Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 149

Добави коментар

Анураг и Прерна са спасени! Вижте какво ще се случи в епизод 149 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг вика за помощ. Идва един мъж и му казва, че вратата е заклещена. Анураг го моли да извика лекар. Мъжът си тръгва. Анураг се опитва да стопли Прерна, като разтрива ръцете ѝ. Той проверява и пулса ѝ.

Междувременно Комолика търси Анураг. Тя пита Мохини и Нивида, но те не са го видали. Точно тогава мъжът идва и им казва, че вратата на склада е заключена и Анураг и Прерна са заключени вътре. Комолика го пита къде е мястото и той я отвежда там.

Вътре в склада Анураг продължава да вика за помощ. Той си мисли, че на този етап нивото на кислород на Прерна ще спадне. Той ѝ прави изкуствено дишане уста в уста. Малко по-късно Прерна идва в съзнание и го поглежда. Тя се отдалечава и крещи защо Анураг се е приближил толкова близо до нея. Анураг благодари на Бога и казва, че се радва, че е успял да я спаси. Много се е страхувал за нея.

Прерна обвинява Анураг, че той не е нейният Анураг. Той е подписал документи за унищожаване на сиропиталището. Той се опитва да ѝ каже, че не го е направил. Прерна възразява, че е видяла подписите му и че той сигурно е направил това, за да нарани нея и Самида. Анураг продължава да твърди, че не е нареждал разрушаването, но Прерна продължава да го обвинява. Той пита дали Прерна смята, че той го е направил. Точно тогава Прерна отново припада.

Комолика, Шивани и другите се приближават до вратата на склада. Шивани моли Махеш да отвори вратата. Всички влизат и виждат Анураг, който държи Прерна. Те ги извеждат и Анураг отнася Прерна в стаята ѝ. Лекарят идва да я прегледа и също така моли Анураг да облече нещо топло. Лекарят моли да се затопли стаята. Той също така казва, че благодарение на Анураг Прерна е спасена. Той ѝ поставя инжекция и ги моли да не се притесняват.

Текст от potv.bg

Когато чува това, Комолика се ядосва. Тя тръгва след Анураг и той я пита как е Прерна. Тя се ядосва още повече и започва да крещи как смее да я пита такова нещо. Анураг отива да види Прерна, но Веена не му позволява. Когато той се обръща да си тръгва, Веена му благодари, че е уважил желанието ѝ. Междувременно Шивани тръгва да донесе супа за Прерна и Комолика идва да я посрещне. Тя казва, че се радва, че Прерна е жива. Прерна отговаря, че Комолика би се радвала, ако тя беше умряла. Комолика обаче я моли да продължи и заплашително вдига нож.

Комолика взима ножа и реже ябълка. Тя заявява, че Анураг съжалява, тъй като е трябвало да целуне Прерна, за да я спаси.

Прерна е объркана защо Анураг я е спасил и си мисли, че той иска да си отмъсти. Комолика също иска тя да остане жива и освен това иска 51% от акциите на Bajaj city. Тя заплашва, че ще събори сиропиталището, ако не получи акциите. Прерна отново разбира погрешно и си мисли, че това е идея на Анураг.

Самида пита Анураг за Прерна и наистина се притеснява за нея. Анураг я уверява, че Прерна е добре, и обещава да се пребори с всеки проблем в живота ѝ. Той дава шал на Самида, за да го даде на Прерна. Комолика посреща Самида и я нарича ангел. Междувременно Прерна си спомня разговора си с Баджадж и смята, че той е бил прав за намеренията на Анураг.

Комолика решава да поговори с Анураг и да му даде урок. Тя го обгръща с ръце и търси вниманието му. Обвинява го, че е бил близък с Прерна и е забравил за брака им. Анураг се ядосва на обвиненията на Комолика и признава, че е целунал Прерна. Той казва, че винаги ще помага на Прерна във всяка ситуация. Комолика пожелава да поговори с него по-късно в дома им. Той също така я предупреждава, че ще плати цената за грешките си, и я конфронтира за това, че е поръчала разрушаването на сиропиталището. Комолика казва, че не е направила нищо и че Прерна го манипулира. Анураг разкрива, че е научил всичко от Рохитаг за нейния план за събаряне на сиропиталището.

Текст от potv.bg

Самидха покрива Прна с шала. Тя ѝ се кара, че не се грижи за себе си. При нея идва Приянка и се изненадва от уникалните им отношения. Прeрна забелязва Приянка и я моли да влезе. Приянка пита Самида дали могат да си тръгнат. Самида иска да остане, а Прeрна я пита дали може да остане там за през нощта. Приянка казва, че Самида има изпит на следващия ден и иска да преподава на други деца. Прeрна разбира и изпраща Самида.

Анураг гледа към луната и казва, че вече не може да понася омразата в очите на Прeрна. Казва, че не е могъл да понесе да падне в очите ия. Анураг моли Луната да му покаже правилния път. Той си спомня, че Прерна казва, че винаги, когато се чувства объркана, си говори с Луната.

Прерна също гледа към луната и се чуди защо все още изпитва някаква слабост към Анураг. Тя казва, че е сигурна, че той я е спасил, за да получи проекта, но въпреки това сърцето ѝ намира утеха в него. Тя се чуди дали сърцето ѝ е толкова слабо, че да се влюби отново в Анураг. Тя си спомня, че Анураг я е спасил. Анураг се кара с Комолика. Тя иска да каже нещо, но Анураг я игнорира. Комолика се ядосва.

Прерна все още стои до прозореца и г-н Баджадж я глефа. Той се кара на Джон, че не е затоплил стаята. Прерна го пита дали е напрегнат, тъй като е изпуснал полета и не е могъл да присъства на приема. Баджадж ѝ се кара, че е била толкова небрежна, а Прерна го дразни.

Текст от potv.bg

Баджадж си тръгва. Анураг пие, като си спомня за времето, когато е бутнал Прерна в реката. Казва, че е направил голяма грешка за да спаси Прерна. Казва, че много добре е знаел, че след инцидента ще остане сам, но въпреки това го е направил. Казва, че иска да върне Прерна в живота си, тъй като не може повече без нея. Анураг е потънал в мислите на Прерна. Комолика вижда Анураг и разбира, че той мисли за Прерна.

Тя се нервира, че през всичките тези години той не я е докосвал, но целува Прерна. Тя казва, че каквото и да става, той е неин съпруг и няма да позволи на Прерна да спечели. Тя пожелава на Прерна да подпише договора. Куки се изгубва в признанието на Каушик и се чуди какво да му отговори, ако той ѝ предложи любовта си. Каушик се обажда на Куки и я пита за здравето на Прерна.

Куки казва, че тя е добре, и пита дали се е обадил, за да попита само това. Той казва "да" и Куки прекъсва разговора. Шивани си спомня за времето, когато Анураг спасява Прерна, и се напряга. Веена я пита за какво мисли и Шивани казва за Анураг. Веена рязко прекъсва разговора. Тя казва, че Анураг вече няма нищо общо с Прерна и че тя е съпруга на г-н Баджадж. Прерна сънува, че Анураг е в опасност и изпада в паника. Куки се втурва към нея и я пита какво се е случило.

Епизод 149 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 4 октомври 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153