Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 23

Добави коментар

Прерна решава да признае любовта си към Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 23 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг се извинява на прислужниците, че се е държал грубо. Прерна мисли за Анураг и си припомня всички техни специални моменти. Шивани и я насърчава да каже на Анураг, че го обича. Прерна също смята, че трябва да го направи, и планира да признае чувствата си на партито. Прерна фантазира как ще сподели чувствата си с Анураг.

Прерна вижда Анураг на партито и се опитва да се приближи към него за да го заговори. Но е изненадана от момиче, което прегръща Анураг и му казва, че го обича. Прерна разбира, че това е същото момиче, с което Анураг се е срещал в САЩ. Тя не споделя чувствата си с Анураг защото той прегръща момичето. Прерна е разочарована да види Мишка и Анураг заедно. Тя прави крачка назад. Мохини, от друга страна, е щастлива да научи, че Анураг се е върнал при бившата си приятелка от Лондон.

Анураг вижда Прерна и я последва в кухнята. Той ѝ се извинява, че не е приел обаждането ѝ по-рано. Но Прерна не го заговаря както трябва. Той отново е объркан от поведението ѝ и пояснява, че тя е просто приятелка и нищо повече от това. Прерна е наранена и му казва, че той се интересува повече от положението си, отколкото от всичко останало. Прерна тръгва да работи. Междувременно Мишка разговаря с по-голямата си сестра, която се оказва Комолика. Двете са доста различни една от друга.

Прерна и Анураг се сблъскват един с друг. Анураг запознава Прерна с Мишка, която се присъединява към двамата, докато разговарят.

Ниведита пита Мохини за Мишка и тя ѝ казва, че тя е бившата приятелка на Анураг, но се е върнала, за да се сдобри с него. След това Ниведита напуска партито и се качва на горния етаж. Мохини обаче отива да я извика обратно. Мишка също идва там и търси Анураг, Мохини ѝ казва, че я одобрява за булка на Анураг. По-късно Мохини се кара на Прерна, че не си върши работата както трябва, и я моли да сервира сок на гостите. След като Прерна си тръгва, тя забелязва, че телефонът ѝ звъни непрекъснато, и вдига слушалката. От другата страна е Шивани и казва на Прерна да признае чувствата си към Анураг. Мохини остава без думи.

Мохини забелязва, че Анураг гледа Прна, и се разстройва от това. Междувременно Шивани получава обаждане от някого. Тя моли мъжа да не ѝ се обажда повече. Анураг отвежда Прерна настрана и я пита защо му е толкова ядосана. Тя отказва да му каже причината и го моли да не я нарича приятелка. Тя му казва, че не може постоянно да му благодари и че той винаги ѝ пречи на работата. Тя влиза в спор с него и това кара Анураг да си тръгне. Мохини, в пристъп на ярост, извиква Анураг на сцената и обявява годежа му с Мишка. Анураг е изненадан, както и останалите.

Анураг и Мишка танцуват. Прерна си тръгва. Тя започва да плаче. Докато върви по пътя, тя за малко да бъде блъсната от колата на Комолика, но тя спира в последния момент. Комолика слиза от колата си и казва на Прерна да се махне от пътя. Тя я вижда да плаче и разбира, че Прърна страда от несподелена любов. Посъветва я да не позволява на хората да се доближават до нея и ѝ казва, че по-добре да манипулира сърцата, отколкото да се влюбва.

След като двете се разделят, Прерна се прибира в дома си разстроена и намира Шивани да лежи на пода с прерязани китки.

Епизод 23 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 1 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153