Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 21

Добави коментар

Анураг спасява Прерна! Мадхури казва на всички истината за Навин! Вижте какво ще се случи в епизод 21 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Навин помага на Анураг и Анупам да изнесат килима с Прерна от къщата и да го сложат в колата. Мохини ги разпитва, но Шивани измисля история. Анураг и Шивани остават в колата с килима. Анупам и Навин се връщат в къщата. Навин се чуди защо на Прерна ѝ отнема толкова време да се приготви. Мохини моли Веена да доведе Прерна в залата.

Докато Анураг кара колата, а Шивани е на предната седалка, Прерна идва в съзнание. Тя моли Анураг да спре колата, но той не го прави и ѝ казва, че е била отвлечена. Прерна излиза от колата. Преди Анураг и Шивани да успеят да направят каквото и да било, тя взема такси и се връща обратно.

Шивани се връща в къщата сърдита на Прерна за това, че е провалила плана им. Тя се чувства зле и заради Анураг, който решава да не влиза в къщата. Веена отвежда Прерна в залата и ритуалите започват.

Когато се кани да нанесе сундура, Навин и останалите шокирани. Мадхури вместо Прерна е взела участие в ритуалите. Навин избухва. Анураг казва на всички, че е помолил Мадхури да заеме мястото на Прерна, тъй като тя е законната съпруга на Навин. Мохини е ядосана на Анураг за това. Анураг разобличава Навин пред всички. Мохини пита Навин дали това, което Анураг казва, е вярно, а той ѝ отговаря, че Анураг лъже. След това тя пита Мадхури, която накрая признава пред всички, че Навин е неин съпруг. Навин сваля тюрбана си, а Мохини и останалите са шокирани от това ново разкритие.

Междувременно Прерна се свестява и става от леглото. Тя си спомня как е отвлечена от Шивани и Анураг. Тя обаче си знае също, че се е качила в такси и се е върнала в къщата. Анураг я е завел в стаята си и двамата са говорили за станалото. Тогава тя осъзнава, че Анураг е този, който я е дрогирал. Тя решава да излезе от стаята, но намира вратата заключена. Тя вика за помощ, но напразно.

Мадхури казва на всички, че Навин я е принудил да лъже и не ѝ позволява да се срещне с децата си. Мохини и Ниведита са шокирани да научат това. Тя нарича Навин лъжец и измамник. Навин ѝ удря шамар. Молой пита Мадхури какво я е накарало да промени решението си и да разкрие истината. Тя му казва, че Анураг ѝ е дал кураж да се изправи срещу Навин. Разказва му, че Анураг я е хванал да плаче, когато Навин е признал, че се е влюбил в Прърна и е отменил сделката ѝ с клиента.

Молой пита Мадхури какво я е накарало да промени решението си и да разкрие истината. Тя му казва, че Анураг ѝ е дал кураж да се изправи срещу себе си. Разказва му, че Анураг я е хванал да плаче, когато Навин е признал, че се е влюбил в Прерна, и е отменил договора си с клиента. Мадхури хвали Анураг и се кара на Навин, че се е превърнал в звяр. След това Анураг иска разрешение от нея да разкаже останалата част от истината на семейството си. Той разказва на Мохини и останалите, че той е този, който е отвлякъл Прерна. Анураг разказва цялата случка и как е накарал Мадхури да се съгласи с плана му.

Навин продължава да настоява, че Мадури е негова снаха, но Молой не му вярва. Мадхури също им разказва как е помагала на Навин. Навин моли Мохини да му повярва, че синът ѝ лъже. Той иска доказателства и тогава влиза приятелят на Анураг, който разказва на всички за брачното свидетелство на Мадури и Навин. Анураг също показва на всички фалшивите паспорти, които има Навин. Той разказва, че Ронита е била съпруга на Навин и е искала да каже истината.

Тогава Мадури разказва на всички как Навин се жени за жени за да ги продава в чужбина. Родителите на Прерна са в шок и не вярват. Те благодарят на Анураг. Баща ѝ удря Навин.

Точно тогава Прерна, която не знае за всичко това, се обажда на сестра си Шивани. Шивани отива да се срещне с Прърна и ѝ разказва какво се случва и как Навин вече се е женен за Мадури. Тя разказва на Прерна как Анураг им е помогнал да спасят живота ѝ от Навин.

Епизод 21 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 30 март 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153