Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 150

Добави коментар

Прерна подписва сделката! Вижте какво ще се случи в епизод 150 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна се събужда и крещи името на Анураг. Куки пита какво Прерна. Прерна казва, че е сънувала кош,ар. Куки я моли да си почине. На следващия ден сутринта Баджадж показва на Прърна корицата на списанието, на която има нейна снимка. Той казва, че тя ще получи наградата за бизнес жена на годината и че там пише колко много е развила Bajaj City, унищожавайки проекта Basu City.

Прерна взема списанието и казва, че няма да остави никакъв шанс да унищожи Анураг. Тя отива със списанието при семейство Басу. Куки казва на Баджадж, че Прерна е изкрещяла името на Анураг, като е сънувала кошмар. Комолика си мисли, че няма да позволи на Прерна да ѝ открадне съпруга. Тя решава да го съблазни, тъй като има право на това като съпруга. Идва Анураг и Комолика се опитва да го съблазни. Анураг казва, че знае какво прави тя и я моли да спре. Той казва, че не само сега, но и преди 8 години за него е имала значение само Прерна. Комолика му напомня, че Прерна е съпруга на Баджадж, но Анураг казва, че според него тя е само неговата Прерна. Комолика казва, че е негова съпруга и Анураг си тръгва, отблъсквайки я. Комолика се ядосва.

Анураг се замисля защо решимостта му да разкрие истината на Прерна вече е избледняла. Той осъзнава, че Дурга пуджа скоро ще започне и трябва да направят идол. Мисли си, че винаги, когато чуе звука на свещения кан, в живота му се случва нещо хубаво. Той си пожелава същото и този път и се моли. По същото време в къщата влиза и Прерна. Прерна и Анураг псе разминават. Анураг усеща присъствието на Прерна, но си мисли, че това са негови халюцинации, тъй като тя не може да бъде там.

Текст от potv.bg

Прерна идва при Мохини и Ниведита и пита за Анураг. Мохини казва, че той не е тук, но тя не ѝ вярва. Ниведита получава обаждане от Анураг, който я моли да дойде на срещата. Прерна забелязва Комолика и казва, че тя е там, което ѝ е достатъчно. Тя им показва списанието и подробностите в него. Прерна я пита дали смята, че тя е глупачка, за да се откаже от 51% от акциите заради изнудването ѝ. Прерна казва, че ще спаси сиропиталището по друг начин. Комолика казва, че ще получи акциите и ще унищожи сиропиталището. Прерна казва, че в бъдеще ще има още постижения, но сиропиталището е по-важно за нея.

Тя я моли да донесе документите и ще подпише. Комолика е шокирана и веднага се втурва да донесе документите. Тя се радва на победата си, наричайки Прерна емоционална глупачка. Ниведита идва и казва на Комолика, че Анураг никога няма да се съгласи на това. Комолика казва, че знае как да се справи с Анураг и ѝ нарежда да вземе документите. Ниведхта тръгва да вземе документите, докато Комолика е щастлива. Прерна чака документите, докато Мохини отива в кухнята.

Прерна мисли за Самида и казва на Комолика, че ще направи всичко за момичето. Комолика моли Ниведита да прегледа докумнтите и тя казва, че всичко е наред. Но тя се страхува, че ако Анураг ги види, ще се разгневи много и Комолика също се съгласява. Прерна чува разговора им и се шокира. Ниведита добавя още, че той ще се съсипе, ако разбере, че са взели 51% дял от компанията на Прерна.

Комолика дава документите на Прерна. Тя я моли да подпише документите. Комолика ѝ се подиграва, като казва, че Ниведита трябва да се учи от Прерна. Сега списанието ще даде наградата си на Комолика, знаейки, че тя притежава акциите на компанията на Прерна. Тя казва на Прерна, че ще ѝ изпрати копие. Прерна иска документите на сиропиталището и Ниведита отива да го донесе.

Текст от potv.bg

Комолика казва на Прерна, че когато е открила Прерна в прегръдките на Анураг, е решила да разруши сиропиталището. Опитва се да обясни на Прерна, но тя не я слуша. Прерна я предупреждава, че ако тя и Анураг се опитат да наранят децата, тогава ще съжалява за решението си. Комолика не се смущава и я моли да стои далеч от живота на Анураг. Прерна ѝ отговаря, че така или иначе го мрази, така че няма да има такива ситуации. Точно тогава Ниведита идва с документите

на сиропиталището и те си разменят папките.

Междувременно Анураг е на път към компанията и говори по телефона. Тъкмо се кани да паркира, когато идва г-н Баджадж и паркира колата си на мястото, което Анураг иска. Г-н Баджадж слиза от колата си и се подиграва на Анураг, като казва, че може да има друга причина за гнева му. Анураг казва, че г-н Баджадж знае причината за гнева му. Г-н Баджадж му напомня, че е лесно да обичаш някого, но не е лесно да го уважаваш, намеквайки за Прерна. Анураг казва, че си знае мястото и не гледа това, което принадлежи на другите. Но той ще вземе всичко, което е негово, от г-н Баджадж и няма да го изпусне. Г-н Баджадж си тръгва и Анураг си тръгва.

В имението на семейство Басу Прерна си спомня разговора между Нивида и Комолика, а след това и това, което ѝ е казал Анураг. Тя се чуди защо Анураг я е спасил, ако не е искал тя да подпише документите. Иска да разбере тайните му. Г-н Баджадж идва в офиса, но продължава да мисли за думите на Анураг. Той разбира, че Анураг иска да си върне Прерна, но никога няма да го направи, тъй като тя е в по-голяма безопасност с него.

Текст от potv.bg

Анураг не може да се съсредоточи върху работата си. Той си спомня думите на Баджадж и знае, че Баджадж се притеснява, че Анураг ще разбере истината за него.

Прерна идва да се срещне с Приянка в сиропиталището, но тя не е там. Един от работниците моли Прерна да изчака, защото ще извика по-голямата сестра на Приянка. Той моли сестрата на Приянка да се срещне с Прерна, докато тя се чуди дали тя е същата Прерна, която е оставила дъщеря си сама в сиропиталището. Ретроспекция разкрива, че Комолика ѝ е казала лъжа за това, че Прерна е напуснала Снеха заради пари.

Спирачките на колата на Анураг отказват и той спира внезапно. Молой го пита какво се е случило, докато Анураг се страхува да не умре. Той иска да оправи нещата до Дивали. По-късно се обажда на Баджадж и му разказва плановете си за Дивали. Предполага, че Прерна ще се върне у дома, докато Баджадж е сигурен, че Анураг ще му създаде неприятности.

Междувременно Прерна се натъква на дете на име Снеха и й липсва собствената й дъщеря. В същото време Самида идва и пита какво не е наред с нея. Приянка също идва и Прерна ѝ предава документите на сиропиталището. Сестрата на Приянка вижда, че Прерна прегръща Самида, и е шокирана.

Комолика се радва на победата си и се хвали пред Ниведита. Ниведита не е доволна от поведението на Комолика. Мохини иска от Ниведита да се усмихне, докато Ниведита не харесва начина, по който Комолика получава 51% от акциите. Мохини ѝ напомня, че Комолика е направила много за семейството им. Ниведита е убедена от обяснението на Мохини и пожелава да отпразнуват постижението на Комолика.

Епизод 150 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 5 октомври 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153