Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 25

Добави коментар

Комолика провокира Прерна! Вижте какво ще се случи в епизод 25 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна и Анураг са в полицейския участък, когато брата на Прерна ѝ се обажда. Той ѝ казва, че Шивани излиза извън контрол и не иска повече да остава с тях. Прерна му казва, че скоро ще бъде в болницата. Тя казва същото на Анураг. Той я моли да вземе копието на полицейския доклад, докато той докара колата от паркинга. След като той си тръгва, инспекторът дава копието на Прерна и я пита дали знае кой е бащата на Ронит. Прерна му казва, че се интересува само от справедливостта и от нищо друго.

Прерна и Комолика се сблъскват. Комолика казва на Прерна, че съдбите им са свързани, тъй като не биха се срещнали отново случайно. Анураг вика Прерна и въпреки че Комолика не вижда лицето му, тя казва на Прерна, че е добре, че е продължила напред. Прерна ѝ казва, че не е и че е дошла да търси справедливост за любим човек.

Когато Прерна сяда в колата, Анураг я пита какво ѝ е отнело толкова време. Тя му казва, че е срещнала странно момиче пред полицейския участък. Анураг ѝ казва, че и той е срещал някой, който се е държал странно. Двамата обаче не обръщат особено внимание на това. В болницата Прерна казва на Шивани да не губи контрол над себе си. Но в крайна сметка Анураг е този, който я убеждава да се прибере у дома и да помисли за близките си. Шивани благодари на всички и прегръща семейството си.

Текст от potv.bg

Междувременно Сидхант Чубей пристига в полицейския участък. Той моли инспектора да освободи сина му. Инспекторът му казва, че не може, тъй като въпросът е деликатен, и че той също трябва да бъде внимателен. Инспекторът го предупреждава, че ако се разчуе, може да загуби изборите. Сиддхант се кара на сина си за небрежността му и моли Комолика да се погрижи за случая. Тя го уверява, че ще освободи Ронит от затвора.

Прерна казва на Шивани, че не е могла да сподели чувствата си с Анураг и може би не трябва да го прави. Шивани е сигурна, че Анураг я обича и че двамата са създадени един за друг. Докато те разговарят, в стаята влиза майка им Веена. Тя казва на Прерна, че Комолика е дошла да се срещне с нея. Прерна се чуди коя е тя и слиза долу, за да провери. Когато вижда същото момиче, което е срещнала по-рано в полицейския участък, Прерна е изненадана.

Комолика се представя и казва на Прерна да върне жалбата си. Прерна отказва да го направи и е шокирана, когато Комолика започва да обвинява сестра си за целия инцидент. Прерна казва на Комолика, че ще се погрижи брат ѝ да си получи заслуженото за лошото отношение към сестра ѝ.

Мохини отваря вратата и посреща Анураг. Казва му колко много го обича, а после го изпраща в стаята му, за да се срещне със специален гост. Изненадващо Анураг открива, че Мишка го чака. Той се чувства неловко, когато тя започва да флиртува с него.

Текст от potv.bg

В дома на Прерна, Комолика се подиграва на Прерна, че я е предизвикала, и я дразни, че не е могла да се контролира онази вечер. Двете се предизвикват взаимно и решават да направят всичко, за да защитят семействата си.

Междувременно Мишка разкопчава копчетата на Анураг. Той започва да мисли за Прерна. Той чувства, че Мишка е толкова различна от Прерна. Ниведита влиза в стаята и открива Анураг и Мишка заедно. Тя им се извинява. Пита Анураг за едно досие. Той ѝ казва къде е и тя си тръгва.

Комолика засрамва Прерна и сестра ѝ. Тя казва на Прерна, че знае, че това е техен трик - да привличат богати мъже и после да ги хващат в капан. Прерна се ядосва на обвинението на Комолика, но не се предава. Тя казва на Комолика да напусне къщата.

Междувременно Веена се кара на Шивани, че се е опитала да се самоубие. Шивани ѝ се извинява и двете се прегръщат. Изведнъж Веена чува как Прерна и Комолика крещят една на друга. Тя моли Шивани да си почине и слиза долу. Веена се опитва да попречи на двамата да се бият. Раджеш, братът и снахата на Прерна, се връщат в къщата. Комолика ги нарича хора от средната класа и им казва как трябва да се срамуват, че имат такива дъщери. Комолика обвинява Веена, че стои зад всичко. След това Комолика се качва на горния етаж и заплашва Шивани, че ще съсипе живота ѝ. Преди да си тръгне, Прерна предизвиква Комилика и ѝ казва, че няма да ѝ позволи да навреди на семейството ѝ. Комолика не ѝ обръща внимание и решава да разруши семейство й.

Мишка е недоволна от студеното отношение на Анураг. Тя го пита защо е толкова безразличен към нея. Той ѝ казва, че това се дължи на ученето и работата му, заради които не може да се съсредоточи. Мишка обаче не вярва на оправданието му.

Епизод 25 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 5 април 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153