хулигани ги забелязват и започват да ги преследват. Един от тях съобщава на г-н Чаубей, че работата му за изборите е свършена. Анураг и Прерна споделят няколко романтични момента, докато се крият от преследващите ги хора. Разстроената Мишка се опитва да се обади на Анураг, но той не може да вдигне. Това я ядосва и тя отива в стаята на Ниведита.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Мишка казва на Ниведита, че усеща, че има нещо между Прерна и Анураг. Тя й разказва как е видяла следа от червило върху ризата на Анураг, а Прерна също е била в кабината му. Ниведита е изненадана да чуе това, но я уверява, че нищо подобно не се случва. Мишка не е убедена. След това Ниведита отива в стаята на майка си, Мохини, където открива, че родителите ѝ се държат романтично един с друг. Тя им се извинява, че ги е обезпокоила. След като Молой си тръгва, Мохини я моли да сподели какво има. Ниведита ѝ разказва, че Мишка подозира, че Анураг и Прерна са заедно. Това притеснява Мохини.

Анураг казва на Прерна, че ще трябва да бягат за да се спасят. Главорезите започват да ги преследват. Междувременно Ниведита казва на майка си Мохини, че е сигурна, че Анураг е с Прерна и може да му се обади, за да провери това. Мохини не ѝ вярва и отказва да обезпокои или дори да се усъмни в Анураг.

Прерна и Анураг бягат, когато той я моли да тръгне в друга посока. Тя отказва да го остави и му казва, че ще умре, ако нещо се случи с него. Двамата споделят романтичен момент. След това разбират как да стигнат до един храм. Прерна намазва раната с куркума и връзва кърпа върху раната. След известно време Анураг казва на Прерна, че ще отиде и ще провери дали има безопасен начин да се измъкнат оттам.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Този път Прерна го пуска, но му дава шал. Комолика също пристига на мястото на събитието и се оказва в центъра на размириците. Главорезите я забелязват и започват да я преследват. Анураг ѝ се притичва на помощ и двамата се скриват под шала на Прерна. След като главорезите си тръгват, двамата излизат и Комолика казва на Анураг, че знае, че той се е опитвал да се сближи с нея. Анураг ѝ казва, че не се интересува от нея.

Главорезите се връщат и се опитват да пребият Анураг, но той ги отблъсква. Комолика е впечатлена от това. Анураг ѝ казва да си тръгне и когато тя отказва да го послуша, той ѝ казва да отиде в храма, тъй като е безопасно място. Анураг се среща с Прерна и ѝ казва, че е намерил изход. Преди да успеят да си тръгнат, Пундит Джи им казва да направят пуджа с него. Те го правят и след това са благословени от него като двойка. Те уточняват, че са само приятели. Комолика също влиза и чува това.

Анураг вдига телефона на майка си. Той ѝ съобщава, че се е забъркал в разправия с Прерна и това притеснява Мохини. Тя му казва, че ще дойде на Източния път с шофьора. Междувременно Комолика се вижда с Прерна и после ѝ разказва как Шивани се е срещнала с брат ѝ в затвора. Тя я моли да държи сестра ѝ настрана от тях и също така казва, че Анураг е твърде добър за нея. Това дразни Прeрна.

Епизод 27 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 7 април 2021 по NOVA.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 32

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 31


“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 30

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 29

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 28