Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 26

Добави коментар

Анураг не може да спре да мисли за Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 26 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг отива в стаята на Ниведита и ѝ помогне с работата. Това ѝ дава възможност да му каже колко много харесва Мишка. Ниведита също така добавя, че е щастлива, че той се е измъкнал от капана на Прерна. Тя му казва, че Прерна е момиче от средната класа, което използва сълзливи истории, за да хване в капан богати мъже. Докато Ниведита продължава да говори срещу Прерна, Анураг осъзнава, че Прерна е съвсем различна. Той започва да си спомня всички специални моменти, които е прекарал с нея. Осъзнава, че несъзнателно е забелязал много неща в нея. След като Ниведита си тръгва, Мишка влиза с папка, но Анураг започва да си представя Прерна на нейно място. Това обърква Мишка.

Междувременно Прерна се заклева да отмъсти на Комолика, която е заплашва и осмива семейството ѝ. Тя също така започва да мисли за Анураг и усеща нуждата от неговата подкрепа. Започва да си го представя в стаята си, а след това тича в къщата, за да го търси. След това определя някои правила и решава да не преминава границата с него и да запази чувствата си в тайна. Точно тогава Анураг се обажда на Прерна и я моли да му занесе файла в офиса, тъй като го е забравил вкъщи. Прерна му казва, че ще го донесе, и двамата прекъсват разговора.

Комолика казва на баща си, че скоро ще измъкне Ронит от затвора. Тя решава да пренесе борбата на лично ниво. Баща ѝ е разстроен от случилото се с Ронит и благодари на Комолика за подкрепата.

Прерна пристига в дома на Анураг. Мохини и Ниведита не се радват да я видят и я питат защо е там. Тя им казва, че е тук, за да вземе файла на Анураг. Когато Ниведита възразява, че тя ще отиде в стаята на Анураг. Прерна казва, че могат да изпратят някой друг с файла при Анураг. Мохини обаче я моли да отиде и да вземе файла, тъй като не иска работата на Анураг да пострада.

Прерна е в стаята на Анураг. Тя взема файла и започва да мисли за Анураг. Представя си как двамата са романтични един с друг. Анураг пита Прерна дали чувства нещо, когато той е наблизо. Тя отрича и това го кара да се доближи до нея. След това Прерна започва да говори със снимката на Анураг. Тя му признава колко много го обича и че не може да спи заради него. Тя смята, че чувствата ѝ към него са се променили толкова много. Мишка подслушва разговора ѝ и я пита за какво говори. Прерна измисля неубедителна история и е убедена, че Мишка няма да ѝ повярва. Но тя ѝ повярва. След това Мишка търси помощта на Прерна, за да опознае по-добре Анураг. Първоначално Прерна се опитва да се измъкне, но когато Мишка я пита как не се е влюбила в Анураг, Прерна ѝ отговаря, защото е била глупава. Тя разказва на Мишка, че и преди са се познавали с Анураг, но са станали приятели, след като Анураг е разкрил Навин , мъжът, за когото тя е щяла да се омъжи. Мишка усеща нещо подозрително и решава да разберe повече за връзката на Прерна и Анураг.

Шивани се изправя срещу Ронит. Тя отива в полицейския участък и се кара на Ронит, че я е измамил. Освен това му казва как няма да се поддаде на заплахите на сестра му. Ронит внезапно я прегръща и ѝ се извинява. Шивани остава в недоумение.

Прерна си тръгва набързо. Когато стига до офиса, тя открива, че Анураг е на заседание на борда. Прерна го поглежда и се оказва поразена Тя си мисли, че не само хубавият му външен вид печели хората, но и доброто му сърце.

Анураг прекратява заседанието на борда. Членовете на екипа му го хвалят и му благодарят за помощта. Един от тях пита Анураг за предстоящия му брак и за щастливото момиче. Точно когато Анураг се кани да отговори, влиза Прерна. Членът на екипа му смята, че тя е неговата годеница. Той дразни Анураг, преди да излезе от стаята.

Анураг разказва на Прерна, че някой от екипа му ги е помислил за двойка. Той се чувства неловко, докато говори за това. Прерна му предава файла. Анураг ѝ благодари и я моли да седне. Докато тя седи, Анураг не може да се съсредоточи върху работата си и продължава да се чувства разсеян от Прерна.

За да вземе химикалката си от масата, Анураг несъзнателно се приближава до Прерна. Двамата се поглеждат и споделят романтичен момент. След това Прерна става и казва на Анураг, че трябва да отиде до тоалетната. След като тя си тръгва, Анураг се чуди какво се случва с него и смята, че не е правилно да мисли за Прерна.

Междувременно Прeрна смята, че трябва да се контролира. Тя решава да му разкаже за чувствата си. Анураг пък отива при баща си и го пита какъв може да е проблемът на приятеля му, ако вижда едно момиче дори без тя да е в действителност пред него. Молой му задава четири въпроса и Анураг се съгласява с всички тях. Молой му казва, че приятелят му е влюбен. Анураг е изненадан, тъй като е говорил с Молой не за приятеля си, а за себе си. Той отива в офиса си и намира за странно, че се е влюбил в Прерна.

Шивани продължава да се кара на Ронит, че ѝ е изневерил. Ронит ѝ казва, че изключително много се извинява за поведението си. Докато двамата разговарят, се появява Комолика и това кара Ронит да промени тона си и да стане безразличен към Шивани.

Комолика се присмива на Шивани и на Прерна. Шивани защитава себе си и семейството си и хвали Прeрна. Тя напуска полицейското управление ядосана. Ронит съжалява Шивани и си мисли как единственият начин да я спаси е да изглежда студен към нея пред сестра си.

Епизод 26 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 6 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153